tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
ja danas- zao mi sto se majica ne vidi- sarena je i blesava skroz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

evo i ja =)
ne znam što su mi ovako zrnaste fotke =/

Tarina haljinica je tako nežno devojačka,
i došla sam do zaključka da je to odlika Tarinog stila, uvek je ljupka 

molim moderatore da reaguju!Parka, metni ceduljče sa datumom ili priznaj da si izgooglala Jennifer Anniston!![]()
molim moderatore da reaguju!
ovo je uvreda za Parku

molim moderatore da reaguju!
ovo je uvreda za Parku

ne znam dal je moderno al ja ovo nosila danas...
najviše mi se dopada frizura...al nije baš lepo ispala na slici, nekako deluje da je nakrivo...
![]()
![]()
elem...nije teško skontati da sam bila crveno zelena danas( bez uniforme)...
šteta što nisam slikala celu civilnu kombinaciju![]()

samo urin...![]()
Neam pojma.Ovo sam sasila (sramota me i da upotrebim ovaj izraz posto sam samo spojila dve sharene krpe) za jednu svadbu u subotu koja ce biti na jednoj vetrovitoj terasi hotela na Dunavu pa moram da obucem i nesto preko, a nemam pojma sta bi to bilo. Nista ne uspevam da smislim a da mi se uklopi uz ovu saru sto podseca na indijske tepihe. Ima li neko predlog?
Znam samo da mora biti tamno zeleno i da ne ide bolero uz ovu saru. Mislila sam da sasijem neki veliki shal, ali to mi nije dovoljno, smrzla bih se u tome.Neam pojma.
Pogledajte prilog 78774

Ovo sam sasila (sramota me i da upotrebim ovaj izraz posto sam samo spojila dve sharene krpe) za jednu svadbu u subotu koja ce biti na jednoj vetrovitoj terasi hotela na Dunavu pa moram da obucem i nesto preko, a nemam pojma sta bi to bilo. Nista ne uspevam da smislim a da mi se uklopi uz ovu saru sto podseca na indijske tepihe. Ima li neko predlog?
Znam samo da mora biti tamno zeleno i da ne ide bolero uz ovu saru. Mislila sam da sasijem neki veliki shal, ali to mi nije dovoljno, smrzla bih se u tome.Neam pojma.
Pogledajte prilog 78774
Ovo sam sasila (sramota me i da upotrebim ovaj izraz posto sam samo spojila dve sharene krpe) za jednu svadbu u subotu koja ce biti na jednoj vetrovitoj terasi hotela na Dunavu pa moram da obucem i nesto preko, a nemam pojma sta bi to bilo. Nista ne uspevam da smislim a da mi se uklopi uz ovu saru sto podseca na indijske tepihe. Ima li neko predlog?
Pogledajte prilog 78774

Pogledajte prilog 78774
A za preko bih ja preporucila neki kardigan ali tako da ide pozadi krace a sa strane dva repa koja mogu da vise tako ili da ih preklopis oko sebe ... nesto tipa onaj Parkin samo maslinasti,ima moja drugarica takav pa me zato asociralo da bi mozda isao...

Evo i dvije kombinacije koje sam nosila juce, plavu varijantu sam nosila na kurs francuskog i nju kacim samo zato sto su me ogrlice koje je Jeka kacila inspirisale da stvaim ovu ogrlicu,na koju sam skoro zaboravila,a ovu drugu na fakultet.![]()
![]()