Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ujeee, zene, sve ste nesto sehy na ovim stranama...minitji ovo ono. :eek:

Ja sam danas u obicnom sportnjaku pa se ne uklapam u ovdasnju koncepciju.:andjeo: :mrgreen:

(pravite se da ne vidite mrlje na ogledalu na koje je moje dete istrosilo ceo jedan naprstak kreme, mrzelo me da ih brisem jutros dok sam se slikala u zurbi :rumenko:)
Pogledajte prilog 73351
Pogledajte prilog 73353
Pogledajte prilog 73352

Poslednja izmena:
...Jeko nemoj da me gadjas tom kremom jer znam da ovde moramo da pricamo samo o garderobi ali meni se tvoja kosa jako svidja...ako se nekada u zivotu budem farbala ofarbacu se u tvoju boju...elem, sportski a posebno, lepo....svidja mi se...

super pantalone, bas mi se svidjaju :)

Te su ti prezivele deset godine intenzivne voznje rolera, a izgledaju kao nove novcate. Sila sam ih od nekog materijala za koji su mi prodavci rekli da nije za pantalone nego za neka specijalizovana zastitna odela za rad u industriji i zestoko me odgovarali od kupovine, ali ja se nisam dala.:mrgreen: Uvek imam u vidu da je Levi Straus napravio pantale od satorskog platna pa rekoh zasto ne bih i ja od kojecega...i isplati se ta logika. :D

nazalost i po evropi ih slabo ima...bas bi bilo dobro da se otvori kod nas... mislim da bi se mnogo druge radnje zatvorile,jer je to isti kvalitet a primark cene su sasvim povoljne
veoma prijatno bi se iznenadile kad bi videle cene,ja u pocetku nisam mogla da se nacudim( posle beogradskog dranja koze). kada hocu da cujem srpski,odem u primark:lol:

nego da ne bude da samo pisem,evo jedne slike od pre neki dan

Au jel ovo Trojanka?Haha kakav nick za takvu zeMsku!Stavi npr Sexy Trojanka ili Trojanka maca ili mjaumjau Troja ... :zper: Haljina super, cipe...sve, al linija...Iskreno jako sam se iznenadila...Mislim da te nisam nikad vid'la na fotkama.:think: Eto kako nick podsvesno asocira...Ovi koji imaju sexy nickove asocijacija ti je da su sve neke ribaje i obrnuto...eeeee...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back