andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.551
ona slusa metal ti narodnjake npr?Ne očekujem ništa.
Standardi su za klince u srednjoj školi.
Ako mi neka osoba odgovara briga me da li troši cigarete
ili kakavu muziku sluša
bitno da se poklapamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona slusa metal ti narodnjake npr?Ne očekujem ništa.
Standardi su za klince u srednjoj školi.
Ako mi neka osoba odgovara briga me da li troši cigarete
ili kakavu muziku sluša
bitno da se poklapamo...
koji su tvoji?Ma vidis da mu je samo da dise jedini kriterijum
Smisao za humor je glavni, kad vidim da grokce na kursadzijske fore ne bi vise mogao da mi se digne na nju pa sve i da je Ketrin Zita Dzons iz mladjih dana.koji su tvoji?
Nebitno.ona slusa metal ti narodnjake npr?
steta sto ga i sam ne posedujes.Smisao za humor je glavni, kad vidim da grokce na kirsadzijske fore ne bi vise mogao da mi se digne na nju pa sve i da je Ketrin Zita Dzons iz mladjih dana.
mislim da su slicna/ista interesovanja kljucna.Nebitno.
Muzički ukus je privatna stvar.
Ako je ponašanje normalno i nije geačko, briga me šta sluša.
To je važno, saglasan sam.mislim da su slicna/ista interesovanja kljucna.
Vređanje drugih osoba nije diskusija.@Nina po obicaju umrtvi diskusiju. Ostavlja sablonske komentare tipa "bitno je da se poklopimo"
U tri poruke od kriterijumi su za decu, preko nije mi bitno sta slusa do slazem se sve sta kazes.To je važno, saglasan sam.
Ne ide baš kombinacija zaljubljenik u planinarenje i kućni tip što gleda serije po ceo dan...
Moje mišljenje je moje mišljenje.U tri poruke od kriterijumi su za decu, preko nije mi bitno sta slusa do slazem se sve sta kazes.
Imas li ti neko svoje musljenje koga se drzis ili se savijas kako forumski vetar duva?
Teniska?Vređanje drugih osoba nije diskusija.
Ako to ne razumeš, to je tvoj problem.
Ako razumeš, onda si moralni gmizavac.
Loptica je u tvom dvorištu.

A silent guardian. A watchful protector.Kad god uvrediš bilo koga bilo gde a da to vidim prijaviću te
Hoće li to od tebe napraviti čoveka?
Neće...ali bar će očistiti tvoje bljuvotine odavde.
Imaš pravo da misliš da ne vređašTeniska?
Aj ne lupaj, bukvalno nikog nisam uvredio, cak i ono sa svinjom je bila sala.
A silent guardian. A watchful protector.
To je tvoje mišljenje.Promenio si misljenje tri puta u tri poruke, za samo 15min. To ne rade zreli ljudi.
samo da bude andjelija i nista visesta ocekujete od partnera?u smislu
odbijaju vas pusaci,volite kada je u odelu/haljini,odbijaju vas dugi/kratki nokti,ne tolerisete ako pije,smeta vam visak kg,privlace vas zauzeti..odlepite za lepim osmehom,dugim nogama..
kakvi su vam standardi za vezu a kakvi samo za semu?
Put the tennis ball down, I repeat, put it down!To je tvoje mišljenje.
PRESTANI DA SE BAVIŠ ANALIZOM MOJE LIČNOSTI
prijavljen si i za ovo
ako ti se neko od nas ne sviđa nađi istomišljenika i pričajte o nama na PP
Jasno?
Ebes diskusiju, prezvakano milion puta. Daj da izvedemo sokola na pravi put, da konacno nadje zensku.Ne mogu da virujem koliko ste neozbiljni,,,
Ubijate svaku temu di se prepucavate ko balavci od 10g....
Ne mogu da virujem koliko ste neozbiljni,,,
Ubijate svaku temu di se prepucavate ko balavci od 10g....
izvinjavam se preterali smoRealno, neko mora da ubije @andjelijaa -inu @tab503- ovu samozaljubljenost.
Čak ni @MrNapokon ne može da stigne da se istakne

Toksicu, ne ubacuj Napokona u tvoje male pakosne spletke. Idi u kupatilo i raskiseli se. I cokis napokona u pence.Realno, neko mora da ubije @andjelijaa -inu @tab503- ovu samozaljubljenost.
Čak ni @MrNapokon ne može da stigne da se istakne
Dobro. Ti si bar uviđavnaizvinjavam se preterali smo![]()
![]()
i nisam kompleks,znas vec da smo imale problem sa njegovom plazomDobro. Ti si bar uviđavna

Samoljubivom mrNapokonu malo treba da mu preosetljivi ego eksplodira do nebaPut d loushn in d basket
Toksicu, ne ubacuj Napokona u tvoje male pakosne spletke. Idi u kupatilo i raskiseli se. I cokis napokona u pence.