Šta sam danas shvatio ?

Da ljudi lazu, varaju, i predstavljaju sebe govnetom za 500 dinara.
Sta imas od toga?
Kako zivis u sopstvenom smradu?
Zaista vise cenim ***** od takvih kreatura.
***** iza sebe ima dobre i plemenite, i zivotno vazne procese.
Ovo je nesto ispod dna, a dno je nista.

- - - - - - - - - -

Zvezdice su 'gov-no', jasno

Da ne mozes da uspes lako, mnogo treba pameti da se sa lakocom ugoji, a ne da se kilaza gubi nakon godinu dana da ostane ista kada stanes na vagu,
Tako da se najlakse moze odustati i uspeti u necemu ali ne u tome, trebas da istinski zaista verujes da ces napredovati i onda shvatis da si samo to u mislima mislio
stanes na vagu i uvek bude isto.
Dabzabe trud sav i teretana i sve.

Shvatio sam da nista nece biti kao pre pocev od ovog momenta.
Shvatio sam ma koliko zeleli da se vratimo u proslost, da se nikada necemo promeniti.
Shvatio sam da samo ptice pevaju, macke mjaucu, i psi laju, i niti jedan robot ni kompijuter nece to moci da postigne, da bude od krvi i mesa.
Shvatio sam ma sta god uradili da stvari ispravimo, budu samo gore.
Shvatio sam da treba da prestanemo da se trudimo kada tu pomoci nema, treba da se borimo sa onim sto imamo, pa do smrti.
Shvatio sam da ako zelis da se inspirises, da ces se promeniti, i sledeci put neces toliko vremena bacati na inspiraciju. Pravi umetnici ne postaju rodjenjem olvec se oni radjaju!
Shvatio sam koliko je tesko da budes na poctku, nije ni malo lako doci do starta, prvo moras da treniras i trcis i povecavas svoj tempo... budes najbolji na takmicenjima, tako se dolazi do starta. Ali se pobedjuje zeljom, upon rnoscu i lepim zenam.
Shvatio sam da zene vole da se muvaju, shvatio sam da ja ne znam kako da nadjem nacin da bi zene zelele da se muvaju?
Shvatio sam da ja ovaj post pisem dugo, ali moje vreme nije izgubljeno, vec potroseno na necemu na cemu cu brze da zaspim. Moram.
Shvatio wam i da snovi imaju podsticaj, vas um vam nesto pokusava da kaze, u redu ali zbog cega bih ja sanjao tombulu na bingu? Mozda sam vidovit?
Sta ako sam pogodio teoriju zavere? Da ona nikad nije ni postojala? Teorija, ljudi kazu jedno je teorija a drugo praksa... Razmisljajte malo, prakticna zavera je ona koja radimo to sve, iako znamo da ne mozemo dalje, vec da sada mislimo da moramo.
U svetu je uvek prepuno malih stvari koje ne vidimo, imajte obazrivosti, jer da sam znao. Ne bi se to ponovilo.
Da sam znao da sam shvatio kako nastaju problemi, nikada ne bi shvatio zbog cega problema toliko puno ima. Zbog cega da shvatim, da jos ima vremena, ali ustvari nema...

Uzmi sveps i pokreni se :-D

Hakime,
osamdesetih sam jedno kraće vreme radio kao taksi vozač
i u kolima sam često slušao ovu muziku.

Sećam se,
uđe jedna mušterija i kaže :
"Satijamanija !"

Nisam ga tad razumeo,
nisam čak znao da je to komentar na muziku koju puštam,
jer nisam znao ko je kompozitor toga što slušam.

... voleo sam i Aznavura

Danas sam shvatio da smo svi dobili po parče sreće,
a niko celu.

One koji su više razočarani onim što nemaju,
nego oduševljeni onim što imaju
nazivamo
gubitnici,
nesrećnici,
luzeri,
pesimisti,
paćenici ..

One koji su nesvesni onoga što nemaju,
a uživaju u onom parčetu sreće koji su dobili
nazivamo
srećnici,
pobednici,
optimisti ..

Ja ću na ovoj temi da pratim svoj spoznajni razvoj ( jel' se to tako zove ? )
Izvol'te, pridružite mi se :hvala:

danas sam shvatio da mnogo hseres brate:hahaha::mrgreen:

Back