Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam dal je moderno al ja ovo nosila danas...:p

najviše mi se dopada frizura...al nije baš lepo ispala na slici, nekako deluje da je nakrivo...:(:(:(

dsc00539w.jpg
dsc00532qq.jpg

elem...nije teško skontati da sam bila crveno zelena danas( bez uniforme)...:D
šteta što nisam slikala celu civilnu kombinaciju:mrgreen:

ne znam dal je moderno al ja ovo nosila danas...:p

najviše mi se dopada frizura...al nije baš lepo ispala na slici, nekako deluje da je nakrivo...:(:(:(

dsc00539w.jpg
dsc00532qq.jpg

elem...nije teško skontati da sam bila crveno zelena danas( bez uniforme)...:D
šteta što nisam slikala celu civilnu kombinaciju:mrgreen:

I pošto kilo mesa u toj mesari ?
I jel' ima i 'leba da se kupi ?

Poslednja izmena:
Ovo sam sasila (sramota me i da upotrebim ovaj izraz posto sam samo spojila dve sharene krpe) za jednu svadbu u subotu koja ce biti na jednoj vetrovitoj terasi hotela na Dunavu pa moram da obucem i nesto preko, a nemam pojma sta bi to bilo. Nista ne uspevam da smislim a da mi se uklopi uz ovu saru sto podseca na indijske tepihe. Ima li neko predlog?
Znam samo da mora biti tamno zeleno i da ne ide bolero uz ovu saru. Mislila sam da sasijem neki veliki shal, ali to mi nije dovoljno, smrzla bih se u tome.:think: Neam pojma.:confused:
Pogledajte prilog 78774

Ako neces sal (tj nije ti dovoljno), i neces bolero, po meni nesto srednje duzine, oko bokova bi te preseklo na pola. Onda ti ostaje da sasijes nesto dugacko, sa slicevima, ako je bez rukava kao prsluk, al bi ti opet bilo hladno, mada mozda sa salom preko ramena i ne bi, ili sa rukavima, od nekog mekanog zerseja (kao mantilic od neceg mekanog sto lepo pada uz telo)

Ovo sam sasila (sramota me i da upotrebim ovaj izraz posto sam samo spojila dve sharene krpe) za jednu svadbu u subotu koja ce biti na jednoj vetrovitoj terasi hotela na Dunavu pa moram da obucem i nesto preko, a nemam pojma sta bi to bilo. Nista ne uspevam da smislim a da mi se uklopi uz ovu saru sto podseca na indijske tepihe. Ima li neko predlog?
Znam samo da mora biti tamno zeleno i da ne ide bolero uz ovu saru. Mislila sam da sasijem neki veliki shal, ali to mi nije dovoljno, smrzla bih se u tome.:think: Neam pojma.:confused:
Pogledajte prilog 78774

:super::super::super:

Pogledajte prilog 78774

Jaoj Jeko kako da savetujem kada ne volis esarpe a meni ova haljina bas ide uz neku veeeeeliku esarpu...maxi haljine su moja ljubav imam slicnu samo od batika, cak isti slic...nana mi je sasila jes pre sest godina i to su mnogo efektne haljine uzivo, mislim da se na slici i ne vidi koliko je efektna....Ja bih isto odabrala punu zelenu, tamnu ali ne bas maslinastu, punoca boje dodaje mekocu celom izgledu...uh sto ga opisah ali znas na sta mislim, elem obavezno tamno zelena uz saru na haljini ali i uz kosu ide savrseno...inace neces da se smrznes, ako taj sal napravis dovoljno veliki mozes da se umotas u njega, jedino ako je i slavlje napolju pa bi ti bilo nezgodno da igras sa njim...ja iskreno ne volim bolero a uz ovu haljinu mi ne ide nista drugo osim sala jer je haljina preslatko sasava i prica svoju pricu koja podrzava sal...

Btw pohvala za duzinu, retko koja zena ume da pogodi duzinu maxi haljine...nikako da se prihvati kod nas da farmerice, pantalone, maxi haljine idu do zemlje a ne do clanaka...

Pogledajte prilog 78774

:super:
mogu ja narucim par 'aljinica :flert:
saljem pp sa merama :zper:

Pogledajte prilog 78774

Divna je haljina,a stoji ti 'kao da je za tebe shivena',salu na stanu bas ti savrseno pristaje :super: A za preko bih ja preporucila neki kardigan ali tako da ide pozadi krace a sa strane dva repa koja mogu da vise tako ili da ih preklopis oko sebe ... nesto tipa onaj Parkin samo maslinasti,ima moja drugarica takav pa me zato asociralo da bi mozda isao...

Evo i dvije kombinacije koje sam nosila juce, plavu varijantu sam nosila na kurs francuskog i nju kacim samo zato sto su me ogrlice koje je Jeka kacila inspirisale da stvaim ovu ogrlicu,na koju sam skoro zaboravila,a ovu drugu na fakultet. :)
picture.php
picture.php

picture.php
ovo je ogrlica izbliza
picture.php

Poslednja izmena:
Bas vam hvala na savetima.:D Upravo analiziram vremensku prognozu za subotu ne bi li prelomila sa sobom i obavila se esharpom ili shalom. Ali cim pogledam napolje, ne ide mi se ni u haljini, nego u toplom sportskom duksu. :(
Znam da nista duzhe od rebara ne pristaje uz maksi haljine, a bolero pristaje, ali samo da nije ova shara. Odlucila sam da sasijem jaknicu sa rukavima do iznad lakata i golim ramenima pa da sve bude u slicnom fazonu i ogrtac koji se spaja ispod ruke da mi ne pada pri pokretima i da drzi toplotu. Bas ste mi pomogle, jos jednom hvala. Mislila sam da mi nikad nece zatrebati savet u vezi sa odecom, al eto...nece prolece da me slusa pa to ti je. :dash:
Postavicu ceo komplet posle slavlja da vidimo da li se uklopila ta jaknica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back