STA SA NARKOMANIMA U KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme Magic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Majesty Of The Nightsky:
daj jbt nemoj to da radis ovako na netu.....
mislim prozivas nekoga javno i jos kazes na je narkos.....bedak...
Sta ako njegova mama naidje na ovo??

/me is being pissed off

pa zar nije jadno i žalosno kad prođe neki tip ulicom a drug ti kaže da je to ćale jednog narkomana. Taj je tip baš ok ali ne zna da mu je sin narkoman a svi drugi znaju-baš žalosno.
Najgore je kad rodiš dete a dolje ga poznaje ceo grad i zna šta radi a ti ne znaš.
Neka svi znaju da li im je dete ''čisto'' ili je se ''navuklo'' na nešta!

Jel' vam se desava da cujete za neke ljude sa kojima ste se nekada davno druzili, isli u odeljenje ili samo poznavali, da su vec neko vreme na heroinu ili necem slicnom? Meni jeste, posebo u zadnje vreme. Generalno, imate li utisak da je Kraljevo puno droge? Da li je to produkt ucmalosti sredine?
Ja sam pri stavu da sve treba probati kao i da ne postoje lake i teske droge.

Ja sam pet godina u kontinuitetu uzivao kanabis. Sada sam prestao da varim i ne pada mi na pamet da vise zavarim jedan joint. Tri godine je proslo od kada se nisam navario. Kazu kanabis laka droga. Ne slazem se. Dosta utice na pamcenje. Zbog toga sam i prestao.:-D:p:shock:

Не волим наркомане,педере,цигане,лен ч уге...
Мислим да сам већ о томе писао.
Мој најбољи друг из Гимназије је постао наркоман.Прво је кренуо са травкама а после је отишао далеко.Престао сам да се дружим са њим јер не желим да било ко покаже прстом на мене и да ми каже да се дружим са наркоманима.Својевремено је био спортиста града Краљева..Чудни су путеви господњи!!Од првог спортисте града до наркомана
Много њих је кренуло тим путем и никуда их то није одвело.

eeeeeeee to se zove

xpqwch.jpg

:-D

Back