Sta raditi u Beogradu kada si sam

Ja uopste nisam lenj i dosta se krecem gradom ali jos nisam dosao do tog ocajnog stanja kada treba da prepadam devojke na ulici ili u autobusima ili da izlazim sam i sedim na sanku i pijem kako bih upoznao neku devojku. Tek tada bih bio zalosan slucaj....

dobro...ti onda sjedi doma.... pa se sprijatelji sa postarom na primjer....ili vodoinstalaterom.....
ono,
kad ti je toliko ocajno i zalosno da napravis prvi korak
i pojavis se negdje sam.... jbte :confused:

Ako slusas psihodeliju kreni na zurke.
na www.goasapiens.com imas najave za vecine zurki,ali u principu skoro svaki vikend imas nesto u skc-u.
Na zurkama ne mozes da zablejis sam nikako,uvek nadjes nekoga i ako odes sam.I svi su mrtvi izdrogirani tako da su skroz opusteni.a ima i devojaka puno(mada su i one prilicno cesto izdrogirane :D )
Sve u svemu,posle 5-6 zurki vec ces krenuti da upoznajes ljude...

Ja kad sam bio mlad i izlazio, tehno žurke sam upamtio po tome što je na njima
bilo mnooooogo muške dece a maaaalo ženske, i to uglavnom neke koje su ili sa nekim ili
nizašta.

Nisi jedini usamljeni covek na svetu i bolje sad lepo nestani s foruma i promeni nik. I onda se s novim nikom vrati na forum i postuj, postuj, trudi se da budes zanimljiv, zezaj se, opusti se malo... pa mozda steknes nekog prijatelja (istomisljenika) forumasa. A ako dostignes 10 000 postova verujem da ce i na okupljanje forumasa da te pozovu, pa eto prilike da neke upoznas i uzivo i mozda steknes nekog prijatelja.

Back