Zasto su ljudi psihicki labilni,kilavi i razmazeni danas

Природно окружење за људе је само тамо где је тропска клима, сва места која су изван тога ту људи морају да се облаче и да имају некакву технологију. У Србији или чак на Медитерану човек не би опстао го него би цркао од хладноће зими, на 10 степени што није пуно хладно људи голи и боси дугорочно не би преживели. Неприродни услови околине траже и неприродне одбране од спољних утицаја.

Како је то луксуз? :/ Само се треба осећати незадовољно а то је у овом свету који је пун ср*ња прелако.

Што је човек ближи тим срањима које помињеш, то се мање жали а више бори.

Ако имаш времена и снаге да на интернету пишеш како ти је живот тежак, онда ти живот није тежак у овом смислу о ком причамо.

Природно окружење за људе је само тамо где је тропска клима, сва места која су изван тога ту људи морају да се облаче и да имају некакву технологију. У Србији или чак на Медитерану човек не би опстао го него би цркао од хладноће зими, на 10 степени што није пуно хладно људи голи и боси дугорочно не би преживели. Неприродни услови околине траже и неприродне одбране од спољних утицаја.
Covjek je prirodno podesen da zivi na svim meridijanima, nama je Bog dao sve sto ljudi otudjeni od Boga i prirode hoce da nam uzmu ali oni su nesrecnici obaziri se na sebe.E sada ono sto spaja ljude nisu zajednicki ukusi i rodoslov vec zivotne filozofije i ideje.Tebi je blizi neko ko dijeli tvoja uvjerenja i snove i filozofije pa makar taj zivio na Novom Zealandu taj ti je blizi nego prvi komsija ili rodjak koji sa tobom sve to ne dijeli.A ti imas ljude koji su ti braca po ideji misli i filozofiju samo nisi ih nasao a globalisticko drustvo je htjelo po svaku cijenu da te unisti i da te na silu natjera da ides na posao koji ne volis i da se druzis sa ljudima kojima prirodno ne pripadas i da ne bi bio sam i jos tuzniji morao si da se odreknes svoje prirode i snova da bi tim idiotima se prilagodio,ti si sjajan lik i nimalo cudan.Nemas svoju sabracu to te unistava.Imas zene koje imaju tvoje svjetonazore ali su u manjini ali ih ima.

I kada si sa druguma osjecas se sam i neshvacen,a ti nisi neshvacen vec nisi pronadjen od stane istomisljenika.Ljudi se grupisu po prirodi a ti nemas svoju grupu

5395.JPEG

Danas su muskarci a i zene tako malodusni i depresivni i razmazeni postali da im nijedno vrijeme ne odgovara niti kada je 40 stepeni niti kada je 20 stepeni niti kada je 0 stepeni niti kada je proljece,ljeto,jesen i zima biti kada je vjetar niti kada je kisa

Toliko su gadni i mentalni slabici ljudi postali da danas moraju da pale glupe klima uredjaje da se ne smrznu.Doktori pune glavu ljudima ateistickim glupostima da se ljudi ne izlazu suncu ili vjetru,da se ne izlazu necem sto im je Bog dao.Savjet za depresivne fino odete da plivate u ledno jezero ili trcanje po vjetru dodjete kuci pod tus i da vidimo ima li depresije.Ja licno gadi mi se da provodim vrijeme u kuci sem ako nemam u njoj sta korisno da radim.Mi smo po prirodi svi nomadi i ptice selice, svako ko ne zivi kao nomad i avanturista ce psihicki da oboli i da citav zivot provede u paklu razmazenosti,malodusnosti,depresije,manjka samopouzdanja

Ja licno uzivam u svakom vremenu i svako imaju car cak i nevrijeme jako volim jacam svoj duh pun sam energije i zivota,mnogi ljudi kada cmizdre da ih vide njihovi slavni cukundjedovi samar bi im opalili i doveli u red.
Pritisak je veci ,upaljen is max konstantno ,zbog telefona ,ocekivanja itd.

Danas su muskarci a i zene tako malodusni i depresivni i razmazeni postali da im nijedno vrijeme ne odgovara niti kada je 40 stepeni niti kada je 20 stepeni niti kada je 0 stepeni niti kada je proljece,ljeto,jesen i zima biti kada je vjetar niti kada je kisa

Toliko su gadni i mentalni slabici ljudi postali da danas moraju da pale glupe klima uredjaje da se ne smrznu.Doktori pune glavu ljudima ateistickim glupostima da se ljudi ne izlazu suncu ili vjetru,da se ne izlazu necem sto im je Bog dao.Savjet za depresivne fino odete da plivate u ledno jezero ili trcanje po vjetru dodjete kuci pod tus i da vidimo ima li depresije.Ja licno gadi mi se da provodim vrijeme u kuci sem ako nemam u njoj sta korisno da radim.Mi smo po prirodi svi nomadi i ptice selice, svako ko ne zivi kao nomad i avanturista ce psihicki da oboli i da citav zivot provede u paklu razmazenosti,malodusnosti,depresije,manjka samopouzdanja

Ja licno uzivam u svakom vremenu i svako imaju car cak i nevrijeme jako volim jacam svoj duh pun sam energije i zivota,mnogi ljudi kada cmizdre da ih vide njihovi slavni cukundjedovi samar bi im opalili i doveli u red.

jedan poznanik, intelektualac velikog kalibra, rece mi onomad, "yebes svet u kome su qurve elita".
E, to je taj svet u kojem su ove osobenosti kul, trend, moderno.............

