Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

:hahaha:

Jel ti citas moje postove?

U Srbiji MORA da se izvede vojni puc kao prvo,a posle uopste da razgovaramo na tu temu.

Treba ici dotle da popisu citave familije onima koji su zagovarali EU,pljuvali SM,RM i ostale a vidjenije da pojede mrak.

Vidjenije mislim na svakog ko se barem jednom pojavio na tvu.

Mnogo ljudi treba da nestane,mnogo su zla ucinili ovoj drzavi.

Dokle smo mi stigli,da se otvara tema na krstarici"da li ce shiptari napasti Srbiju"

Ej da ti je tu opciju pre 10 godina neko postavio smejala bi mu se ko luda.

pa kako izvesti taj puc?
ja sam ratovala sa komsijom koji zatvara ulicu svojim autom...i jedva smo nesto uspeli da uradimo...dok su svi cutali kao pi=ke, zatim sam ratovala po gradskom prevozu sto se romi=cigani voze bez karti i zive mimo sistema ove zemlje, svi su cutali kao pic=ke...
ko ce i kako u ovoj zemlji da izvede taj puc kada se boje nekoliko cigana u graskom prevozu?

Molim?

Vojni savez od strane Rusije im je vec nudjen,djindjica su ubili sto je iako djubre izdajnicko kada bi video da je vrag odneo shalu odma bi pristao na savez,a postavili su tadica koji ce da izvrshava naredjenja do kraja.

Znaci savezi su vec nudjeni,ali nasi ne da odbijaju nego stavise pokusavaju na perfidan nacin da naprave neprijatelje od prijateljskih drzava.

mislimda su to samo mitovi...tesko da bi se neko zauzeo za nas, a ni Rusija bas nije iskoristila mogucnos veta kada je mogla?
elem, ne grize me savest...ja nisam glasala ni za jedne od ovih budala, a nemam ni nameru. samo racionalno sagledavam stvari.

pa kako izvesti taj puc?
ja sam ratovala sa komsijom koji zatvara ulicu svojim autom...i jedva smo nesto uspeli da uradimo...dok su svi cutali kao pi=ke, zatim sam ratovala po gradskom prevozu sto se romi=cigani voze bez karti i zive mimo sistema ove zemlje, svi su cutali kao pic=ke...
ko ce i kako u ovoj zemlji da izvede taj puc kada se boje nekoliko cigana u graskom prevozu?

Ne znam,nikako.

Mozda uz pomoc navedenih zemalja,a one nas isuvise vole da bi nam pravili tako nesto,tj znaju da bi ispalo vece sranje,mnogo mrtvih a onda bi dosta ljudi njih mrzelo kao hushkace,tako da sto se tice njih tesko ce ista biti,mislim na Rusiju,tako i treba i previse su ucinili za nas.

Ocu da kazem,nema nade za Srbiju,unistena je.

I zasluzila je,prvi put sa sigurnocu mogu da kazem,mi smo mnogo los i zavidan narod,zavidni sebi samima.

Ko nas **** kao narod,ja cu se kao pojedinac snaci a za narod pocinje da me boli ona stvar,vise mi ga je muka.

mislimda su to samo mitovi...tesko da bi se neko zauzeo za nas, a ni Rusija bas nije iskoristila mogucnos veta kada je mogla?
elem, ne grize me savest...ja nisam glasala ni za jedne od ovih budala, a nemam ni nameru. samo racionalno sagledavam stvari.

Stali bi iz sopstvenih interesa,a i ne bi dozvololi da mi budemo unisteni,jer smo im mi jedini prai prijatelji i vecita mogucnost da kontrolisu Balkan,jaka Srbija za njih bi bio strasno velikim kapital.

Ne,to je istina,pogotovu ako govorimo sa psiholoshkog aspekta tj.mentalnog.

