aleksije radicevic
Iskusan
- Poruka
- 6.906
Nije to podrška nego Vučič svojim kukavičlukom bruka narod i državu pred susedima.Podrška iz susedstva na max:
Pogledajte prilog 1748967

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to podrška nego Vučič svojim kukavičlukom bruka narod i državu pred susedima.Podrška iz susedstva na max:
Pogledajte prilog 1748967
Nema potrebe da vidimo "ko je vjera, a ko nevjera" jer to znamo.
Očekujem da Vučić vidi da Bog postoji i koliko je strašna Kazna Njegova!
Zašto u Srbiji propadaju ustanci i revolucijie ?
Na koju li će se stranu svrstati Gospod nad vojskama?Gospod je čista dobrota i ne kažnjava. sam čovek sebe kažnjava.
prdekanje obicno
Apel tužilaštva pred protest: Građani da se uzdrže od nasilja
Više javno tužilaštvo (VJT) u Beogradu apelovalo je na sve učesnike protesta koji danas treba da se održi u Beogradu i na druge građane da se uzdrže od svakog oblika nasilja, te da poštuju propise o javnom redu i miru i da svoje pravo na mirno okupljanje iskoriste u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srbije.
Imajući u vidu da su prethodnih dana razotkrivene pripreme organizovanih upada u državne institucije, njihova blokada, kao i drugi oblici planiranog nasilja, tužilaštvo u saopštenju podseća da kršenje odredbi Zakona o javnom redu i miru implicira prekršajnu odgovornost, a u slučaju izvršenja krivičnog dela na javnom skupu i krivičnu odgovornost.
Je li ti, Prdonjo, da li ti se ikada omakne da se zapitaš: Grešim li ja dušu kad radim ovo što radim?Na koju li će se stranu svrstati Gospod nad vojskama?
Али Бог, који чини једини милост у тисућама, дарова и тому благочастивому ненадану помоћ. Јер, те године његове скрби многе војске народа татарскога, турскога и јашкога дошавши предадоше му се. И са њима пошавши, одби насиље оних који су борбу водили с њиме, све добро свршивши Божјом помоћу.
Tolika je snaga Druge Srbije. Teško će ići sa građanizmom…Po meni prekratak skup. Moglo je bar do ponoci.
Videlo se da Vučić nije pobedio protest. Videlo se koga je više. Videlo se ko se plaši. Videlo se OPET ko laže (da neće biti kontramiting).Po meni prekratak skup. Moglo je bar do ponoci.
Bitno da si ti zadovoljan.Videlo se da Vučić nije pobedio protest. Videlo se koga je više. Videlo se ko se plaši. Videlo se OPET ko laže (da neće biti kontramiting).
Dobro je bilo.
Nije to bio protest.Videlo se da Vučić nije pobedio protest. Videlo se koga je više. Videlo se ko se plaši. Videlo se OPET ko laže (da neće biti kontramiting).
Dobro je bilo.
Ako ga Srbi ne uhapse, gazde ce da mu serviraju metak kao Djindjicu, a Srbija ce jos jedan krug izdajnika pa opet izgubljena decenija i protesti.Ko ce ga hapsi
Lompar djokic haha
Osim što se niko nije plašio telefona i kamera kao u Ćacilendu.Nije to bio protest.
Slucno.ko u cacilendu
Zašto u Srbiji propadaju ustanci i revolucijie ?
U prilogu se kaže "Neobično veliki broj ljudi da kontramitingu, s obzirom da je Vučić rekao da kontramitinga neće biti".Kontramiting:
Ljudi teraju svoj gradanizam i sve ide u skladu sa tim…Grad je premali i za revolucionare i za sns sektu.
Jedni treba da lete.Meni svejedno koji ce.Ne volim ni jedne.
jesu se tako dogovorili pre emisije iliDa nina pobedi u mastersefu ne ova odavde