Paradajz Turista Daj link Administrator Poruka 128.187 utorak u 17:41 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #26 da imas srece ne bi te bolela glava
Kćerka Direktora Cirkusa Legenda Poruka 57.561 utorak u 18:07 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #27 tab503: i zdravlje ti zavisi od srece..ako je imas izbecices bolesti. Kliknite za proširenje... Na Titaniku svi zdravi bili, prosto nisu imali sreće! Bravo Tab!
tab503: i zdravlje ti zavisi od srece..ako je imas izbecices bolesti. Kliknite za proširenje... Na Titaniku svi zdravi bili, prosto nisu imali sreće! Bravo Tab!
Serafim Buduća legenda Moderator Poruka 44.237 utorak u 18:46 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #28 Unutrašnji mir
skura58 Zaslužan član Poruka 100.791 utorak u 19:04 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #29 Zdravlje. To mnogi shvate tek kada se ozbiljno razbole.
Pinocchio ... Supermoderator Poruka 25.651 utorak u 22:11 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #30 Osmeh
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 80.896 utorak u 23:03 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #31 tab503: ne bih se slozio..svi na kraju umiru ali ako imas pare mozes da produzis zivot.. da nije tako ne bi se deca lecila sms-om plati i ziveces, nemas da platis umires... Kliknite za proširenje... ili još bolje da napišu epitaf: "umro zdrav & srećan"
tab503: ne bih se slozio..svi na kraju umiru ali ako imas pare mozes da produzis zivot.. da nije tako ne bi se deca lecila sms-om plati i ziveces, nemas da platis umires... Kliknite za proširenje... ili još bolje da napišu epitaf: "umro zdrav & srećan"
mačka zagrebačka Stara legenda Moderator Poruka 89.116 juče u 00:01 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #32 tab503: da imas srece ne bi te bolela glava Kliknite za proširenje... ima logike neki put glavobolja prestane i od dobrog ali i za to je potrebna sreća
tab503: da imas srece ne bi te bolela glava Kliknite za proširenje... ima logike neki put glavobolja prestane i od dobrog ali i za to je potrebna sreća
Paradajz Turista Daj link Administrator Poruka 128.187 juče u 10:38 - Šta vam je od nematerijalnog najbitnije u životu? #33 Stojkov Menidjer: ili još bolje da napišu epitaf: "umro zdrav & srećan" Kliknite za proširenje... cuveni epitaf sa groba..znaci ovo zaista stoji ovde lezim ja a citas ti bilo bi bolje da lezis ti a da citam ja
Stojkov Menidjer: ili još bolje da napišu epitaf: "umro zdrav & srećan" Kliknite za proširenje... cuveni epitaf sa groba..znaci ovo zaista stoji ovde lezim ja a citas ti bilo bi bolje da lezis ti a da citam ja