kanarinka
Elita
- Poruka
 - 16.443

a zasto nebi ratovali sa nato paktom,ratovali smo 2 puta vec,treca sreca
Da ovako razmislja Gadafi,ko SQUID,odavno bi mu zemlja bila porobljena!Lepo kazem,u Srbiji same kukavice ostale,tesko nama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Srpska vojska ne postoji. Postoji samo vojska Srbije, a ona je suprotnost srpskoj vojsci.
Opet sami protiv svih...
Zar misliš da bi Bota mogao da udari na njih?![]()
Ne,Srbi treba da udare na Botu a posle je sve lako.
Tj treba da udare oficiri.
Nadam se da ce se naci neki castan da ga .....
to su trebali da urade jos pre nedelju dana, kada je sve ovo pocelo...ne razumem zasto vojne staresine cute...
Da ovako razmislja Gadafi,ko SQUID,odavno bi mu zemlja bila porobljena!Lepo kazem,u Srbiji same kukavice ostale,tesko nama!
Zato sto su p.zde!Oni casni su ili izginuli ili su isporuceni!
Vojska Srbije sprecava Srpsku Vojsku.

Nema potrebe za tim, još malo pa izbori, i sve regularno...iako se ništa neće promeniti...![]()
Kako god okreneš, njegova zemlja će biti porobljena, jer ne može se protiv celog sveta, Libija nije bila slaba zemlja, ne znam šta im je smetao Gadafi, al' u buduće neće, ostaviće pustoš kao i svugde. NATO zna koga napada, napadaju uglavnom te jadne zemlje, zašto nisu napali Rusiju kada su ulazili u Gruziju, još je i Sakašvili zvao NATO i Ameriku u pomoć, a njih nigde, isto i zašto sada ne napadnu Siriju, mogućnost napada je odbijena, jer ne smeju. Nas su napali jer su znali da smo jadni, izmoreni od ratova i nemamo čime da se branimo, jednom nas je NATO ''uništio'', zar iz toga nismo izvukli pouku, zar treba ponovo? Naši tamo nemaju s kim da ratuju, šiptari su dole, a na severu je KFOR, EULEX, tj. NATO, tako da bi mi trebali NATO da napadnemo, koliko je to razumno sam zaključi.
Ovo je pravi odgovor,dobijes bonu!Riba od glave smrdi,a ovu nasu napali vec crvi,te ako ne ocistimo svoju kucu,necemo moci ni sa spoljasnom gamadi da izadjemo u kraj!
to su trebali da urade jos pre nedelju dana, kada je sve ovo pocelo...ne razumem zasto vojne staresine cute...
on je ovom narodu za proteklih 10 godina toliko zla naneo da nista regularno ne bi bilo dovoljno "dobro" za njega...treba ga vezati i ostaviti nasred terazija da ga prolaznici pljuju...

Nije baš 10, al' dobro...
Ja se bojim da neće samo da ga pljuju...![]()

da se ovo desava u nekoj normalnoj zemlji generali bi vec otkazali poslusnost vladi, izvrsili puc i krenuli dole da brane taj narod...

Nek udare silom, ako vec ne mogu da budu vecuna u glasackim kutijama...
Ispricah ja na nekoj temi istinitu pricu,al ponovicu je:
Lokalni mangup,koji se bavio sumnjivim poslovima,maltretirao je sve slabe oko sebe.Dojadi to jednom jadniku kojeg je non stop iz cistog hira ponizavao,tukao i maltretirao.Ovaj mucenik se razbesni,sedne u auto kada se ovaj najmanje nadao,udari mangasa svom silinom,mangup osta ziv,ali u invalidskim kolicima,a ovaj odrobijao za pokusaj ubistva i evo ga seta na obe noge!Pa ti zakljuci....
da se ovo desava u nekoj normalnoj zemlji generali bi vec otkazali poslusnost vladi, izvrsili puc i krenuli dole da brane taj narod...
Ma nemoj....![]()