Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Vam devojke.:).Nego...:confused:
Najpre bih zamolila da mi kazete koja je od ovih haljina Primark(nikada nisam usla u radnju sa tim imenom,a ne secam se da na bilo kojoj od ovih haljinica stoji takva etiketa!)To naravno nema veze sa tim koliko sta kosta nego jednostavno ne znam uopste o cemu se radi...
Osim toga,slike su od ZIMUS kako sam i napisala,a istina je da na Vracaru klima ne bi dozvolila ovakvo svrckanje,ali postoje mesta na kojima i januar ume da bude topao.:)
Mogu to i da dokumentujem:cool:

....Hellen prelepo...figura fenomenalna...da mi je se vratiti na te grane...:sad2:,
....kombinacija boja baš po mom ukusu...čarape..:super:

...Mačka nam je izgleda bila negde tipa Havaji, rekla bi po pozadini nekih slika,
slala mi drugarica ove zime iste takve, sa putovanja...uživajte bre dok možete
i kad god možete....prelepo, mlada, zgodna, šta reći...bravoooo

Macka Vracarka - Savrseno je sve... :ok: Imamo jako slican ukus oblacenja... I sve ti super stoji...

Hellen, kao i obicno, odlicno. Znam da ne volis komplimente na racun linije ali moram ;) I boje su savrseno uklopljene...

Tara, jako slatko :super: Mladalacki ;)
Svidja mi se kombinacija boja - sivo i ljubicasto.

Hvala Vam devojke.:).Nego...:confused:
Najpre bih zamolila da mi kazete koja je od ovih haljina Primark(nikada nisam usla u radnju sa tim imenom,a ne secam se da na bilo kojoj od ovih haljinica stoji takva etiketa!)To naravno nema veze sa tim koliko sta kosta nego jednostavno ne znam uopste o cemu se radi...
Osim toga,slike su od ZIMUS kako sam i napisala,a istina je da na Vracaru klima ne bi dozvolila ovakvo svrckanje,ali postoje mesta na kojima i januar ume da bude topao.:)
Mogu to i da dokumentujem:cool:

crna balon haljina sa roze na dzepovima je iz primarka,al verovatno na njoj pise atmosphere. mislim da je broj 8 :lol: ..tako negde je bila u prodaji u novembru,decembru...cena 15 funti sterlinga. kazem,ja sam jetrvi kupila i mnogo mi je zao sto sebi nisam,jer haljina je jako lepa.
i ovaj zuti kaputic je primark,bilo je u svim bojama...a cini mi se i ovi kaftani...
mozda si negde drugde kupila,ali je primark 100%,stalno obidjem da vidim sta ima,jer su im stvari jako moderne i atraktivne a cene su stvarno povoljne.

nazalost i po evropi ih slabo ima...bas bi bilo dobro da se otvori kod nas... mislim da bi se mnogo druge radnje zatvorile,jer je to isti kvalitet a primark cene su sasvim povoljne
veoma prijatno bi se iznenadile kad bi videle cene,ja u pocetku nisam mogla da se nacudim( posle beogradskog dranja koze). kada hocu da cujem srpski,odem u primark:lol:

nego da ne bude da samo pisem,evo jedne slike od pre neki dan

nazalost i po evropi ih slabo ima...bas bi bilo dobro da se otvori kod nas... mislim da bi se mnogo druge radnje zatvorile,jer je to isti kvalitet a primark cene su sasvim povoljne
veoma prijatno bi se iznenadile kad bi videle cene,ja u pocetku nisam mogla da se nacudim( posle beogradskog dranja koze). kada hocu da cujem srpski,odem u primark:lol:

nego da ne bude da samo pisem,evo jedne slike od pre neki dan

sa-vr-se-no:klap:

crna balon haljina sa roze na dzepovima je iz primarka,al verovatno na njoj pise atmosphere. mislim da je broj 8 :lol: ..tako negde je bila u prodaji u novembru,decembru...cena 15 funti sterlinga. kazem,ja sam jetrvi kupila i mnogo mi je zao sto sebi nisam,jer haljina je jako lepa.
i ovaj zuti kaputic je primark,bilo je u svim bojama...a cini mi se i ovi kaftani...
mozda si negde drugde kupila,ali je primark 100%,stalno obidjem da vidim sta ima,jer su im stvari jako moderne i atraktivne a cene su stvarno povoljne.

Zuti kaputic nije Primark,100% a ne bih o tome sta na njemu pise..:roll:nemam roblem sa jeftinom garderobom sezonske namene ali sto nije nije:)
Sto se crne haljine tice,mama mi je donela iz Holandije jesenas ali ne pise ni jedno ni drugo na njoj vec H&M...:confused:

Wow...onda zaista svi imaju isti kroj, model, boju....pa i ima logike..ja sam mislila na sivu haljinu...no dobro...

Primark nije nista gori od H&M-a, Zare, Manga, MS, DP, engleskog Next-a, Top Shop-a & co...isti djavo je i lutrija kako se sta kada ubode i na sta se naleti...primer kupila skoro ves za 5 funti u Primarku i pokazao se sto puta boljim od Triumpha...ni posh marke nisu sta su nekada bile sta mozemo...ma kada se malo bolje prisetim pamtim komplet vesa iz Teska koji je trajao i trajao...a kupila sam ga izmedju sampona i sapuna...ako je 100% pamuk ne smeta mi nista...ja bas planiram da orobim Primark kroz mesec dana...imaju divne trendy "dronjave" kardigane i letnje haljinice...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back