gost 67981
Veoma poznat
- Poruka
- 10.021
Postavila sam fotku na racun ovog komentara![]()
..znam...i u tom duhu i ja odgovorio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postavila sam fotku na racun ovog komentara![]()
..znam...i u tom duhu i ja odgovorio...

Fino sa tvoje strane![]()

Fino i sa tvoje strane...mislim Ta Trane...
![]()
...mozhda ju je stomak zaboleo ...?

...meni Tiki izgleda bas kako zena treba da izgleda, veoma zenstveno i nezno...preslatka je i haljinica, volim i rado nosim slicne...cista petica, vidim i da je dugacka kosa u pitanju, sve po mom ukusu...![]()
...a ne kao neke...( pishkiccu, kakiccu )......i voli od nazad...da se fotka ( ni 5 ni 6 )......a ne kao neke...( pishkiccu, kakiccu )...
...ako je nesto na racun Tinine poze meni se jako dopada...i slobodno mogu reci da sam vidjala daleko provokativniji stav pri fotografisanju...ovo je vise umetnicki...i meni se jako svidja...

)
super pantalone, bas mi se svidjaju![]()
Uvek imam u vidu da je Levi Straus napravio pantale od satorskog platna pa rekoh zasto ne bih i ja od kojecega...i isplati se ta logika. ...ne razumem te bas najbolje...ako je nesto na racun Tinine poze meni se jako dopada...i slobodno mogu reci da sam vidjala daleko provokativniji stav pri fotografisanju...ovo je vise umetnicki...i meni se jako svidja...
![]()

...slatka, ne se srdish...Ticca je sFatila...![]()
Ja sam zbog ovog naseg Muertea i postavila fotku 

nazalost i po evropi ih slabo ima...bas bi bilo dobro da se otvori kod nas... mislim da bi se mnogo druge radnje zatvorile,jer je to isti kvalitet a primark cene su sasvim povoljne
veoma prijatno bi se iznenadile kad bi videle cene,ja u pocetku nisam mogla da se nacudim( posle beogradskog dranja koze). kada hocu da cujem srpski,odem u primark
nego da ne bude da samo pisem,evo jedne slike od pre neki dan
![]()
Haljina super, cipe...sve, al linija...Iskreno jako sam se iznenadila...Mislim da te nisam nikad vid'la na fotkama.
Eto kako nick podsvesno asocira...Ovi koji imaju sexy nickove asocijacija ti je da su sve neke ribaje i obrnuto...eeeee...danas, na poslu
J*bt ko tebi radja decu???!!!![]()
Pa svekrva valjda ...
Daj Tijana da vidimo jel i svekrva ko ti