Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek:Ja tek sad izracunala datum i skontala da ipak idem na svadbu u nedelju. :(:(:besna:

Nego, ko shisha narodne svetkovine, ako bude hladno, cupkace se u kolcu.;) Da se oduzim za savete na prethodnoj strani i podelim sa vama jednu sitnu ideju na koju me podsetio Eojin pojas oko farki. :D Nije neka filozofija, ali ima efekta jer prosiruje mogucnosti kombinovanja odece. Imam foru sa pojasom da na jednu haljinu od dve tkanine, uvek napravim jos nekoliko pojaseva sasvim neke leve boje da je presecem i tako ispadne kao nekoliko razlicitih haljina.
Evo kako to izgleda na primeru decije haljinice (za istu onu svadbu) mada moze slicno da se radi i za odrasle. Npr. Kad se jedna zenska tunika presece pojasom, moze se nositi uz razne pantalone u zavisnosti od boje pojasa:
Pogledajte prilog 78816
Stavila sam narandzastu mashnu, a mogu na njeno mesto doci masne bilo koje boje iz donjeg dela haljinice.

joj a mene tek ceka svadba.....sledeceg vikenda......a jos nisam ni smislila sta bih mogla da obucem.....za sad sigurno znam da cu oprati kosu:rotf::rotf:.i nasminkati se.....cipele imam na onu stiklu...cak sam i temu otvorila kako ne znam da hodam...i dalje ne znam da hodam :zcepanje::think:...da li je totalno bezveze ici na svadbu u farmericama i nekoj lepoj kosulji? a?..nisam ja za haljine i ta cudesa:(

joj a mene tek ceka svadba.....sledeceg vikenda......a jos nisam ni smislila sta bih mogla da obucem.....za sad sigurno znam da cu oprati kosu:rotf::rotf:.i nasminkati se.....cipele imam na onu stiklu...cak sam i temu otvorila kako ne znam da hodam...i dalje ne znam da hodam :zcepanje::think:...da li je totalno bezveze ici na svadbu u farmericama i nekoj lepoj kosulji? a?..nisam ja za haljine i ta cudesa:(

Ja mislim da nije fino otici u farmericama na necije vencanje jer moze sugerisati da ti nije stalo do svecanosti i da ne cenis njihov napor i vazan dan u njihovom zivotu. Pantalone, balatanke i sako u kombinaciji sa odgovarajucim nakitom i lepom pismo tasnicom moze biti vise nego pristojna varijanta, udobno a istovremeno super elegantno zavisno od tkanina i boja odela i cipela...

Jeko klinka je secer:heart:

Mislim da ne mora odecom da se pokazuje koliko nam je stalo do necijeg slavlja nego raspolozenjem i veseljem.
Ipak, vecina ljudi se drzi te forme iako je besmisleno. Ja sam uvek terala kontru na stranackim okupljanjima i dolazila u sportnjaku i u rolerima. Mislim da su shizeli zbog toga jer im degradiram svecano licemerje, ali mi nije bilo krivo jer su stoka u kompletu.:lol:

Mislim da ne mora odecom da se pokazuje koliko nam je stalo do necijeg slavlja nego raspolozenjem i veseljem.
Ipak, vecina ljudi se drzi te forme iako je besmisleno. Ja sam uvek terala kontru na stranackim okupljanjima i dolazila u sportnjaku i u rolerima. Mislim da su shizeli zbog toga jer im degradiram svecano licemerje, ali mi nije bilo krivo jer su stoka u kompletu.:lol:

Slazem se sasvim sa tobom ali vecina ljudi tako gleda na doterivanje i tu se ne moze nista, na zalost. Elem ja priznajem da robujem standardima i svim mogucim dress code pravilima ali licno ne bih zamerila ako mi se gosti ne bi doterali...bilo bi mi svejedno. Medjutim lepo je i pridati znacaj dogadjaju na koji odlazimo, ne treba traziti veci razlog od lepo je pridati znacaj:heart:....a i slike su lepse:heart::heart:

...moda je igra pa zasto se onda ne bismo poigrali malo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back