Fibo
Ističe se
- Poruka
- 2.313
Kat'ce sine, nije da te opsesivno proganjam
, al nekako nam se lepe poruke jedna na drugu 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kat'ce sine, nije da te opsesivno proganjam, al nekako nam se lepe poruke jedna na drugu
![]()

A shta cemo sa devojchurama koje bezooochno atakuju na momke od svoje naaaaajbolje drugarice....
Implodovao bi im sachmu u njihove mozgice....
Ima i toga...ja nisam verovala kada su mi govorili, verovala sam drugarici. Posle sam primetila da on ne govori s njom a da ga ona mrzi...pa sam ispitala celu stvar ispochetka...a ona brzze-bolje prestala da se druzzi ...tako...
E sad, nije ni to los test da vidite kolika su vam bagra momci, pogotovu ukoliko je drugarica atraktivnavusha (zgodna i brezobrazna prim. prev.)

E sad, nije ni to los test da vidite kolika su vam bagra momci, pogotovu ukoliko je drugarica atraktivnavusha (zgodna i brezobrazna prim. prev.)
pa to me stvarno nervira..ne znam shta da ti kazem..jedino da mu dokazesh nekako da mu je drug skot..ybt nemam iskustva...ne druzim se s drugovima svojih momaka :?
Kada vas muva najbolji drug vaseg decka,a znate da mu vas decko bezrezervno veruje,i da ne bi poverovao u to?
a zashto da ne kaze dechku? chovek ima pravo da zna.. bash je ljigavo to precutkivanje..qrvanjski do yaya..
yebesh devojku koja ti cuti u vezi toga, a onda yebesh sve kad ce ovi nastaviti da se 'druze' ybt zashto odgovaram na ove teme od ranog jutra grrr..[/QUOTE]
ja bih mu rekla
Ja ne bih rekla. Kretenski mi je stajati između ljudi, prijatelja, kada nema razloga za tim. Zašto bi se oni svađali zbog mene, kada će tog njegovog ortaka proći taj trip da mu sviđam, čim nađe neku. Izbegavala bih ga, dok ga ne prođe. Kada je tu, bila bih sasvim normalna. Ako bi rekao mom dečku objasnila bih sve, pa ako je glupav i optuži me za neku glupost, ostavila bih ga. Ne bi mi bilo sve jedno, sigurno, ali ne volim glupe ljude, pa bih ga brzo prebolela. Mada, ja ne bih ni bila sa nekim ko je toliko glup da ne može sam da shvati kada neko nešto mulja i zbog čega.
Da, jesi u pravu. Ali nisam ja ta koja treba da mu ukazuje na to da mu prijatelj nije prijatelj. Uvek je kriv glasnik. Postoji i priča o tome.

ma..taj covek je ozenjen.Probala sam nesto da dam decku do znanja,ali je bio u fazonu..jel ti to nas hoces da posvadjas,i bas je bila burna reakcija,tako da sam morala da kazem da se salim,tako da sam sad u jos vecim gov..n..i..ima.A ovaj mi sinoc,kod dragog na slavi kaze,kako se zaljubio,i da mu se ludacki svidjam.Bolesno..