kojote
Elita
- Poruka
- 18.639

Majčica što je dobila od brata!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi, u poredjenju sa nasmejanim crnim okicama grudi ne predstavljaju nista
![]()
Ako previse gledas i trazis neces naci ZELJENO. Zena je cvet i tako je treba posmatrati. Ako je voljena, mazena, pazena, ljubljena blistace a u tom bljestavilu sve ce ti biti lepo i okiice i usne, u grudi i telo...
Da bi stigao o tela, doci ce na red, vazan je pogled, osmeh, rec, zagrljaj, poljubac.
...ma sve volim na zeni ali ZENI.
Ako previse gledas i trazis neces naci ZELJENO. Zena je cvet i tako je treba posmatrati. Ako je voljena, mazena, pazena, ljubljena blistace a u tom bljestavilu sve ce ti biti lepo i okiice i usne, u grudi i telo...
Da bi stigao o tela, doci ce na red, vazan je pogled, osmeh, rec, zagrljaj, poljubac.
...ma sve volim na zeni ali ZENI.
ovaj post je vise pesma nego misljenje
![]()
Za tebe mozda, za mene moj stav, pogled, misljenje- NE. Ko poznaje mene i moju licnost zna, nazalost za virtualce je to mislena imenica. Daleko su od zivota i Z E N(A) E.
Za tebe mozda, za mene moj stav, pogled, misljenje- NE. Ko poznaje mene i moju licnost zna, nazalost za virtualce je to mislena imenica. Daleko su od zivota i Z E N(A) E.
da jer ti poznajes zene u mali prst![]()
A sta ako je velika? hahaha...Ranije sam mislila da najvise vole sexi izgled ali sam se uverila u suprotno. Pravi muskarci u zeni uvek traze dobrog sagovornika, inteligenciju, duhovitu osobu i neke druge vrline. Za lepima se samo okrecu na ulici...![]()
hajde sad- recite mi sto pre to bolje sta se svidja muskarcima kod zena???