Ne bih da ulazim u novopsiholoshke matre ali ja sam mnogo toga izgradio na taj nacin,i sve se gradi na taj nacin.

ali to su samo stvari koje se ticu tebe...
sa druge strane ako je zemljotres, poplava...dakle elementarna nepogoda ili eto recimo rat...ono sto je objektivno je da ako se srusi krov na glavu, umres, ako ne znas da plivas, udavis, ako si manja zemlja bez vojske i saveznika izgubis rat...
to , logicno , nema veze sa tim kako se ja osecam i da li se osecam velikom Srpkinom...ako me razumes...

ali to su samo stvari koje se ticu tebe...
sa druge strane ako je zemljotres, poplava...dakle elementarna nepogoda ili eto recimo rat...ono sto je objektivno je da ako se srusi krov na glavu, umres, ako ne znas da plivas, udavis, ako si manja zemlja bez vojske i saveznika izgubis rat...
to , logicno , nema veze sa tim kako se ja osecam i da li se osecam velikom Srpkinom...ako me razumes...

Pa ne mislim ja da ti sada utices na zemljotrese i poplave zenska glavo:hahaha:

Ako verujes u sebe ne mozes biti zemlja bez vojske,ako verujes u sebe ne moze biti zemlja bez dobre vojske itd.

Ne znam,nikako.

Mozda uz pomoc navedenih zemalja,a one nas isuvise vole da bi nam pravili tako nesto,tj znaju da bi ispalo vece sranje,mnogo mrtvih a onda bi dosta ljudi njih mrzelo kao hushkace,tako da sto se tice njih tesko ce ista biti,mislim na Rusiju,tako i treba i previse su ucinili za nas.

Ocu da kazem,nema nade za Srbiju,unistena je.

I zasluzila je,prvi put sa sigurnocu mogu da kazem,mi smo mnogo los i zavidan narod,zavidni sebi samima.

Ko nas **** kao narod,ja cu se kao pojedinac snaci a za narod pocinje da me boli ona stvar,vise mi ga je muka.

e yebi ga, to ti pricam...nije dzaba za nas smisljen onaj vic kako nam ne treba cuvar u paklu i kako ce drugi da povuku nazad onog koji proba da odatle izadje..

Pa ne mislim ja da ti sada utices na zemljotrese i poplave zenska glavo:hahaha:

Ako verujes u sebe ne mozes biti zemlja bez vojske,ako verujes u sebe ne moze biti zemlja bez dobre vojske itd.

pa ja verujem u sebe, zato i ratujem ove male ratove koje mislimd a mogu da dobijem...ali vidis to ne menja nista u tome da mislim da Srbija u svakom smislu nema nacina i ljude da se izvuce iz ovog sranja u kome se nasla...
recimo palo mi je na pamet da treba proglasiti Srbiju necijom( pa ko god hoce) teritorijom, a da ta drzava za uzvrat u srpsku teritoriju vrati Kosovo...i postaviti nekog kralja, kneza...sta god od te i te drzave....mada mislim da bas i ne bi bio zainteresovanih...
nista mi vise ne pada na pamet kako razvezati ovaj cvor...

pa ja verujem u sebe, zato i ratujem ove male ratove koje mislimd a mogu da dobijem...ali vidis to ne menja nista u tome da mislim da Srbija u svakom smislu nema nacina i ljude da se izvuce iz ovog sranja u kome se nasla...
recimo palo mi je na pamet da treba proglasiti Srbiju necijom( pa ko god hoce) teritorijom, a da ta drzava za uzvrat u srpsku teritoriju vrati Kosovo...i postaviti nekog kralja, kneza...sta god od te i te drzave....mada mislim da bas i ne bi bio zainteresovanih...
nista mi vise ne pada na pamet kako razvezati ovaj cvor...

To je meni palo na pamet odavno,prvenstveno iz tog razloga podrzavam davanje NIS-a rusima i sl.

Ali to ne ide,gotovo je.

Ne moras da budes skepticna,to se nece desiti,Srbija je unistena i nikada nece biti kao sto je bila,unistile su je demokrate,samo oni i niko vise.

Zajedno sa delom naroda.

a recimo ja mislim da je jednako kriv i Milosevic koji je stavio potpis na kumanovski sporazum....eto toliko...i on i svi posle njega koji nisu stasali da se bave vodjenjem drzave, pa je zato ovo postala banana drzava koja je u svakom smislu ...jadna .

Back