Sta sprecava vojsku Srbije da brani Sever Kosova???

Zato moramo mi njih da napadnemo.

Naravno,cim su napali neku drugu zemlju to je dokaz da ne bi nas.

U stvari mi smo morali da ih napadnemo dok su napadali Irak,sada je opet propustena shansa.

Nisu oni debili pa da napadnu 2,3 drzave u isto vreme.

Tad mozemo da napravimo masakr nevidjenih razmera niko im nishta ne bi verovao,stvorilo bi se utisak da terorisu citav svet,sto i jeste.

apsolutno bi napali 2,3 i pet ovako nemocnih drzava....oni ne napadaju samo mocne drzave.

htela sam da kazem da opet velike sile trguju sa nama, i da se opet mi tu uglavnom nista ne pitamo...ocito ovog puta nijednoj drugoj sili ne smeta ako nas malo pregaze....u rat se ne ide bez saveznika, a mi to nemamo...de fakto.

Mi ne mozemo da imamo saveznika jer nemamo vlast u sopstvenoj drzavi,nasa vlast je marionetska.

Prvo moramo da ugushimo nashu vlast,sta ti mislis da bi turci dopustili nashim slugama koji su obavljali vlast u Srbiji da traze saveznika po svetu?

E tako i sada.

podvukao si pogresnu recenicu. a nas ne postuju i ne zarezuju bilo da smo izdajnici ili ne.... jer nas je suvise malo i suvise smo siromasni...i znam da se ponavljam...ali nemamo saveznike.

Ponekad se pitam dali pricam sa covekom ili kompjuterskim programom...

Jer ocigledno je da samo vrtis recenice jedne te iste. Mali smo, pickice smo, bedni smo, bla bla bla...

Ne seri sisice mala...

Upravo zato sto cenim svoj zivot hocu da ga zivim ponosno, a ne kao pripadnik ponizenog i zgazenog naroda....

Uostalom, i mnogo veci ljudi od mene i tebe su umrli mladi...

Aleksandar Makedonski, Njegos, Isus Hrist, Milos Obilic....

Ili ako vise volis Dzim Morison, Kurt Kobejn, Dzimi Hendriks, Dzenis Dzoplin....

A ti i dalje misli da je OK ako se povlacis i selis iz svoje kuce cim ti neko podvikne...:)

pa nije bas da je kosovski problem tako jednostavan da bi se moglo reci da su se Srbi iselili cim je neko podviknuo....
da imam love da se radim kao neki od nabrojanih...verovatno bih dosla na istu ideju o tome da sam prosla i videla sve...
sa druge strane da mislim da je vredno umreti za nesto sto mislim da ne mozemo da dobijmeo...ne mislim.

da ne budem pogresno shvacena ...ja se ne bojim svoje smrti....i da znam da bi nesto promenilo na stvari odmah bi se prijavila da me ubiju, ako bi ova zemlja time nesto dobila...kao recimo Kosovo...
bojim za decka, za brata, za oca, za decu moga brata itd...druge drage ljude....pogotovo sto je jasno da vlastela svoju decu ne bi slala u rat...

Vlastela bi prva slala u rat.

Ja...

Rusiju i Grcku.

I treba ponistiti savez sa Crnom Gorom.

eh yebi ga...kako planiras da se kandidujes? da li si siguran da bi Rusija stala iza nas...jer koliko sam imala prilike da procitam, ruski konzul je odobrio (usmeno doduse) aneksiju BIH svojevremeno...jedino je preuranjena austrijska akcija napravila problem...
treba reci i to da je Rusija iskoristila bombardovanje SRJ i sravnila Ceceniju sa zemljom, a da joj pri tom niko nista nije rekao....ne mislim da je to slucajno...
ne znam da li treba da te podsetim na Gruziju..
sto se Grcke tice...to bi bilo lepo, ali su i oni u dosta nezavidnom polozaju a i clan NATO-a....
ako moze nesto realnije i ozbiljnije...bilo bi lepo..

Pa nijga ga uopste steknuo,ali ga nije poslao na Kosmet,razumljivo i ocekivano.

Dok bi ova vlastela bila revolucionarna,pod istu podrazumevam oficire koji bi likvidirali ministre,predsednika,premijera i sl.

Samo bi ti bili validna vlast.

ti onda predlazes puc?
mislim, ako me secanje ne vara da smo i to probali u proslosti...nego nesto ni to kod nas nije dalo ocekivane rezultate...
iskreno priznajem da ne bih znala sta da radim sa Kosovom, da sam ne daj boze politicar...kojim slucajem...

Pa nijga ga uopste steknuo,ali ga nije poslao na Kosmet,razumljivo i ocekivano.

Dok bi ova vlastela bila revolucionarna,pod istu podrazumevam oficire koji bi likvidirali ministre,predsednika,premijera i sl.

Samo bi ti bili validna vlast.

kako ga nije steknuo? gde je ikada njegov sin bio na ratistu?
zasto je razumljivo da ga nije poslao na Kosovo?
zato je razumljivo da su dole ostali samo obicni vojnici bez onih sa zvanjem i cinom koji su se povukli?

apsolutno bi napali 2,3 i pet ovako nemocnih drzava....oni ne napadaju samo mocne drzave.

