- Poruka
- 1.239
Samo bije!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel' vam se desava da cujete za neke ljude sa kojima ste se nekada davno druzili, isli u odeljenje ili samo poznavali, da su vec neko vreme na heroinu ili necem slicnom? Meni jeste, posebo u zadnje vreme. Generalno, imate li utisak da je Kraljevo puno droge? Da li je to produkt ucmalosti sredine?
Ja sam pri stavu da sve treba probati kao i da ne postoje lake i teske droge.
Da li je u ovom gradu marihuana dostupna svakom? Da li se drogirate, sta koristite i zašto![]()
verute mi da nema narkomana onoliko koliko vi mislite
Ja sada probah da smanjim cigaru, a ona se polomi.Ne, ne i ne drogu!!!
protiv svih vrsta droga sam, osim sto duvanim Winston 100S, ali mi je dr rekao da treba da smanjim cigare, pa cu sad preci na neko krace pakovanje.![]()
A koliko mislimo?![]()
Da li je u ovom gradu marihuana dostupna svakom? Da li se drogirate, sta koristite i zašto![]()
Na žalost, u ovom gradu (koji nema status grada) možeš naći SVE sem vutre!
Panduri nam se hvale nekakvim akcijama u kojima su nahvatali neke klince sa paketom trave, a za to vreme sve puca od heroina!
Ja koristim marihuanu, travu, vutru, nazovi kako hoćeš, ali tu je kraj. Znam gomilu ljudi koji se pucaju čime stignu.
Zamislite demagogiju naših dragih pandura, zatrli su travu da bi oslobodili put teškim drogama koje možete naći na svakom ćošku, pa se još na sva usta hvale kako savesno i uspešno rade svoj posao.
Usput, zna li neko kako da dođem do neke kvalitetne vutre u ovoj rupi?