Шта ради Лукашенко?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Шта се дешава са овим човеком :think:

Сваки час трчкара у Кијев , Русији подваљује производе из ЕУ као своје и ако је Русија увела забрану производа из ЕУ.

Шта се дешава са овим човеком , да ли се уплашио за себе или је на помолу ИЗДАЈА:rtfm:

Просто ми није јасна његова улога , ово као да није исти човек:think:

Па, и Путин то ради слично као и Лукашенко, у чему је проблем?..;)

Све је то иста јудео-ционистичка банда, која гура руски народ у нова и нова страдања...

ma da, Lukašenko je Jevrej u stvari... pravo ime mu je Aron Lukenštajn... :roll:

Пије водку.

Његов однос ми није јасан са Русијом , сда тражи да му Руси дају пре у доларима, Русија га је поигла из пепела а он се и не нуди да помогне
Изгледа да је његов пријатељ Порошенко , да ли је могуће , страшно сам разочарана

Сваки час трчкара у Кијев , Русији подваљује производе из ЕУ као своје и ако је Русија увела забрану производа из ЕУ.

Шта се дешава са овим човеком , да ли се уплашио за себе или је на помолу ИЗДАЈА:rtfm:

Počo komunac da pije drogu pod stare dane.

ma da, Lukašenko je Jevrej u stvari... pravo ime mu je Aron Lukenštajn... :roll:
Није по националности али јесте по делима, то се види.

Изгинуше толики Руси у Украјини а њему и Путину најважније како да избоксују добре трговинске односе са Западом, врхунски лицемери!

Није по националности али јесте по делима, то се види.

Изгинуше толики Руси у Украјини а њему и Путину најважније како да избоксују добре трговинске односе са Западом, врхунски лицемери!

Не лупетај , Русија нема односе за Западом

Његов однос ми није јасан са Русијом , сда тражи да му Руси дају пре у доларима, Русија га је поигла из пепела а он се и не нуди да помогне
Изгледа да је његов пријатељ Порошенко , да ли је могуће , страшно сам разочарана
Добиће једну васпитну од Путина и све ће бити као пре...

Pojeljcinis'o !

- - - - - - - - - -

Brzo će to dreser tigrova da dovede u red....

Pa nisu Lukašenko i Rusija na Belom krivi što je Putin zbog svojih ekspanzionističkih planova došao na listu kužnih savremenog sveta ,pa da i on mora zbog toga da se sukobljava sa svojim zapadnim susedima i izlaže privredu sankcijama , zbog nekog derutnog socrealističkog Mordora na istoku Ukrajne .

Nece da zavrsi kao gubitnik Putin.

Back