Kako da ne.

eh yebi ga...kako planiras da se kandidujes? da li si siguran da bi Rusija stala iza nas...jer koliko sam imala prilike da procitam, ruski konzul je odobrio (usmeno doduse) aneksiju BIH svojevremeno...jedino je preuranjena austrijska akcija napravila problem...
treba reci i to da je Rusija iskoristila bombardovanje SRJ i sravnila Ceceniju sa zemljom, a da joj pri tom niko nista nije rekao....ne mislim da je to slucajno...
ne znam da li treba da te podsetim na Gruziju..
sto se Grcke tice...to bi bilo lepo, ali su i oni u dosta nezavidnom polozaju a i clan NATO-a....
ako moze nesto realnije i ozbiljnije...bilo bi lepo..

Nikad.

Rusija bi stala iza nas koliko odma,verujem da nas trenutno i kunu zbog toga sto im na taj nacin ne damo priliku da se najebu mile majke amerima,naravno ne bi ih direktno videli,sve bi se to lepo izreziralo,prvo pokazivanje na svim zivim medijima do kojih se moze doci o stradanjima srba od 99' ,napad Srbije,gazenje NATOa i shiptara,vesanje svih vaznijih siptara na celu sa tacijem,proterivanje preko pola miliona njih,sve u roku od 2 dana,NATO ne bi ali ako spremi vojsku,Rusija i jos par drzava nam posalju dole pomoc sa tim da ako se nesto desi jednom ruskom vojniku to znaci objava rata Rusiji a "Rusija ce se braniti".

Rusi bi barem na to pristali,da ne pominjem koliko prednosti tu imamo,jer Rusi su tu legitimno,jer je njima isto tako dodeljenjo po sporazumu da mogu da budu na Kosmetu itd.

Ameri jednostavno to ne bi izdrzali.

Poslednja izmena od moderatora:
mislis? ja mislim da su te fore kako postajes i mozes ono sto mislis da postajes i mozes ...klasicne sektaske fore...
vise mi se nesto cini da si to sto objektivno jesi...naravno treba se truditi da od sebe izvuces maksimum u svakom smislu...

Ne,to je istina,pogotovu ako govorimo sa psiholoshkog aspekta tj.mentalnog.

Ne bih da ulazim u novopsiholoshke matre ali ja sam mnogo toga izgradio na taj nacin,i sve se gradi na taj nacin.

Kako da ne.

Nikad.

Rusija bi stala iza nas koliko odma,verujem da nas trenutno i kunu zbog toga sto im na taj nacin ne damo priliku da se najebu mile majke amerima,naravno ne bi ih direktno videli,sve bi se to lepo izreziralo,prvo pokazivanje na svim zivim medijima do kojih se moze doci o stradanjima srba od 99' ,napad Srbije,gazenje NATOa i shiptara,vesanje svih vaznijih siptara na celu sa tacijem,proterivanje preko pola miliona njih,sve u roku od 2 dana,NATO ne bi ali ako spremi vojsku,Rusija i jos par drzava nam posalju dole pomoc sa tim da ako se nesto desi jednom ruskom vojniku to znaci objava rata Rusiji a "Rusija ce se braniti".

Rusi bi barem na to pristali,da ne pominjem koliko prednosti tu imamo,jer Rusi su tu legitimno,jer je njima isto tako dodeljenjo po sporazumu da mogu da budu na Kosmetu itd.

Ameri jednostavno to ne bi izdrzali.

Poslednja izmena od moderatora:
cekaj ..ne rece mi za koga to treba glasati da bi nas Rusija odbranila ?? ili makar Kina...daj sta das..

:hahaha:

Jel ti citas moje postove?

U Srbiji MORA da se izvede vojni puc kao prvo,a posle uopste da razgovaramo na tu temu.

Treba ici dotle da popisu citave familije onima koji su zagovarali EU,pljuvali SM,RM i ostale a vidjenije da pojede mrak.

Vidjenije mislim na svakog ko se barem jednom pojavio na tvu.

Mnogo ljudi treba da nestane,mnogo su zla ucinili ovoj drzavi.

Dokle smo mi stigli,da se otvara tema na krstarici"da li ce shiptari napasti Srbiju"

Ej da ti je tu opciju pre 10 godina neko postavio smejala bi mu se ko luda.

stvarno cenim da je nasa politicka "elita"generalno nesposobna za vodjenje drzave , ali da bi propustili mogucnost sklapanja saveza sa Rusijom ili Kinom??...morali bi biti retardirani....bojim se da mislim da nam drzavu vode retardirani ljudi...to bi bila stvarno uznemirujuca pomisao.

Molim?

Vojni savez od strane Rusije im je vec nudjen,djindjica su ubili sto je iako djubre izdajnicko kada bi video da je vrag odneo shalu odma bi pristao na savez,a postavili su tadica koji ce da izvrshava naredjenja do kraja.

Znaci savezi su vec nudjeni,ali nasi ne da odbijaju nego stavise pokusavaju na perfidan nacin da naprave neprijatelje od prijateljskih drzava.

Back