Sta radite??

A shta cemo sa devojchurama koje bezooochno atakuju na momke od svoje naaaaajbolje drugarice....:?:

Implodovao bi im sachmu u njihove mozgice....

Ima i toga...ja nisam verovala kada su mi govorili, verovala sam drugarici. Posle sam primetila da on ne govori s njom a da ga ona mrzi...pa sam ispitala celu stvar ispochetka...a ona brzze-bolje prestala da se druzzi ...tako...

Ima i toga...ja nisam verovala kada su mi govorili, verovala sam drugarici. Posle sam primetila da on ne govori s njom a da ga ona mrzi...pa sam ispitala celu stvar ispochetka...a ona brzze-bolje prestala da se druzzi ...tako...

Uzasno...Meni licno se nije dogodilo tako nesto!
Znam da je moguce,da se desawa...ali uwek mi je tesko da powerujem da postoje takwe osobe,"drugarice", kad cujem pricu.

E sad, nije ni to los test da vidite kolika su vam bagra momci, pogotovu ukoliko je drugarica atraktivnavusha (zgodna i brezobrazna prim. prev.)

Da. Prvo sam i ja tako pomislila a onda sam shvatila da mi to ne treba u zzivotu. A i mene su ljudi gledali po principu -s kim si takav si- pa sam imala neke debilne situacije koje tad uopshte nisam razumela. A i ne treba mi test da je neko debil. Ako je debil, neka se sam dokazze!

skoro moje neko drustvo sjedili na gajbi i ode jedan drug po pivo sa novom djevojkom od drugog druga..i ovaj uvati za guzicu odma u liftu i pokusa da je poljubi...i kad su se vratili ona odma sve isprica ali posto je taj drug pukotina nije odreagovao...drugom prilikom ta ista riba kad smo bili na nekom kupanju dosla kod mene pa sjela pa...jao kako bi ja sad legla pored tebe..i legla bi samo da taj drug nije bio tu..ja sam se odmakao...tako da mislim da je problem u tim djevojkama...one su takve pojebljive prirode....pa sad glume postene snajke...kao smirile se..mada ima i muskaraca psihopata ne treba generalizovati stvari...i ja nisam rekao nista tom drugu..

Kada vas muva najbolji drug vaseg decka,a znate da mu vas decko bezrezervno veruje,i da ne bi poverovao u to?

Paisad:

taj će da te muva i dalje. fakat.
ako te ne smuva - biće ljut i reći će tvom dečku da si ti njega muvala.
i onda će tvoj dečko da raskine sa tobom jer veruje drugaru.
ako te smuva, tvom dečku će da se smeje iza leđa.
a tebe će da te ucenjuje.
ako kažeš dečku odmah šta se dešava, on će biti malo zabezeknut.
neće ti verovati odmah, ali ako ga ostaviš da malo "otkiseli", ukapiraće.
što duže ćutiš o tom muvanju, gore će biti.

a zashto da ne kaze dechku? chovek ima pravo da zna.. bash je ljigavo to precutkivanje..qrvanjski do yaya..

Ja ne bih rekla. Kretenski mi je stajati između ljudi, prijatelja, kada nema razloga za tim. Zašto bi se oni svađali zbog mene, kada će tog njegovog ortaka proći taj trip da mu sviđam, čim nađe neku. Izbegavala bih ga, dok ga ne prođe. Kada je tu, bila bih sasvim normalna. Ako bi rekao mom dečku objasnila bih sve, pa ako je glupav i optuži me za neku glupost, ostavila bih ga. Ne bi mi bilo sve jedno, sigurno, ali ne volim glupe ljude, pa bih ga brzo prebolela. Mada, ja ne bih ni bila sa nekim ko je toliko glup da ne može sam da shvati kada neko nešto mulja i zbog čega.

Ja ne bih rekla. Kretenski mi je stajati između ljudi, prijatelja, kada nema razloga za tim. Zašto bi se oni svađali zbog mene, kada će tog njegovog ortaka proći taj trip da mu sviđam, čim nađe neku. Izbegavala bih ga, dok ga ne prođe. Kada je tu, bila bih sasvim normalna. Ako bi rekao mom dečku objasnila bih sve, pa ako je glupav i optuži me za neku glupost, ostavila bih ga. Ne bi mi bilo sve jedno, sigurno, ali ne volim glupe ljude, pa bih ga brzo prebolela. Mada, ja ne bih ni bila sa nekim ko je toliko glup da ne može sam da shvati kada neko nešto mulja i zbog čega.

mislis da je tu prijateljstvo u pitanju? ja prijateljstvo poimam drugacije.

i ja sam...i zato ga ne bi time optereciwala kad to ne mozhe da promeni bash nishta na bolje...imala sam takwu situaciju,ja sam iskulirala i mnogo mi je drazhe shto jesam nego da sam tada neshto rekla,wec sam opisiwala kako i zashto mrzi me opet...ali spadam u onu kategoriju koja ne bi time optereciwala swog dragog,mada to opet zawisi od osobe do osobe i njenih sposobnosti da se"odbrani"i snadje u tim trenucima,a i bitno je kako se postawiti prema tim ortacima...ma neam pojma ni sama,ima 1000 shta i kako... :)

ma..taj covek je ozenjen.Probala sam nesto da dam decku do znanja,ali je bio u fazonu..jel ti to nas hoces da posvadjas,i bas je bila burna reakcija,tako da sam morala da kazem da se salim,tako da sam sad u jos vecim gov..n..i..ima.A ovaj mi sinoc,kod dragog na slavi kaze,kako se zaljubio,i da mu se ludacki svidjam.Bolesno..

Kazzi dechku da morash da ga ostavish jer nisi zzena zla koja drugare dovodi u zavadu...i da je sisa shto dozvoljava da te njegov podyebavach maltretira...i da bi se sigurno pravio lud i da te ovaj siluje...e,da, a pre toga snimi govedo kako te zlostavlja...vechina mobilnih danas mozze da snima...i reci mu -s kim si takav si...i reci mu da je ovaj rekao da ima vechu kitu od njega...
I da, reci govedu da chesh ti rechi njegovoj zzeni a ne svom dechku...

ma..taj covek je ozenjen.Probala sam nesto da dam decku do znanja,ali je bio u fazonu..jel ti to nas hoces da posvadjas,i bas je bila burna reakcija,tako da sam morala da kazem da se salim,tako da sam sad u jos vecim gov..n..i..ima.A ovaj mi sinoc,kod dragog na slavi kaze,kako se zaljubio,i da mu se ludacki svidjam.Bolesno..

Baci bombu na celo društvo (i na sebe).

Back