pater.familias
Gost
- Poruka
- 13.230
Možda nema keša, ipak je student.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uopste nisam lenj i dosta se krecem gradom ali jos nisam dosao do tog ocajnog stanja kada treba da prepadam devojke na ulici ili u autobusima ili da izlazim sam i sedim na sanku i pijem kako bih upoznao neku devojku. Tek tada bih bio zalosan slucaj....
Ako slusas psihodeliju kreni na zurke.
na www.goasapiens.com imas najave za vecine zurki,ali u principu skoro svaki vikend imas nesto u skc-u.
Na zurkama ne mozes da zablejis sam nikako,uvek nadjes nekoga i ako odes sam.I svi su mrtvi izdrogirani tako da su skroz opusteni.a ima i devojaka puno(mada su i one prilicno cesto izdrogirane)
Sve u svemu,posle 5-6 zurki vec ces krenuti da upoznajes ljude...

U poslednjih 50 godina svet se promenio.
Najlepše je što su te žurke prepune cura koje su i izašle samo da bi im neko prišao/da bi nekome prišle.
Jednu noć ili ceo život, nije ih briga... samo žele da ih neko voli. Barem na kratko.![]()

a što?
tačno je reko.. gde god da odeš samo vidiš neke cice koje uspijaju, sede i čekaju da im neko priđe.
i izgledaju dosta tužno pri tome. meni. nekome možda izgledaju i seksi.
šta bi ja znala... bah.
u kojim se to zenskim krugovima kreces
![]()
U moja masta krugovima. 
U nikojim.U moja masta krugovima.
![]()

opet upadas?
nije ti malo sto sam te vec pomjesal' sa onim dijagnok-tamo-nesto nickom,
nego hoces i sa kuvanim bobom da te mjesam, hm?
![]()

Pod Jorgan planinom.U nikojim.U moja masta krugovima.
![]()
mjesanje me odrzava fit![]()

Mesi, mesi... od toga ne moze da ti shkodi.![]()

Vajda bi toliko zrtvovala za menekako ne moze - dobijes zuljeve po rukama i zamrzis pravljenje kolacha...![]()

Vajda bi toliko zrtvovala za meneCak i zuljeve na dlanovima
![]()

Eh, sad... za Lne, ali za my dear L bih
![]()
Ja kad sam bio mlad i izlazio, tehno žurke sam upamtio po tome što je na njima
bilo mnooooogo muške dece a maaaalo ženske, i to uglavnom neke koje su ili sa nekim ili
nizašta.
Eh, sad... za L
ma ja vjerujem da bi i za mene to uradila samo kada bi me upoznala![]()

Ali ja nisam nepoznati cika koji daje bombone - vec trazi slatke kolacice od tebemene su ucili da ne vjerujem nepoznatom chiki koji mi obecava bombonu![]()

Ali ja nisam nepoznati cika koji daje bombone - vec trazi slatke kolacice od tebe![]()

mjesanje me odrzava fit![]()
Pogotovo mesanje klope kad se kuva.