STA SMO NAUCILI OD BIVSIH ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
a jel se racuna i ako mi on donese svesku recepisa svoje mame, pa naucim da spremam fenomenalnu pitu sa mesom kao da sam naucila od njega ( iako je bilo ZBOG njega) ili od njegove mame?
kome zaslugu da pripisem,m?:mrgreen:
:neutral:

nikada mi nece biti jasno zasto se takvi likovi jednostavno ne poseksaju sa mamom umjesto da se mjesaju sa drugim ljudima
kao da ih bilo ko moze zadovoljiti kao mamica

- Bio si prilično dugo odsutan. Gledaj u mene! Hebao si je, priznaj!
- Ne, nisam.
- Bio si odvratno dugo tamo. Skidaj košulju, da ti vidim leđa!
- E, hebi ga, kučkice.

Skinuo sam ih. Prišla mi je iza leđa.

- Kakva ti je to ogrebotina na leđima!
- Koja ogrebotina?
- Ima jedna dugačka, ovde... od ženskog nokta!
- Ako je ima, ti si je napravila...
- Doobro. Znam kako da proverim.
- Kako?
- Idemo u krevet.
- U redu!

Prošao sam ispit, ali mi je kasnije palo na pamet: kako da čovek ispita žensku vernost?
Čini mi se da to ipak nije fer.

vazzno da si ti nama rekao kako ti mozzesh da razvalish od qrca dve zzene u relativno kratkom roku.

a za zzensku vernost... hm... pa ako mnogo zzelim da ti udovoljim, znachi da me grize savest. ;)

Sta ste naucili od svojih bivsih ljubavi?
Svako ko je prosao kroz nas zivot poslat je sa razlogom,da se naucimo necemu dok ne dodje prava osoba.Mislim da nema ni jedne bivse ljubavi koja nije bila zasluzna za nesto pa makar i za to sto nam je pokazala kakvog muskarca ili zenu ne zelimo.

Od bivsih sam naucila da se ne opterecujem sitnicama.Da je ljubav ustvari vrlo jednostavna i da nema mesta filozofiranju. Sve u svemu naucila sam biti zadovoljna i emotivna osoba.

Budite iskreni i napisite..sta ste naucili od bivsih ljubavi..?

Postoje osobe kojima se ne može verovati, koje su sposobne da održavaju lažnu sliku o sebi. Otvorenost u ispoljavanju emocija se kažnjava. Taktiziranje i kalkulisanje, da ne kažemo manipulisanje, je isplativo.
Ima tu i pozitivnih saznanja, razmena informacija o nečijem načinu života korisna je, nauči se dosta o nekoj profesiji, nečijoj životnoj filozofiji, kraju u kome neko živi itd....

Nisam baš sigurna da su bivši koji su prošli kroz moj život poslati sa nekim razlogom, pre verujem da sam ih ja birala iz nekog razloga
Naučila sam da su muški mnogo sujetniji od žena, da su mnogo ranjiviji i mnogo jednostavniji. Naučila sam da onaj koji olako kaže "volim te" još lakše i zaboravi da je to rekao. Da onaj koji ti želi skinuti mesec obično nije spreman da ode do apoteke da ti kupi lek kada si bolesna. Da onaj koji puno priča nema baš šta pametno da kaže. Da vole da se hvale i da vole da ih hvališ.
A bio je i jedan kraj koga sam se osećala kao mis sveta, kao Marija Kiri, kao Kleopatra, ali njega sam prepustila drugoj. Šta reći, o njima sam naučila svašta a sebe još uvek ne razumem.

Joj , pa ni ja sebe ne razumem.....
Uvezama sam uvek maximalno orjentisana bila ,mislim da se uvek više trudim nego što bi trebalo ali to sam upravo ja !!! Onda mi bude žao kada osećam da ne dobijam za uzvrat pažnju ....neznam kako to da prevazidjem....Znam da u ljubavi ne treba očekivati ...ali ja očigledno pravim greške, koje me nerviraju...i sada sam već duži period sama ....Razočarana sam u duge veze ,,,
E da naučila sam da ne mogu da se opustim ,sada posle njihovih udvaranja svakom sledećem ,neverujem da stvarno misle to što govore....većina je slatkorečiva ,,,dok ne dobiju to što žele ,Naravno sex....
Da trebalo bi da ih koristimo dok nam trebaju ,ali to nisam ja .Da li ja trebam da prestanem da očekujem toliko od partnera ili šta? Zaista su to neke stvari koje su skromne,,pokazivati ljubav,,praviti sitna iznenadjenja ,sve to što ništa ne košta .....

Naučila sam da treba više misliti na sebe,
Da treba neprestano koketirati sa drugima,jer to svi rade i smmatram da sam srećnija od kada to primenjujem,mislim da je to hrana za dušu !
Ne treba ih gušiti glupostima....Nisam pristalica varanja i nikada nisam ,ali sada smatram da to treba raditi ,iz istog slučaja ,kada ne dobijaš pažnju kada si zapostavljen...jer ako raskineš ,jako je teško naći nekoga u koga ćeš se zaljubiti.....

Back