tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
da dame obnove gradivo za subotu OJHA 

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja tek sad izracunala datum i skontala da ipak idem na svadbu u nedelju. 

.i nasminkati se.....cipele imam na onu stiklu...cak sam i temu otvorila kako ne znam da hodam...i dalje ne znam da hodam 
...da li je totalno bezveze ici na svadbu u farmericama i nekoj lepoj kosulji? a?..nisam ja za haljine i ta cudesa
joj a mene tek ceka svadba.....sledeceg vikenda......a jos nisam ni smislila sta bih mogla da obucem.....za sad sigurno znam da cu oprati kosu.i nasminkati se.....cipele imam na onu stiklu...cak sam i temu otvorila kako ne znam da hodam...i dalje ne znam da hodam
...da li je totalno bezveze ici na svadbu u farmericama i nekoj lepoj kosulji? a?..nisam ja za haljine i ta cudesa
![]()

ja sledeći vikend idem na svadbu, i uvek sam u problemu šta da obučem
a sada će mi i vreme biti dodatni neprijatelj

Mislim da ne mora odecom da se pokazuje koliko nam je stalo do necijeg slavlja nego raspolozenjem i veseljem.
Ipak, vecina ljudi se drzi te forme iako je besmisleno. Ja sam uvek terala kontru na stranackim okupljanjima i dolazila u sportnjaku i u rolerima. Mislim da su shizeli zbog toga jer im degradiram svecano licemerje, ali mi nije bilo krivo jer su stoka u kompletu.![]()
....a i slike su lepse

Malo malo pa se na nekoj temi "Pray the Lord" uklopi u kontekst.![]()

smrc..njen sal je lepsi![]()

smrc..njen sal je lepsi![]()

Danas, na posao...![]()

eee,opet si se ucrnila...
Bas ih ne volim.
Bemmu sve te amerske hitove koje uniformisu ovaj svet.