BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
ti bolje cuti i brini sta hugo radi...
Nemoj mi na Huga, otpala mu je kosa....
I jos uvek nije zatvorio usta: juce na TV kaze da sada Obami treba dati Nobelovu nagradu za ekonomiju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemoj mi na Huga, otpala mu je kosa....
I jos uvek nije zatvorio usta: juce na TV kaze da sada Obami treba dati Nobelovu nagradu za ekonomiju...![]()
Kao sto vec jednom rekoh,da zna Hugo sta ovde piskara o NATO-u upotrebio bi ga kao totem za veselje domorodaca a posle bi ga prineo kao zrtvu bogovima radi boljeg roda koke.
Da ga namestimo nekako?![]()
da znas da imas pravo...zivi u zemlji sa totalitarnim rezimom a ovde izigrava demokratu i pacifistu...
da znas da imas pravo...zivi u zemlji sa totalitarnim rezimom a ovde izigrava demokratu i pacifistu...
Kakav totalitarni rezim?
Zasto nasedate na LAZNE INFORMACIJE?
Nema ovde ni TRUNKE od totalitarizma!
Eh, sta radi PROPAGANDA!
Ispricah ja na nekoj temi istinitu pricu,al ponovicu je:
Lokalni mangup,koji se bavio sumnjivim poslovima,maltretirao je sve slabe oko sebe.Dojadi to jednom jadniku kojeg je non stop iz cistog hira ponizavao,tukao i maltretirao.Ovaj mucenik se razbesni,sedne u auto kada se ovaj najmanje nadao,udari mangasa svom silinom,mangup osta ziv,ali u invalidskim kolicima,a ovaj odrobijao za pokusaj ubistva i evo ga seta na obe noge!Pa ti zakljuci....

Zanimljivo poredjenje, moram priznati
To nema veze s ovim, skroz drugačije situacije.
Ili ne shvataš...ili si toliko glup da misliš da mi možemo protiv NATO-a?
Zakljucak- Albanci dobili kosovo, a mi kukamo posle dobijene samarcine?Zanimljivo poredjenje, moram priznati
![]()
Неко кука и предаје се а неко се наоружао стрпљењем и вером...
у томе је разлика између слина и људи
Cccc, kakav recnik, ja sam zgrozen...
видим препознао си се у болдованом....нисам баш на тебе мислио али када ти тако кажеш....
Znaju oni svi da su ne sline vec bezmudasi,ko i muskarci koji moraju placati za seks,jer ne umeju nista sami da smuvaju!
Da li ti je neko nekada rekao da imas muski mozak?
поента је да ИМА мозак......а ти?
Da li ti je neko nekada rekao da imas muski mozak?
Je l to duso uvreda?Moji pradedovi su ginuli za ovu zemlju,niko dezertirao nije,da bi ti tako hendikepiran moga danas lepo da zivis!
Je l to duso uvreda?Moji pradedovi su ginuli za ovu zemlju,niko dezertirao nije,da bi ti tako hendikepiran moga danas lepo da zivis!
U mom kraju se kaze 'mogaja', pa ne razumem te planinske reci...
Ono, 'Otadzbina', 'Padajte braco, plinte u krvi, bacajte zive u oganj decu' i slicne budale?
A ovo mu dodje nesto sa Dinara?U mom kraju se kaze 'mogaja', pa ne razumem te planinske reci...
A i jako mi je drago sto si mi ispricala tu pricu o pradedovima, hajde sada nesto o stricevima i zaovama...
Je li ti omiljeni pesnik kada si isla u skolu bio cika Djura Pijandura Jaksic?Ono, 'Otadzbina', 'Padajte braco, plinte u krvi, bacajte zive u oganj decu' i slicne budale?
![]()
Neuspeli pokusaj da se nadgovoris samnom,u kucanju je ispusteno jedno O,dakle mogaO.
Moji su bili cetnici,socijalizam nije moje najmilije drustveno uredjenje,a pisci i pesnicu su umetnici,te o ukusima je idiotski raspravljati.Da l je Mikelandjelo ili Pikaso,njihova umetnost je vecna,a da li ti bolje razumes jednog ili drugog,to je sad stvar licnog i obrazovanja i pogleda na svet!
Ma razumem ja u potpunosti Djuru Jaksica; napije se, i onda mu se jave ta rodoljubiva osecanja...