ELENA_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 352
Kada vas muva najbolji drug vaseg decka,a znate da mu vas decko bezrezervno veruje,i da ne bi poverovao u to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada vas muva najbolji drug vaseg decka,a znate da mu vas decko bezrezervno veruje,i da ne bi poverovao u to?
pa to me stvarno nervira..ne znam shta da ti kazem..jedino da mu dokazesh nekako da mu je drug skot..ybt nemam iskustva...ne druzim se s drugovima svojih momaka :?
Pa ako ti je decko normalan mogao bi da shvati da ga ne bi lagala za te stvari..![]()
ti mala, penji se na temu gore
ko..ja? moja devojka?![]()
Pa, ako ne misliš da odgovoriš "potvrdno" na to muvanje- kaži dečku. U suprotnom- nemoj.Prećuti (dečku) i udovolji (drugaru). Mali problemi se rešavaju većim, reče tako nekako Duško R.
ti mala, penji se na temu gore
ko..ja? moja devojka?![]()
ma nisi ti malaKo- ja mala??! Fala sestro, fala!!!![]()
e ti si mala..tako je babyJa sam tvoja devojka!
Pa kad si sa nekim isao u vrtic,u osnovnu,srednju,zivite zgrada do zgrade,i pritom ste kumovi..Ne znam.Da sam na njegovom mestu,i ja bi pre poverovala drugarici.
Stvarno ne znam sta da radim.
ma nisi ti mala
e ti si mala..tako je baby![]()
To mi je mnogooooo odvratno.posebno sto je meni taj lik,do tada,bio skroz ok.