STA SMO NAUCILI OD BIVSIH ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
toliko ponosna i toliko opicena a photoshopom skriva ruznocju svoju,...........hm ,klempusha.
Lepshe devojke sam odbijao i imao pregrst ponuda 2007,a ona ..ona ce meni da izvodi `nastavnik~ nisu jaci mogli da me slome i na poslu aaa OnA se nasla ! sa klonovima i sa drugaricama sto muskim sto zenskim. To je kad pricham sa debilushom,i vidim koliko ja greshim u razgovorima.SAMO mi nije jasno gde se istinski nalazi kad zna toliko i ima vremena,postoji mogucjnost daa greshim nije isklj. ali i ti ga girl pretera !

pa davno to bese i cini mi se ne naucih mnogo (ovo je fino za nista, ili mi je pamcenje popustilo), kad sam dosla do osobe uz koju sam se menjala i ucila (ne samo od njega nego kroz zivot u kome je naravno on bio poprilicno prisutan) i od koga sam naucila da otvorim pivo bilo kojim komadom escajga(neizmerno korisna stvar) tu sam sa njim i sad za sad, znaci nije bivsi.

Ja nemam veliku listu bivshih iza sebe, jer sam vrlo mlada...
ali imala sam jednu vezu koja me je naucila mnogo, mnogo stvari...
Naucila sam da nikada vishe ni sa kim ne budem toliko iskrena, da vishe nikad nikome ne stavim na tako iskren nacin do znanja da ga volim...
Naucila sam da ga ne treba pravdati.....shto ga vishe prevdam ponestaje mi opravdanja, a on samo prekoracuje granice. I desi se, vishe ne mogu da budem Bog da prashtam tudje grehove, i opravdavam ih drugacijim mentalitetom, shvatanjima, problemima.....i puknem, trazim one dobre delove sebe koji su se rasprsli okolo kad sam pukla.....one neiskvarene delove sebe... a znam da sam ih zauvek izgubila...ali tamo gde puknesh izraste nova koza, cvrshca, snaznija, i spremnija na sledeci udarac....jer neko je davno rekao....ono shto me ne ubije, ojacace me. To je velika istina....naucish da nikad vishe ne padnesh na te fazone.
Naucila sam da mi ne odredjuje on cenu, vec ja sama sebi. Ja hocu coveka koji ce me voleti ne samo na recima, coveka koji ce se truditi da ja budem srecna, da ne budem povredjena... ne mozesh to da mi priushtish? Zao mi je....dovidjenja.
Naucila sam da ne smem da lazem sebe nikad vishe....nikad. I da ne idealizujem, da pokusham da to prihvatim kao jednu lepu prolaznu zaljubljenost....ne ljubav, zaljubljenost....ima razlike, iako to mnogi ne kapiraju...
Ima josh mnogo stvari, ali pretpostavljam da vas to ne zanima, da sam vas smorila dovoljno...mislim da nema mnogo osoba koje to razumeju, bar ne na forumu...ali isto tako mislim da ima i onih koji kapiraju neke stvari bolje od ostalih....prepoznace se oni sami
A ja cu za kraj da citiram marchela
....mozda je bilo rano da se prave ljubavi dese, ne znam...

Ufff... Naucila sam da im ne verujem puno,ali idem u krajnost da sam jako - J A K O nepoverljiva...
Naucila sammm daaaa cim si hladniji,rezervisaniji prema njima da vise trce za tobom,a cim si vise maco,kuco,dal me volis bla bla...da ih vise smaras i gusis...
Naucila sam da JE OD ZIVOTNE VAZNOSTI DA SVAKO IMA SVOJ ZIVOT:!: koliko god zeleli da provodite vremena jedno s drugim.
A za to je potrebno poverenje...
Naucila sam da pricam,ustvari jos uvek me to uce:roll: ... komunikacija je JAKO JAKO JAKO VAZNA a ne drzanje u sebi...
Naucila i ucim da se ne opterecujem nebitnim stvarima...

Back