kopiras me a?:?od bivsih?paaa ne znam,mislim nista pametno
je l u vezi sa sexom?onda da
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kopiras me a?:?od bivsih?paaa ne znam,mislim nista pametno
je l u vezi sa sexom?onda da
uglavnom nishta...osim..nikad ne vjeruj zeni koja laze...![]()
Od jednog (citaj skota) sam stekla potrebu da se osecam kao zena, devojka, dete ponekad, ali samo ne kao sekretarica, PR, organizator hrane/doceka/proslave/zivota.... Fuj! Nije da hocu da ne radim, ali naucih da delim savrseno -tacnije to sam znala -moje je nase...ali sad naucih i da trazim, il' je i njegovo moje ili ce da radi kol'ko ja i vise ili neka produzi jer mogu mnoooogo brze sama kroz zivot.Sta ste naucili od svojih bivsih ljubavi?
Bas lepo receno :-)Svako ko je prosao kroz nas zivot poslat je sa razlogom,da se naucimo necemu dok ne dodje prava osoba.Mislim da nema ni jedne bivse ljubavi koja nije bila zasluzna za nesto pa makar i za to sto nam je pokazala kakvog muskarca ili zenu ne zelimo.
Sta ste naucili od svojih bivsih ljubavi?
Svako ko je prosao kroz nas zivot poslat je sa razlogom,da se naucimo necemu dok ne dodje prava osoba.Mislim da nema ni jedne bivse ljubavi koja nije bila zasluzna za nesto pa makar i za to sto nam je pokazala kakvog muskarca ili zenu ne zelimo.
Od bivsih sam naucila da se ne opterecujem sitnicama.Da je ljubav ustvari vrlo jednostavna i da nema mesta filozofiranju. Sve u svemu naucila sam biti zadovoljna i emotivna osoba.
Budite iskreni i napisite..sta ste naucili od bivsih ljubavi..?
i ja sam svasta naucio ali neka ostane tajna...zelim da ostanem anoniman
Glupo i beskorisno?A bio je i jedan kraj koga sam se osećala kao mis sveta
Mislila si da ces da umres od zracenja?kao Marija Kiri
Htela si da se otrujes? :wink:kao Kleopatra.
Ma ne ljutim se, taman posla. Htela sam reći da sam se osećala lepom, pametnom i moćnom. Eto tako je uticao na mene.Glupo i beskorisno?
Mislila si da ces da umres od zracenja?
Htela si da se otrujes? :wink:
Salim se, nemoj se ljutiti
Marš, bre!
Imam ja razloga za anonimnost, tj. neotkrivanje svih tajni...Ne kradi fore kad ne znaš o čemu se radi...
![]()
Naučila samo dosta o sebi.Original postavila kučka
Budite iskreni i napisite..sta ste naucili od bivsih ljubavi..?