macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Hvala Vam devojke.
.Nego...
Najpre bih zamolila da mi kazete koja je od ovih haljina Primark(nikada nisam usla u radnju sa tim imenom,a ne secam se da na bilo kojoj od ovih haljinica stoji takva etiketa!)To naravno nema veze sa tim koliko sta kosta nego jednostavno ne znam uopste o cemu se radi...
Osim toga,slike su od ZIMUS kako sam i napisala,a istina je da na Vracaru klima ne bi dozvolila ovakvo svrckanje,ali postoje mesta na kojima i januar ume da bude topao.
Mogu to i da dokumentujem
.Nego...Najpre bih zamolila da mi kazete koja je od ovih haljina Primark(nikada nisam usla u radnju sa tim imenom,a ne secam se da na bilo kojoj od ovih haljinica stoji takva etiketa!)To naravno nema veze sa tim koliko sta kosta nego jednostavno ne znam uopste o cemu se radi...
Osim toga,slike su od ZIMUS kako sam i napisala,a istina je da na Vracaru klima ne bi dozvolila ovakvo svrckanje,ali postoje mesta na kojima i januar ume da bude topao.

Mogu to i da dokumentujem

, 
Imamo jako slican ukus oblacenja... I sve ti super stoji...
..tako negde je bila u prodaji u novembru,decembru...cena 15 funti sterlinga. kazem,ja sam jetrvi kupila i mnogo mi je zao sto sebi nisam,jer haljina je jako lepa.

...lepo si krenula...od "anfas-a"...pa malo bochno, pa Ta Trane...i fali 5. fotka...OD NAZAD...