Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 17.497
I ja i ti smo komunisti i volimo druga Tita!Ti si lažni anarho-liberal.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja i ti smo komunisti i volimo druga Tita!Ti si lažni anarho-liberal.
zar on nije vec pobegao?Šta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
Ja sam pravi antikomunista.I ja i ti smo komunisti i volimo druga Tita!
. . . , da, nažalost, "on" je njihov čovek, a, ne naš.!?On ne moze da se ne bavi politikom jer u zivotu nikada nista nije radio.
Ono sto je izmislio da je radio u nekoj gvozdjari u Londonu je totalna budalastina. On je projekat UDBE, guran od malih nogu, oni ga stavili u politiku, zavrsili fakultet... i sada kao ej Vucicu idi ti prodavaj eksere u nekoj gvozdjari?
Koja glupa i nelogicna prica. Jel se tako zove trening za UK spijuna? Vucic je britanski covek.
nece docekati istek mandataŠta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
ovo je tacno i apsolutno svojatanje drzave
Licno mislim da ce prvo da poseti hirurga i uradi plasticnu operaciju na nekoj dalekoj lokaciji da ga ne bi prepiznali i to pre isteka mandata jer ce da utekne kada bas zagusti.Šta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
Ako SNS padne nema njemu života ovde to je sigurno.Licno mislim da ce prvo da poseti hirurga i uradi plasticnu operaciju na nekoj dalekoj lokaciji da ga ne bi prepiznali i to pre isteka mandata jer ce da utekne kada bas zagusti.
biće premijer narednih 20 godinaŠta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
Šta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine?