Sta radite??

Kada vas muva najbolji drug vaseg decka,a znate da mu vas decko bezrezervno veruje,i da ne bi poverovao u to?

desilo mi se jednom.
i to sam tek raskinula sa tim deckom, a on je u tog druga gledao kao u boga (i pritom je jos dugo posle raskida bio onako, zainteresovan za mene) i to g.ovno krene da me muva... oduvala sam ga bas bezobrazno.

Ne znam zašto bi pričala dečku. Jednostavno otkačiš tog druga, ali fino, da se ne bi osetio povređenim, pa zbog povređene sujete napričao svašta tom tvom dečku. A ako bi mu napričo, onda kažeš šta je bilo, pa ako ti ne veruje raskineš. :) Ozbiljna sam, samo mi je nešto smešno.

Ja sam tu situaciju imala u braku....I jako mi je smetala. Moj bivsi muz je to dopustao, nekad mu se to desavalo pred ocima. Lepo sam mu rekla da to resi a on je pravdao druga sa tim da se on samo zeza...Ja u to nisam verovala.Na kraju mu je rekao, nakon mog zestokog insistiranja i polako su se stvari stavile na svoje mesto.

Mozda te muva iz zezanja, kao 'siguran poligon' za vezbu...? Nikad se ne zna... I uvek znaj da je stvarnost cudnija od prica. Svasta se desi izmedju prijatelja, drugarica, pa zivot ipak ide dalje.

A iako nije okrenes na salu.

A tebi ipak paznja prija - kladim se!

Imala sam slicnu situaciju, odnosno drug se latentno lozio na mene i bio ljubomoran. Ispao na kraju i neki mali skandal u drustvu, decko je bio skroz neuracunljiv. Posle se se sam eliminisao iz drustva.
E sad ako je direktan start, jebi mu kevu, a ako dragi veruje njemu, a ne tebi, onda nek se njih dvojica zabavljaju, posto su zaljubljeni jedan u drugog. :-)

Ja isprichala ovom mom kada se to desilo, i rekla sam mu da ne mora nishta da preduzima, da samo hochu da zna, i da se ne mesha ako ja ovog oteram u tri lepe. I tako je i bilo....nisam ih terala da se svadjaju zbog mene a nisam ni dozvolila da me maltretira.
I onda su se neke stvari reshile same od sebe a da ne budem ja kamen spoticanja.
Znash ono, kao "zla zzena rastavi drugare"

Back