Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

Ispricah ja na nekoj temi istinitu pricu,al ponovicu je:
Lokalni mangup,koji se bavio sumnjivim poslovima,maltretirao je sve slabe oko sebe.Dojadi to jednom jadniku kojeg je non stop iz cistog hira ponizavao,tukao i maltretirao.Ovaj mucenik se razbesni,sedne u auto kada se ovaj najmanje nadao,udari mangasa svom silinom,mangup osta ziv,ali u invalidskim kolicima,a ovaj odrobijao za pokusaj ubistva i evo ga seta na obe noge!Pa ti zakljuci....

Zakljucak- Albanci dobili kosovo, a mi kukamo posle dobijene samarcine?:think::think::think:Zanimljivo poredjenje, moram priznati:think:

To nema veze s ovim, skroz drugačije situacije.

Ili ne shvataš...ili si toliko glup da misliš da mi možemo protiv NATO-a?

Ima itekako veze,ne bukvaln,nisi bukva valjda,vec u simbolici.I slab moze pobediti jakog samo ako ima smelosti i pameti!Vidis ovaj nije mangupa ubio,ali ga je trajno onesposobio.Nasao je nacin,kako!Najlakse je kukati,joj majko,nema nam spasa!Di su vam m.da?

Je l to duso uvreda?Moji pradedovi su ginuli za ovu zemlju,niko dezertirao nije,da bi ti tako hendikepiran moga danas lepo da zivis!

A ovo mu dodje nesto sa Dinara?:think: U mom kraju se kaze 'mogaja', pa ne razumem te planinske reci...

A i jako mi je drago sto si mi ispricala tu pricu o pradedovima, hajde sada nesto o stricevima i zaovama...

Je li ti omiljeni pesnik kada si isla u skolu bio cika Djura Pijandura Jaksic?:think: Ono, 'Otadzbina', 'Padajte braco, plinte u krvi, bacajte zive u oganj decu' i slicne budale?:think:

A ovo mu dodje nesto sa Dinara?:think: U mom kraju se kaze 'mogaja', pa ne razumem te planinske reci...

A i jako mi je drago sto si mi ispricala tu pricu o pradedovima, hajde sada nesto o stricevima i zaovama...

Je li ti omiljeni pesnik kada si isla u skolu bio cika Djura Pijandura Jaksic?:think: Ono, 'Otadzbina', 'Padajte braco, plinte u krvi, bacajte zive u oganj decu' i slicne budale?:think:

Neuspeli pokusaj da se nadgovoris samnom,u kucanju je ispusteno jedno O,dakle mogaO.
Moji su bili cetnici,socijalizam nije moje najmilije drustveno uredjenje,a pisci i pesnicu su umetnici,te o ukusima je idiotski raspravljati.Da l je Mikelandjelo ili Pikaso,njihova umetnost je vecna,a da li ti bolje razumes jednog ili drugog,to je sad stvar licnog i obrazovanja i pogleda na svet!

Neuspeli pokusaj da se nadgovoris samnom,u kucanju je ispusteno jedno O,dakle mogaO.
Moji su bili cetnici,socijalizam nije moje najmilije drustveno uredjenje,a pisci i pesnicu su umetnici,te o ukusima je idiotski raspravljati.Da l je Mikelandjelo ili Pikaso,njihova umetnost je vecna,a da li ti bolje razumes jednog ili drugog,to je sad stvar licnog i obrazovanja i pogleda na svet!

Ma razumem ja u potpunosti Djuru Jaksica; napije se, i onda mu se jave ta rodoljubiva osecanja...

f0dav4.jpg

Back