Šta će Vučić raditi nakon isteka predsedničkog mandata?

Šta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
zar on nije vec pobegao?

ala ce se sns-lojalisati kao iznenaditi, kada ostanu sami, a policija mora da se dokaze novim vlastima

Уживо: Студенти и народ масовно блокирају целу Србију, Вучић побегао из Београда

zna li se gde je kukAVica? mada ja mislim da ce DACIC prvi da smugne, kriv je za zvucni top sto je lagao, koferce

On ne moze da se ne bavi politikom jer u zivotu nikada nista nije radio.

Ono sto je izmislio da je radio u nekoj gvozdjari u Londonu je totalna budalastina. On je projekat UDBE, guran od malih nogu, oni ga stavili u politiku, zavrsili fakultet... i sada kao ej Vucicu idi ti prodavaj eksere u nekoj gvozdjari?

Koja glupa i nelogicna prica. Jel se tako zove trening za UK spijuna? Vucic je britanski covek.
. . . , da, nažalost, "on" je njihov čovek, a, ne naš.!?

Šta će Vučić raditi nakon isteka svog predsedničkog mandata 2027. godine? Da li će otići u političku penziju, otići u diplomatiju ili će se vratiti na mesto premijera?
Licno mislim da ce prvo da poseti hirurga i uradi plasticnu operaciju na nekoj dalekoj lokaciji da ga ne bi prepiznali i to pre isteka mandata jer ce da utekne kada bas zagusti.

Back