STA SA NARKOMANIMA U KRALJEVU?

• Začetnik teme Začetnik teme Magic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je u ovom gradu marihuana dostupna svakom? Da li se drogirate, sta koristite i zašto :?:

NaraFski......LSD for ExCuRsIoN....only 20 ojro slicka....call me 0903/500-600
spiral.gif
spiral.gif

Butcher, hebote, prestani da vadiš teme iz naftalina!

Ako se legalizuje, to ima i svojih dobrih i loših strana. U GB i Kanadi su već uveliko u upotrebi registrovani farmaceutski proizvodi na bazi svima nama dobro poznate i, šmrc, voljene cannabis sattivae ali su im ekstrahovali psihoaktivne supstance. U Holandiji su u toku expreimenti sa istim, samo oni, za razliku od prethodne dve zemlje, neće da duvaju pumpicu nego da gutaju tabletice. A ja sam svojevremeno (što kažu u South park, There's time&place for everything and it's called colledge) preterala i priznala sebi da sam AA-anonymous addict i sad, kad bi mi trebala u terapeutske svrhe, za ublažavanje relapsa ove moje boleštine, ne smem da primirišem! :dash: Sve se nekako vraća.

Nego, ne bilo većeg zla od nje! Ne prođe nedelju dana da ne čujem da se neko overio, neko zaglavio robiju, neko izašao sa robije i nastavio po starom, neko mami tražio kintu da se overi a ona mu rekla da bi mu dala al' mu ne veruje da će da se overi... Neko preko veze dobio iz Rusije terapiju za skidanje sa horsa al' mu nije pomogla zato što je (kao prava mala j.e.b.uljica) i dalje na koki... :thumbdown:

P.S.Nisam za legalizaciju trave jer bi onda postala još dostupnija i kao takva neinteresantna pa bi klinci tražili novi thrill. S druge strane jesam jer bi onda postojala neka kontrola i ne bi se uvaljivalo sve i svašta. Da se razumemo, ovo sad su hibridne sorte sa velikim uplivom genetičkog inženjeringa, nije ni nalik na ono što se pušilo na Vudstoku!

I postoji još jedan problem. Tu sam ispala karakter čak dva puta. Prvi put kad sam rekla sebi da NIKAD, NIKAD NIŠTA OSIM TRAVE neću da probam a drugi put kad sam shvatila da mi fali kad je nemam i prestala da je pušim i kad je ima. Većin ljudi ne bi mogla da bude takav karakter. Ja za druge stvari nisam ali za ovo sam bila jer sav već videla šta može da uradi. Dakle, edukacija. Ali ne oni glupi filmići iz sedamdesetih, pre kao tribine, izlečeni narkomani, HIV inficirani, oni sa hepatitom... Evo, i ja se dobrovoljno prijavljujem da idem okolo i edukujem decu. Ko zna, možda ja sad ne bih imala multiplu sklerozu da nisam varila dk sam studirala. Moja bolest je još uvek nedovoljno proučena i mehanizmi nastanka nisu poznati tako da ni ovo ne sme da se isključi kao uzrok.

Uh, dva eseja za rekordno kratko vreme!

same goes for me ... pre 5-6 godina sam rekao nikad ništa dalje od cannabis-a, i još se toga držim i neću da odstupim od toga :) A ume da prođe i 6 meseci bez i jednog dima, kad odlučim tako :) Ne duvanim, popijem pola andola kad me boli glava (ne znam što sam ovo rekao, al ne može da škodi) :P
Inače sam protiv legalizacije, upravo iz razloga koje je mama navela... Jeste da bi onda cene dosta pale, al bi se klinci ložili na neko drugo zabranjeno voće, koje je sigurno daleko štetnije.

Vracam se ja jedne subote iz grada(oko 3 ujutru) kad brat sedi na stolici koja je bila ispred mojih vrata i naveliko se bode u venu.
Ja,ono frapirana i po malo uplasena upitam ga"alo,bre sta radis tu"
kad on ono "pa ja malo samo pa odlazim"....
I tako,sta ces.
Vise mi stolica ne stoji ispred vrata.

ja i dalje kazem marihuana nije drga...*** da nije prirodna mozda bi i bila ovako je ne smatram drozom.....:)

nijedan narkotik nije neprirodan....sve je i pocelo sa opijumom, koji je u prirodi vrlo lako dostupan, kao mak... a sto onda ne jedu bunike ili neke druge PRIRODNE supstance?
Draga moja, nisi bila u prilici da saznas, na srecu kakve posledice ta prirodna biljka ostavlja....i to upravo time sto ne osecas sta ti radi....i nije poenta da li mozes da se zaustavis na njoj ili ne....posledice su daleko slozenije...elem, necu da zvucim konzervativno, ali, alo, narode, to je moda proslog veka!!!! sitajte malo, Hakslija, naprimer....

Ne sekirajte se ljudi. Kada ne pojedem princes krofnu posle ruchka dodje mi da bijem nekog... :hvala: Dobro, nije bash tako, ali uvek rovarim po frizideru u potrazi za istom. Moji znaju moju naviku, pa je svakog dana kupuju i stavljaju na gornju policu, i sada su mirni.

And again... VICODIN!!! :super::super::super:

Uvela bih u obrazovanje kao dnevni izlet osnovaca i srednjoskolaca odlazak do manastira u Crnoj Reci,i suocila ih sa narkomanima koji prezinljavaju narkomansku krizu.

:eek::eek::eek:
To je duh! :lol:
[PROFIL]Sad ozb, pa ne znam, verovatno kao i u svakod drugom gradu ih ima, ali nisu valjda toliki debili da ne shvataju da je to najgora stvar na svetu, dakle BACI DROGU, BAVI SE SPORTOM!!! [/PROFIL]

Zalosno je to shto klinci u narkomanima srecu svoje uzore, a ne ljude koje niposhto ne treba kopirati i slediti. Za nedelju dana tri umrlice na banderama, no to mozda znachi puno nama. Oni koji su ih obozavali sada ih kuju u zvezde i gledaju sebe na njihovim mestima.

SPORT JE ZAKON!!!

Back