Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Goscica:I ja probala taj pire minut i mnoogo mi se svidja.ops: Cekam sada sefa da izruci sto gromova na moju jadnu glavu
![]()
Šta će nam forum KULINARSTVO? Što ne otvorimo INSTANT žderanje! Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goscica:I ja probala taj pire minut i mnoogo mi se svidja.ops: Cekam sada sefa da izruci sto gromova na moju jadnu glavu
![]()
Šta će nam forum KULINARSTVO? Što ne otvorimo INSTANT žderanje! Espanol:Goscica:I ja probala taj pire minut i mnoogo mi se svidja.ops: Cekam sada sefa da izruci sto gromova na moju jadnu glavu
![]()
Šta će nam forum KULINARSTVO? Što ne otvorimo INSTANT žderanje!
![]()
Jel sam vam reklaEspanol:Goscica:I ja probala taj pire minut i mnoogo mi se svidja.ops: Cekam sada sefa da izruci sto gromova na moju jadnu glavu
![]()
![]()
:?Pa dobro, zar nemamo svi svoje grehe?!Espanol:Goscica:I ja probala taj pire minut i mnoogo mi se svidja.ops: Cekam sada sefa da izruci sto gromova na moju jadnu glavu
![]()
![]()
:wink:
Pa znas vec i sama... :wink:www mira:aisha:Danas jeli lovacke snicle i "pire minut", slata pecene paprike.
Sto rece www.Mira - taj " pire minut" je pravo cudo... moj muz obozava kad njega serviramops:
![]()
![]()
![]()
Baš si pravi djavolak :wink: kuvarice moja mala![]()
![]()
E, laknulo mi, da si ti meni živa i zdrava. Jel si videla kuda zdravlje ide? :wink:Goscica:Danas pala Slana torta sa sirom by Espanol
P.S.Sefe, ne zabusavam skroz! :wink: I da, torta je boli glava....
Ma nek smo zivi zdravi i debeliEspanol:E, laknulo mi, da si ti meni živa i zdrava. Jel si videla kuda zdravlje ide? :wink:Goscica:Danas pala Slana torta sa sirom by Espanol
P.S.Sefe, ne zabusavam skroz! :wink: I da, torta je boli glava....![]()

Goscica:Ma nek smo zivi zdravi i debeliEspanol:E, laknulo mi, da si ti meni živa i zdrava. Jel si videla kuda zdravlje ide? :wink:Goscica:Danas pala Slana torta sa sirom by Espanol
P.S.Sefe, ne zabusavam skroz! :wink: I da, torta je boli glava....![]()
![]()
a danas smo jeli ; malo pohovanog karfiola,malo krompir salate (zamena za hleb, šatro kao na dijeti smo) i malo pilece djigerice pržene naravno.He, he, baš dijetalno. :wink:Dobra neka dijeta. Mora da je efikasna? :wink:www mira:Šta je pisac hteo gore da kaže, ne zna ni sam.
A ovdea danas smo jeli ; malo pohovanog karfiola,malo krompir salate (zamena za hleb, šatro kao na dijeti smo) i malo pilece djigerice pržene naravno.He, he, baš dijetalno. :wink:
... i nije potrebna rerna. :wink:sanja:napravila sam mrak corbu od karfiola. skuvala sam ga (za kasnije prelivanje sosom sa mirodjijom) i ono sitno sto se raskuvalo sam malkice proprzila, posolila, nalila mleko i pred kraj kuvanja dodala izrendanog kackavalja. uz malo preprzenog hleba bilo je zaista njam! pravila sam i pire i pecene kobaje (ne smem da reklamiram, moze na pp, sjajne su!), brz i ne preterano skup rucak.
smeh:Dobra neka dijeta. Mora da je efikasna? :wink:www mira:Šta je pisac hteo gore da kaže, ne zna ni sam.
A ovdea danas smo jeli ; malo pohovanog karfiola,malo krompir salate (zamena za hleb, šatro kao na dijeti smo) i malo pilece djigerice pržene naravno.He, he, baš dijetalno. :wink:

E pa Sanja kad pomenu post, meni juce majka donela neki kao namaz, na kraju smo zakljucile da je postan.Namaz je ludilo, pravi se od patlidzana, paprike i belog luka i senfa valjda.Ako vas zanima pitacu je za tacne mere.Uh, mnooooogo dobro....sanja:miro, kakav je bio rizoto? gde su utisci???
evo sta sam ja spremala sinoc:
cufte od kelja
kelj obariti, dobro ocediti, ispasirati (ili samleti), zaciniti (so, biber, biljni zacin), malo belog luka seckanog, sve lepo izmesati.
praviti loptice, uvaljati u brasno, jaje pa u prezel i pre spustanja na vrelo ulje malo "upljeksati".
posto se spremamo za post, posna varijanta je smesa za pohovanje od brasna, piva i soli.
Za "Mladu" sve!!!sanja:naravno da me zanima.
pozdravi mamu, i pisi recept!
ops: ... dosta zezanja, nemojte da posle big brother lupa lock na temu!Ne brini... sve dok je neko drugi u mašini :wink:sanja:ajde, ajdeops: ... dosta zezanja, nemojte da posle big brother lupa lock na temu!
...