Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sanjala da je počeo neki smak sveta, meteori, asteroidi, zombiji izlaze iz grobova, sve tako lepo, bežimo čkode i ja, bežimo, skontamo pekaru i kao ajd da se zaustavimo, kažem ja pekaru sva u žurbi! - dve zeljanice ako imate, ako nemate njemu zeljanicu meni sa krompirom, ako nemate ni to može dve sa sirom, nadam se da ste zapamtili plan A, B i C!
J.bte, ko o čemu, ja o hrani :roll:

Ja sanjala da je počeo neki smak sveta, meteori, asteroidi, zombiji izlaze iz grobova, sve tako lepo, bežimo čkode i ja, bežimo, skontamo pekaru i kao ajd da se zaustavimo, kažem ja pekaru sva u žurbi! - dve zeljanice ako imate, ako nemate njemu zeljanicu meni sa krompirom, ako nemate ni to može dve sa sirom, nadam se da ste zapamtili plan A, B i C!
J.bte, ko o čemu, ja o hrani :roll:

:cepanje:

da sam trudna, al da mi nema stomaka i da već treba da odem na trudničko i da se porodim, a ja nemam stvari za bebu :sad2:
i još mislim kako sad i ja na trudničko, koleginica treba za 2 meseca da ide, ko će ostati da radi:think:

Ebote,ovu problematiku cak ni ja nisam uspeo da skapiram,samo provaljujem da sve nesto fali
Ghelyon.gif

Neki mutant sa glavom kornjace, telom krokodila i ajkulinim perajem, sa rupom za kiseonik na ledjima me vuce u mocvaru neku za nogu. Uvek sanjam slicne sci-fi tripove, ocigledno da sam malo fiju - fiju :tease:

Sanjala uginule zivotinje. Livada, i a njoj hrpa uginulih ovaca, macaka i svinja. Iz svinje i ovce "viri" i uginulo mladunce...i odjednom tu moja strina govori-stalo im srce, pa uginule.
Kasno sam jela sir...kad god jedem kasno imam kosmare.

sanjao sam neka dva druga kriminalca, i ovaj u odijelu doso kod brata, kaze mu kroz zube daj mi 10 (10 hiljada) vjerovatno da kupi neku gudru, i ovaj vadi torbicu punu para, i daje mu pare i onda sam se probudio, joj sto mrzim te kriminalne snove, ipak je to moja daleka proslost!! :sad2:

Sanjala sam da iz svakog stekera u stanu izviruje neka glava. Oci ovolike :eek: i glasan, zastrasujuci smeh. Sve vidi, sve cuje,... Ne mogu ni da ih zatvorim jer kroz TO predmeti prolaze, kao da je obojeni vazduh, pa se izdigne. Cudno... Ludim...:dash:

Ја сам сањала тебе! И то да смо се среле у етно селу Станишићи! :)

A pa navratim ja tamo cesto, vlasnik je iz mog kraja izbeglica iz okoline Sarajeva, kad je dosao sa nasih planina u ravnu Semberiju morao je deo zavicaja preneti tamo ili bi kaze umro u toj pustinji punoj komaraca. Preneo prvo dedinu kucu a posle se obogatio kao retko ko. :)

I sto se susreta tice valjda ce uskoro, evo godinama ga cekam i nikako da se organizujem. Ovo leto ce biti drugacije sigurno. :heart:

Back