Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeko Jeko tvoj i moj stil ne mogu biti vise udaljeni nego sto jesu. Stojimo na dva suprotna pola:heart:...medjutim ako nesto postujem to je kada neko ima svoj stil, nesto svoje pa jos kada to ume da nosi...svaka cast:heart::heart::heart:

Ali ja sam uvek zbunjena kad postavim slike jer se stalno pominje nekakav stil :confused:, a ja imam utisak da ja nemam ama bas nikakav stil. Ormar mi je pun kojekakvih razlicitih krpa ko magacin u pozoristima.:lol: Cak mi je jedna maliciozna i licemerna koleginica Nada (opisana na temi pomereni parametri :mrgreen:) rekla onako nekako sazaljivo kako ja jos uvek trazim svoj stil. A ja joj odgovorila, ma jok, ne trazim ga, nasla sam vec bar dvaes' razlicitih.:manikir:
Mozda je fora u tome sto su ovde uglavnom, slike moje poslovne "elegancije":roll:;)

nije danas, ali je nedavno:D
2rehy4n.jpg

Jeko, duksic je divan (sem tog cupavog cuda na rukavima, deluje mi kao ogromna tarantula ), aplikacija savrsena. :lol:
A pantalone mi se uopste ne svidjaju.:neutral: Mada bih ja pre rekla da je to trenerka nego da su pantalone. :think:
U stvari, svidja mi se ono sto se vidi na drugoj fotki (mislim na taj, gornji deo, pantalona), ostalo ne..
Ogrlica je lepa, ali mi uopste ne ide uz odelo...:zbunjen:

No hard feelings, ali meni ovo izgleda kao odeca "za do prodavnice" a ne za posao...:neutral:

nije danas, ali je nedavno:D
2rehy4n.jpg

Ekstra kombinacija.:ok: Narocito mi se dopada sto su cipele ko stvorene za ovu suknju i po materijalu u po modelu i po boji.
Mislim da bi suknja jos bolje stajala da joj je malo nizhi struk jer visok struk skracuje figuru pa ne pristaje osobama koje su od srednjih ka nizhem. To se lako prepravlja tako sto se samo pojas pomera nadole, vrlo malo, taman toliko da realan struk padne iznad, a ne ispod pojasa i samim tim deluje uzhi i vise dolazi do izrazaja.:)

Jeko, duksic je divan (sem tog cupavog cuda na rukavima, deluje mi kao ogromna tarantula ), aplikacija savrsena. :lol:
A pantalone mi se uopste ne svidjaju.:neutral: Mada bih ja pre rekla da je to trenerka nego da su pantalone. :think:
U stvari, svidja mi se ono sto se vidi na drugoj fotki (mislim na taj, gornji deo, pantalona), ostalo ne..
Ogrlica je lepa, ali mi uopste ne ide uz odelo...:zbunjen:

No hard feelingsnikad:ok:, ali meni ovo izgleda kao odeca "za do prodavnice" a ne za posao...:neutral:

Ovo poslednje i ja mislim, ali sta cu kad se uspavam pa moram da se spremim za pola sata sa sve spremanjem deteta za vrtic.Keva sam spavalica. :rumenko: A slikala sam se dok je ona pishkila u svoj toj frci jer sam htela da objavim pantale koje obozavam i uz koje ne nosim ranac.

U pravu si, skroz su sportske, pune puncate raznih dzepova, gornjih donjih vidljivih nevidljivih...za sport ih uglavnom i koristim.:lol:

Ogrlica je mozda jos sportskija od svega, cela je sastavljena od mat kozhica. Ni ne lici na ogrlicu uzivo, nego na ne znam ni ja sta...:confused:

Ali ja sam uvek zbunjena kad postavim slike jer se stalno pominje nekakav stil :confused:, a ja imam utisak da ja nemam ama bas nikakav stil. Ormar mi je pun kojekakvih razlicitih krpa ko magacin u pozoristima.:lol: Cak mi je jedna maliciozna i licemerna koleginica Nada (opisana na temi pomereni parametri :mrgreen:) rekla onako nekako sazaljivo kako ja jos uvek trazim svoj stil. A ja joj odgovorila, ma jok, ne trazim ga, nasla sam vec bar dvaes' razlicitih.:manikir:
Mozda je fora u tome sto su ovde uglavnom, slike moje poslovne "elegancije":roll:;)

A ne, izvini ne bih se ja sa tvojom prijateljicom slozila, ti imas stil. Stil je iznad svakog trenda, moze postojati uz trend (pomalo flertovati sa njim) a moze ziveti sam za sebe nepovezan sa bilo kojim vladajucim trendom. Upravo ovo poslednje najvise postujem u tvojoj prici. Ovo si ti, jaca od garderobe, posebna po garderobi...ko god ti kaze suprotno o modi pojma nema...sada ja zvucim kao neki strucnjak a skolovana sam na Vogue-u, Marry Clear-u, Elle-u i kompaniji...ali sam bar skolovana od 11 godine kada sam se u modu zaljubila:manikir:...od tolikih casopisa valjda je nesto ostalo u glavi...nadam se

Видекла сам неколико Квинсикиних фотки, али да је сретнем на улици - не бих могла да је препознам....:confused: Некако ми сваки пут другачија....:)

A ne, izvini ne bih se ja sa tvojom prijateljicom slozila, ti imas stil. Stil je iznad svakog trenda, moze postojati uz trend (pomalo flertovati sa njim) a moze ziveti sam za sebe nepovezan sa bilo kojim vladajucim trendom. Upravo ovo poslednje najvise postujem u tvojoj prici. Ovo si ti, jaca od garderobe, posebna po garderobi...ko god ti kaze suprotno o modi pojma nema...sada ja zvucim kao neki strucnjak a skolovana sam na Vogue-u, Marry Clear-u, Elle-u i kompaniji...ali sam bar skolovana od 11 godine kada sam se u modu zaljubila:manikir:...od tolikih casopisa valjda je nesto ostalo u glavi...nadam se

Postidela si me komplimentom.:rumenko::cmok:
al cu ovih dana da postujem bar jos pet sasvim razlicitih stilova :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back