Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.248
Što se tiče čitanja i razumevanja, podjednako kao on.Je li to znaš bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što se tiče čitanja i razumevanja, podjednako kao on.Je li to znaš bolje?
Što se tiče čitanja i razumevanja, podjednako kao on.
Прва његова реченица: "Мала исправка, нисам универзитетски професор."Pa ako se ne varam Cikleanu je školovani naučnik koji učestvuje u međunarodnim konferencijama (Bratislava, Beograd, Atina i drugde) i koji radi u okrilju rumunske naučne zajednice. Prelistaj sam na internetu; kao što rekoh, tebi je zasigurno svakako lakše od mene.
Ako nisam pomešao stvari, mislim da bi ovo trebalo da bude on; doktor nauka sa Geološkog instituta Rumunije.
Шта, и теби је румунски матерњи језик? Нисам знао.Što se tiče čitanja i razumevanja, podjednako kao on.
Прва његова реченица: "Мала исправка, нисам универзитетски професор."
Мој утисак је да ове конференције се не воде под окриљем румунске званичне науке. Доказ је да нема чланака објавњених у званичнкој светској научној литератури.
И да свратим на моју прву опаску од пре неколико месеци: присуство лудих теорија на Youtube-у се много више налази на српском него на румунском.
Шта, и теби је румунски матерњи језик? Нисам знао.
Dobar pokušaj. Da li je nekom jezik maternji uopšte nije kriterijum za njegovu sposobnost da na njemu izražava ideje i misli. I ti to dobro znaš.Шта, и теби је румунски матерњи језик? Нисам знао.
Ma, mislim da je ovo jedan od Mrkaljevih tipičnih „buhu, ja ne volim ovog, pa hajde da temu pretvorimo u diskusiju o njemu“. Kao da mi nije mogao opasku da ti slabo znaš rumunski jezik poslati u privatnoj poruci...![]()
Нема, бре. Нема публикација у званичној научној литератури о Атлантиди.Ma kako, bre, nema?
https://www.researchgate.net/scientific-contributions/Mircea-Ticleanu-2137566944
Objavljivan je i ovde, u Beogradu.
Osim toga šta je bitno je li neko prisutan i van zemlje za moju poentu?
Ово је твој уобичајени покушај блефирања. Ниси ти у стању да оцениш шта је мени матерњи језик. Ја сам за тебе косооки Куман.
.
Moj cilj je bio da stimulišem PV da ti prevede ono što ti treba, a istovremeno da izrazim ono što sam više puta primetio - da slabo konta rumunski jezik.
Uvek sam govorio da nisi sposoban da donosiš ispravne logičke zaključke.
Moj cilj je bio da stimulišem PV da ti prevede ono što ti treba, a istovremeno da izrazim ono što sam više puta primetio - da slabo konta rumunski jezik.
Pa ti si upravo rekao da ti je rumunski maternji:Ово је твој уобичајени покушај блефирања. Ниси ти у стању да оцениш шта је мени матерњи језик. Ја сам за тебе косооки Куман.
Шта, и теби је румунски матерњи језик? Нисам знао.
Ne da ti prevede, nego da ti objasni šta kažu. Nije šija nego vrat.Kao i uvek od tebe, pogrešna premisa...Ništa nisam tražio od Pravog Vlaha da mi prevede nešto sa rumunskog, niti me uopšte i zanima.
kao što rekoh, tebi je zasigurno svakako lakše od mene.
Ne da ti prevede, nego da ti objasni šta kažu. Nije šija nego vrat.
Нема, бре. Нема публикација у званичној научној литератури о Атлантиди.
Како си то закључио?U svakom slučaju, moje je ubeđenje da Pravi Vlah zna rumunski površno, na kolokvijalnom nivou.
Како си то закључио?
Изгледа да се не слажемо на дефиницији званичне науке. За мене то је на пример Geological Journal.Joj, bre. Trebalo bi da su to izneli još na 12. međunarodnom kongresu praistorijskih i protoistorijskih nauka u Bratislavi, 1991. godine. http://worldcat.org/identities/viaf-164038574/
Изгледа да се не слажемо на дефиницији званичне науке. За мене то је на пример Geological Journal.
Саслушао сам Цикљанову презентацију коју си ти горе поставио. Добио сам изузетно лош утисак о њему као неозбиљног обскурантисту. Не могу да верујем да је тај рад под окриљем румунске званичне науке. А и атмосфера је била аматерска.Ma bre, standardne manipulacije.
Po sopstvenom priznanju, on redovno tako pokušava drugim forumašima da manipuliše, posebno kada zna da je u lošim odnosima sa nekim. Cenim da sebe doživljava kao nekakvog mastermajnda iza tastature koji, kao, uspeva da izvuče iz čoveka nešto što ga zanima kroz negativni (provokativni) podsticaj.
Njega cela ta tema o Panonskom moru izuzetno zanima, pa se sad nakačio jerbo je video priliku da te možda natera da mu nešto prevedeš od Cikleanua i sl. da može da zapiše, podeli sa Ogorelicom i slično. I sad želi da te isprovocira da mu izađeš u susret, ali da ispadne kao da zapravo uslugu činiš meni, a ne njemu, koji je stvarni naručilac.![]()
U redu.I to si sasvim pogrešno ukapirao. Ni to me ne zanima; rekao sam mu da istraži, ako ga interesuje. Naveo sam primere neverovatnih tvrdnji i izravnog nasleđa Densusijanua u današnjoj Rumuniji zato što je Vlah demantovao da tako nešto kod Rumuna ima, a što me je zaprepastilo jerbo je i moje lično iskustvo da ima ludih Rumuna koliko i Srba.
То му еуфемистички кажеш да је глуп.Uvek sam govorio da nisi sposoban da donosiš ispravne logičke zaključke.
Još sam mu poručioТо му еуфемистички кажеш да је глуп.
То му еуфемистички кажеш да је глуп.
Laž. Jedino im kažem da se nisu kvalifikovali za diskusiju, kada nemaju pojma o materiji.A ponavlja on to već godinama; ne brini se.Ne samo meni, naravno; obožava da drugima objašnjava kako nisu kapacitet za njega i slično.
![]()