Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da sam klinka svashta bih ti sad rekla...odoletju...:malav:

@tema; bezbroj peteljki jabuka ( u snu znam da su peteljke jabuka ) po chitavoj sobi...

Joj, bre Jago, neumorna si :zcepanje:

Tebe sam sanjala jedino ako imaš tet klavirsih dirki na desnom ramenu. ;)

P. S. E, a sada me živo interesuje da si klinka šta bi mi rekla? :lol:

:ceka:

Može i na pp. :lol:

@ tema: Sanjala sam juče svekrvu, prvo plava, pa u pola sna se prefarba u crno. :eek: Ma, gde mi dođe u san, veštica. :evil:

Joj, bre Jago, neumorna si :zcepanje:

Tebe sam sanjala jedino ako imaš tet klavirsih dirki na desnom ramenu. ;)

P. S. E, a sada me živo interesuje da si klinka šta bi mi rekla? :lol:

:ceka:

Može i na pp. :lol:

@ tema: Sanjala sam juče svekrvu, prvo plava, pa u pola sna se prefarba u crno. :eek: Ma, gde mi dođe u san, veštica. :evil:

Protumachitju ti san; ja sam bila plavusha, prefarbala sam se u crno...podsvest je chudo...:aha:

p.s. nisu dirke, ali mami...:lol:

@tema; sanjala sam te peteljke ( jabuka ) u boji, uvek sanjam u boji...

Protumachitju ti san; ja sam bila plavusha, prefarbala sam se u crno...podsvest je chudo...:aha:

p.s. nisu dirke, ali mami...:lol:

@tema; sanjala sam te peteljke ( jabuka ) u boji, uvek sanjam u boji...

Ma, bre moja svekrva veštica, ti nisi veštica Jago :vv:

Eto, nisu dirke :lol:

P. S. Sanjala sam devojku sa neke svirke, bacala mi neke otroFe. Simpa skroz i tako. :rumenko:

svekrva je falusni simbol vezana za mitoloskog jednoroga

Njao falus :zaljubljena: :lol:

E, ja planiram da tetoviram jednoroga. :aha:

Ustvari nešto između pegaza i jednoroga.... al ne mogu na ramenu, zauzeto već :lol:

@ tema: A šta znači to kad sanjate da kafa kipi?

I frizera?

I da imate dugu kosu, a nemate? :rumenko:

bitno je da ga osvetis posle tetovaze jer ako to ne uradis onda ces i dalje da sanjas svekrvu ali sad u bojama zastave mauritanije a to nije ni malo prijatno

kafa je takodje vezana za hedonizam a kada kipi znaci da ako si zensko da je meca na izmaku, a ako si musko da ce ti se 4 dana od sna nesto lepo desiti.

Ma, bre moja svekrva veštica, ti nisi veštica Jago :vv:

Eto, nisu dirke :lol:

P. S. Sanjala sam devojku sa neke svirke, bacala mi neke otroFe. Simpa skroz i tako. :rumenko:

Njao falus :zaljubljena: :lol:

E, ja planiram da tetoviram jednoroga. :aha:

Ustvari nešto između pegaza i jednoroga.... al ne mogu na ramenu, zauzeto već :lol:

@ tema: A šta znači to kad sanjate da kafa kipi?

I frizera?

I da imate dugu kosu, a nemate? :rumenko:

Da ti bachim tarot, daT gatam, sve tje ti kazhem i protumachim...:mrgreen::lol:

@tema: peteljke su bile dugachke...

bitno je da ga osvetis posle tetovaze jer ako to ne uradis onda ces i dalje da sanjas svekrvu ali sad u bojama zastave mauritanije a to nije ni malo prijatno

kafa je takodje vezana za hedonizam a kada kipi znaci da ako si zensko da je meca na izmaku, a ako si musko da ce ti se 4 dana od sna nesto lepo desiti.

I will try with colours of Mauritania. :lol:

- - - - - - - - - -

Da ti bachim tarot, daT gatam, sve tje ti kazhem i protumachim...:mrgreen::lol:

@tema: peteljke su bile dugachke...

Ma, jok pričaj mi o peteljkama :rumenko: :lol:

@ tema: A kada sanjate da ste nekom odrubili glavu? Ali u stilu onih kineza, japanaca, koreanaca, Kill Bill zonfa? :ceka:

Sanjam prošle noći - šetam velegradom. Ali, nešto sam se smorila, dojadilo mi da živim u urbanoj sredini i sve razmišljam : moraću da se preselim u neku selendru. I tako, mučena tim očajem zbog neodgovarjuće životne sredine, uđem u jedan tržni centar. Ušetam u jedan butik i razgledam za sebe šarenu košuljicu H&M marke i vidim, popravlja mi se raspoloženje, a na drugom štandu, leeele suknjičica iz Zara kolekcije, pa dalje među Geox patilkama vidim sjane cipeliške, uklopiću ih, razmišljam, uklopiću ih sa Naf naf žeketom koji stoji izložen na vidnom mestu. Uzimam sve te krpice i vidno popravljenog raspoloženja odem u kabinu da sve isprobam. Pogledam suknju - moj broj 38. Uhvati euforija što ću biti tako skockana. Kad sam htela sve to da isprobam, pogledam se u ogledalo, kad tako umesto mene, u ogledalu odraz nekog muškarca.:eek:
Ali, što je najčudnije, nisam se razočarala. Samo sam pomislila : moraću na Krstarici da promenim pol.:sad2:

Sanjala sam kako govorim mami da mi zaliva cvece kada odem na odmor i kako sam bas srecna sto njoj mogu da ostavim kljuc. I onda sam se rastuzila kada sam se probudila jer moja mama ne zivi vise blizu mene. :sad2: I nemam kome ostaviti kljuc, tacnije ne zelim jer ce samo da mi ubiju cvece. :rida:

Back