Rodjenjem u ratu dobijas elan,zahvalnost, zivotvrnost, idealni uslovi da stvoris novi zivot iz ratova su stavrani i novi svjetovi,ako dijete od malih nogu nema para da jede ukusne kolace i slatkise pa to je odlicno za njega
Ovo je ružno na toliko nivoa.
Da si pljunuo u lice ljudima o kojima pišeš bilo bi dostojanstvenije, ovako im se još i podsmevaš.

Ovo je ružno na toliko nivoa.
Da si pljunuo u lice ljudima o kojima pišeš bilo bi dostojanstvenije, ovako im se još i podsmevaš.
Sta pricas besmislice,rat ti je sansa da napravis zivot vrijedan divljenja,nije bitno kako pocinjes trku vec kako je zavrsavas.Nick Vujicic nije rodjen u ratu vec u miru ali bez ruku i nogu,i to mu je bila odlicna polazna osnova da vodi odlican i smislen zivot.Muskarca teskoce motivisu da bude veliki,roditi se u ratu je odlicna skola i lekcija za buducnost

Djeca rata su mnogo sposobnija da zive zivot,a gore su muke kada ni nevidljiv u komforu, depresivan si tuzan,zivis u unutrasnjem paklu nemas spolja ni prijatelje ni neprijatelje spolja djeluje sve ok al iznutra venes.Djetinjstvo tesko je mnogo bolje nego da zivis 30 plus tesko ili 40 plus

Sta pricas besmislice,rat ti je sansa da napravis zivot vrijedan divljenja,nije bitno kako pocinjes trku vec kako je zavrsavas.Nick Vujicic nije rodjen u ratu vec u miru ali bez ruku i nogu,i to mu je bila odlicna polazna osnova da vodi odlican i smislen zivot.Muskarca teskoce motivisu da bude veliki,roditi se u ratu je odlicna skola i lekcija za buducnost
Šansa je i kada se rodiš u bogatoj i srećnoj porodici.

Molim te ne citiraj me više, rekla sam šta sam imala.

Šansa je i kada se rodiš u bogatoj i srećnoj porodici.

Molim te ne citiraj me više, rekla sam šta sam imala.
Koji se to velikan rodio u srecnoj porodici i velikoj porodici

Dostojevski,Sopenhauer uzmi sportiste Ronaldo odrastao bez oca,rano umro bio alkoholicar,na ulici bili majka mu radila najteze poslove, djetinjstvo uzasno ali danas zivi kao car i istu tu majku i sve pomaze usao je u Istoriju fudbala,zasto bogata djeca sa 30 ne naprave nesto veliko,nego venu od depresije

У Природи постоји јака разлика између акутног и хроничног. То важи за здравље па и за сам ум. Акутни стресори какви год да су јако су здрави и функционишу по закону "оно што те не убије то те ојача" али хронични стресори су увек лоши и учиниће те кроз време слабим или ће те скроз уништити. Значи, хронично већину времена углавном треба да ти све мање-више буде потаман или се трудити да ти буде тако али повремени краткотрајни стресори те учине јачим и корист од тога је да не закржљаш због лагодног живота. Мора умереност у свему. Замисли да су наши далеки преци у дивљини намерно желели да буду гладни и да су се уздржавали ужитка од онога што би нашли да једу, па изумрли бисмо.

Ово не важи једино ако је смисао живота бити жртва и ако ти је циљ да изумреш.

Доказ да живимо у јако лошим условима је то што се ускраћујемо за сан због обавеза од којих више други имају користи него ти, док себи ниједна амеба не ускраћује сан да би радила за другу амебу. Свет који сатанизује основне људске и телесне потребе је пакао.

Djeca rata su mnogo sposobnija da zive zivot,a gore su muke kada ni nevidljiv u komforu, depresivan si tuzan,zivis u unutrasnjem paklu nemas spolja ni prijatelje ni neprijatelje spolja djeluje sve ok al iznutra venes.Djetinjstvo tesko je mnogo bolje nego da zivis 30 plus tesko ili 40 plus
Veliko je pitanje da li je Nik Vujičić zaista tako srećan kao što se čini i kakva je ta cela priča oko njega.

Veliko je pitanje da li je Nik Vujičić zaista tako srećan kao što se čini i kakva je ta cela priča oko njega.
Šta god da je u pitanju fakat je da je uspeo mnogo toga. Svakako treba da služi kao primer ljudima šta se sve može kad se hoće, ali sigurno nije knjiški primer kako loše okolnosti doprinose sreći i uspehu u životu jer je jedan od milion.

Inače, ljudi su nesrećni zato što im se život svodi na jurenje za parama i statusom. Društvene mreže i internet to već decenijama propagiraju, da se po svaku cenu mora uspeti a uspeh je u stvari imati novac. A njih malo koji to u životu uspeju, shvate da ni to nije sreća. Ona većina koja to ne uspe, žudi za tim i onda su nesrećni i jedni i drugi.
Ljudi rade poslove koji ih unesrećuju, zamaraju, oduzimaju mnogo vremena, oni koji su na funkcijama po svaku cenu moraju biti strogi i surovi prema podređenima a umiljati i ponizni pred nadređenima izazivajući tako prezir i kod jednih i kod drugih.
Opasnost po život i zdravlje vreba na svakom koraku, život u današnje vreme vredi vrlo malo, previše je galame, drame i moranja.
Ovo kako se danas živi, čovek uopšte nije programiran da tako funkcioniše. Zato mi ponekad i ne bude baš žao što na ovaj svet, ovakav kakav danas jeste, nisam doneo još jedan život da se ovde pati i muči.

Back