STA SMO NAUCILI OD BIVSIH ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaki bivsi me je naucio da budem za nijansu bezobraznija prema sledecem... tako da kad me decko pita sto si tako bezobrazna, ja kazem, za to zahvali tvom prethodniku!!!

Ufff... Naucila sam da im ne verujem puno,ali idem u krajnost da sam jako - J A K O nepoverljiva...
Naucila sammm daaaa cim si hladniji,rezervisaniji prema njima da vise trce za tobom,a cim si vise maco,kuco,dal me volis bla bla...da ih vise smaras i gusis...

To ste naucile od klinaca..;)

Realno razmisljas..samo bolje za tebe..da izvlacis pozitivne stvari..malo gledati dalje od ''klinaca''..;)..jasno ti je,da ne treba biti nepoverljiv..ili sto moras biti rezervisana(kulirati),to je samo vid nezrelosti..gubljenje vremena u mutnom..ako si 'bezobrazna' ne mozes ocekivati da ti se vrati drugacije..svi smo bili takvi..samo je pitanje,kome pre dodje iz dup.. u glavu..:)
kuk, glava , kuk , rame , rame, kuk:)

Pa jeste ali sta da radim...Izgleda da ima puno "klinaca":roll: To je i dalje tako samo sto znam da nije dobro,kad su normalni momci u pitanju...al takvih je malo,a i razlikovati normalnog od ostalih...:| Hm... Def nisam u fazonu kuco,maco...prosto nisam takva,samo sto znam da preterujem odlazeci u drugu krajnost...

Realno razmisljas..samo bolje za tebe..da izvlacis pozitivne stvari..malo gledati dalje od ''klinaca''..;)..jasno ti je,da ne treba biti nepoverljiv..ili sto moras biti rezervisana(kulirati),to je samo vid nezrelosti..gubljenje vremena u mutnom..ako si 'bezobrazna' ne mozes ocekivati da ti se vrati drugacije..svi smo bili takvi..samo je pitanje,kome pre dodje iz dup.. u glavu..:)

Ja nisam lose prolazila kad sam zezala tipove... bas suprotno i dan danas me jure... ja kao fina prema njima a zabole me...
I nema sta da se meni vrati... ja onom sledecem vratim ono sto me je bivsi zezao... prosta racunica...

Boze koja glupost :shock:
Ovo ni devojchica od 15 godina nebi izjavila

Devojčica od 15 godina ne bi izjavila, ali imaš one koji su stariji, ne izjavljuju to, ali tako rade... a šta misle... ludi đavo će ga znati...

To, o čemu ona priča, veliki je idotizam... Izvini, maricicak, ali lično sam se našla u onim ''zeznutim''... Ti radi kako hoćeš, nismo mi tu da ti sudimo... Po svojoj pameti i savesti... Možda s tim razmišljanjem bolje prođeš i lepše proživiš stvari...

Devojčica od 15 godina ne bi izjavila, ali imaš one koji su stariji, ne izjavljuju to, ali tako rade... a šta misle... ludi đavo će ga znati...

To, o čemu ona priča, veliki je idotizam... Izvini, maricicak, ali lično sam se našla u onim ''zeznutim''... Ti radi kako hoćeš, nismo mi tu da ti sudimo... Po svojoj pameti i savesti... Možda s tim razmišljanjem bolje prođeš i lepše proživiš stvari...

Mislis da se ja nisam nikad nasla u tim ''zeznutim''? Mnogo puta... pa presla u ove druge-lakse je...

svasta naucis,jer u svakoj vezi ti prodje po koji mjesec,godina...
a za to vrijeme bi svako od nas ponesto naucio i mijenjao se i da nije u vezi. zar ne?
to je zivot.
sazrijevas, postajes iskusniji u nekim stvarima,manje-vise ucis na greskam...
i kad prodje odredjen period,ljubav se zavrsi ti ides dalje.
i preispitujes se,sta,kako,zasto i kako dalje?
svaku vezu smatram jednim bitnim dijelom svog zivota, naucila sam mnogo,
mijenjala se jos vise. nemam ni jednu za koju bi rekla da je totalni promasaj i da
zalim sto sam bila u toj vezi. dok je trajalo,bilo mi je lijepo.
za nekima samo zalim sto ih nisam ranije okoncala i to je to.
na staro se ne bi vracala,jer kad jednom shvatis da taj neko nije za tebe,zasto da ponovo gubis vrijeme?

to da li nekoga treba z... u vezi i ulaziti u neke samo povrsne i plitke odnose svako zna najbolje sta mu odgovara. te plitke veze i vezice su bezopasne s te strane sto niko ne moze da te povrijedi u njima. ali sa druge strane isto tako, takve veze ti nikada ne mogu pruziti ono sto pruza jedna emocijama obojena i "prava" veza.
naravno ulog je tad daleko veci ali ja bi se opet usudila kockati jer znam kakav dobitak moze da bude :)

pa mislim da mogu da raspoznam odredjeni tip cigara... chak mislim da mogu da prepoznam lajt ili obichnu varijantu

.... po mirisu

u stvari nisam sigurna bas me zanima da li bih uspela

ne da raspoznajem marke nego da prepoznam da je u pitanju ta i ta marka. bash sam misteriozna

bivsi bili dobri ucitelji, a ja jos bolji ucenik..:mrgreen:

naucila sta je bahatost.:sad2: da je bolelo, bolelo je.
naucila da sebe posle svog deteta, treba da volim najvise na svetu.:heart::heart::heart:
naucila da postujem svoj instikt, koji me nikad nije prevario, a u koji sam uvek sumnjala (i zato greske pravila).;)
naucila da `ne bih ti ja to nikad uradio` - znaci - `upravo to cu da ti uradim`.:roll:
naucili su me da nase uvek znaci moje.:eek:

i najvaznja stvar kojju su me naucili - DA NIKAD VISE NE IZGUBIM SEBE:heart:

hvala ex, sto ste svojim prisustvom onoliko koliko ste to zasluzili, obogatili moj zivot i pomogli da budem ovo sto sam sada:zag:

Poslednja izmena:
bivsi bili dobri ucitelji, a ja jos bolji ucenik..:mrgreen:

naucila sta je bahatost.:sad2: da je bolelo, bolelo je.
naucila da sebe posle svog deteta, treba da volim najvise na svetu.:heart::heart::heart:
naucila da postujem svoj instikt, koji me nikad nije prevario, a u koji sam uvek sumnjala (i zato greske pravila).;)
naucila da `ne bih ti ja to nikad uradio` - znaci - `upravo to cu da ti uradim`.:roll:
naucili su me da nase uvek znaci moje.:eek:

i najvaznja stvar kojju su me naucili - DA NIKAD VISE NE IZGUBIM SEBE:heart:

hvala ex, sto ste svojim prisustvom onoliko koliko ste to zasluzili, obogatili moj zivot i pomogli da budem ovo sto sam sada:zag:

:worth::amen:

Ајмо редом... :rumenko:
Да је љубав и поверење иду у пакету. Да је живот врло једноставан и да га треба проживети у весељу. да треба да поштујем себе.
Да љубав и рат никако не иду у пакету. Да нема гаранција.
Да кувам и пеглам. Да своје најмилије не оговарам.
Да се људи мењају. Да волим.

Back