- Poruka
- 131.658
bolje da ne znaskakve traume vuces?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bolje da ne znaskakve traume vuces?
dugujes mi.necemo stavljati etikete koje ne znamo.
slazem se.. mozda sam ja magnet za poseban tip zena koje samo vole seks i idu u teretaneNe samo njih. Nebrojeno je razloga za razvod, raskid.
to je vec tvoj problem a ne nas mladih udatihbolje da ne znas![]()
na zalost da...to je vec tvoj problem a ne nas mladih udatih![]()
takve sam trazis.slazem se.. mozda sam ja magnet za poseban tip zena koje samo vole seks i idu u teretane![]()
Oh, you lucky boy!!!slazem se.. mozda sam ja magnet za poseban tip zena koje samo vole seks i idu u teretane![]()
Ja nisam otisao sa foruma zbog udaje da bih se vratio kad je postalo dosadnopa i ti si se registrovao i zainteresovao za ljis
koliko vidim 3.300 poruka tamo dok ti je na drugom mestu kulinarstvo sa 3x manje poruka![]()
meni licno nista neprivlacnije od zene koja ima noge kao fudbaler....
...i ruke kao kenijski dugoprugasimeni licno nista neprivlacnije od zene koja ima noge kao fudbaler.
pa ne bas.Oh, you lucky boy!!!
ima istine u tome..pravo zboris..Ja nisam otisao sa foruma zbog udaje da bih se vratio kad je postalo dosadno![]()
Zar i ti??? Pa to od tebe nikada ne bih očekivala!pa ne bas.
jos kad vene iskoce,joj...i ruke kao kenijski dugoprugasi
kako imas pogresnu percepciju o fitnesu.meni licno nista neprivlacnije od zene koja ima noge kao fudbaler.
ti bas razmisljas o meni vidimJa nisam otisao sa foruma zbog udaje da bih se vratio kad je postalo dosadno![]()
i opet nemas pojma o cemu pricas.jos kad vene iskoce,joj![]()
ja pricam o zenama koje imaju noge kao fudbaleri,ne o zategnutim!kako imas pogresnu percepciju o fitnesu.
idi malo do teretane i shvatices.
zategnuto ne znaci misicavo.
Samo kao o jos jednom slucaju.ti bas razmisljas o meni vidim![]()
oni su mrsavi, nisu zategnuti..ne razumem poredjenje....i ruke kao kenijski dugoprugasi
nauci me,ajdei opet nemas pojma o cemu pricas.
Misliš - nekada su klofale tepihe vikendom ispred zgrade, a sada dižu tegove?jutros sam bio u teretani,stvarno mi nije jasno zasto sve zene dizu tegove i rade sve one vezbe za misice
onda se vrati na post od kog je krenula prica...ne pratis na casu..aljkavo..ja pricam o zenama koje imaju noge kao fudbaleri,ne o zategnutim!
ajde postavi sliku zategnute da vidimo i ocenimo.onda se vrati na post od kog je krenula prica...ne pratis na casu..aljkavo..![]()
a sta si ti tamo radio?jutros sam bio u teretani,stvarno mi nije jasno zasto sve zene dizu tegove i rade sve one vezbe za misice