Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, to je ta haljina...jeftina, al krojena cela dva sata, letnja... Mnogo je tesko krojiti krupne sare, a da ne ispadne kao da je kupljeno u soc. drzavnoj robnoj kuci...mora da se postigne maksimalna simetrija, a na to krojacice cesto ne obracaju paznju pa bi od ovog materijala, neka nepasljiva mogla sasiti totalno kich sarenilo. Zato treba da im uvek objasnite gde zelite da koja sara padne jer to daje sasvim drugaciji, lepsi utisak.z:)
Pogledajte prilog 68029,Pogledajte prilog 68030,Pogledajte prilog 68031,Pogledajte prilog 68032
a evo kako mom detetu stoji moje mini aljinche od 160 i kusur dinara...kazem ja, zenama samo fali endlarica sa nozhem i Kinezi su pukli z:mrgreen: Dam vam krojeve bez problema jer ne volem prevarante u tekstilnoj industriji koji gule kupce za nista.
Pogledajte prilog 68033

jeko,prava riba devojka!

Evo, to je ta haljina...jeftina, al krojena cela dva sata, letnja... Mnogo je tesko krojiti krupne sare, a da ne ispadne kao da je kupljeno u soc. drzavnoj robnoj kuci...mora da se postigne maksimalna simetrija, a na to krojacice cesto ne obracaju paznju pa bi od ovog materijala, neka nepasljiva mogla sasiti totalno kich sarenilo. Zato treba da im uvek objasnite gde zelite da koja sara padne jer to daje sasvim drugaciji, lepsi utisak.z:)
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
haljina mi se jako :D, jako svidja,
i rukavi i rolko/kapuljaca dio i prorezi sa strane :D
a prije svega to kako se fino uklapaju share u liniju tijela
:D
nego, ovaj, je li i prodajes negdje stvari koje napravis ili samo za sebe? :zgrudvanje:

i, da, zasto nisi napravila istu sharu i naprijed i pozadi?

nego, ovaj, je li i prodajes negdje stvari koje napravis ili samo za sebe? :zgrudvanje:

i, da, zasto nisi napravila istu sharu i naprijed i pozadi?

Zato sto materijal nema ni jednu istu saru na skoro tri metra...takav je i zato sam krojila ta puna dva sata. A i nije mnogo bitna simetrija ispred iza, bitnije je to sto kazes da ima smisla u odnosu na delove tela...mislim da ne bude veliki svetli krug ispod pola grudi i preko pola struka...onda bi delovalo ko da postoji neki defekt u drzanju.

Sve kreacije sam prodavala pre u butiku koji sam drzala, ali mi dosadilo jer je vodjenje proizvodnje i prodaje istovremeno jako zeznuta stvar i ne moze se covek lako nakaniti na takav bednicki privatnicki zivot ako vec ima platu na drugom mestu.

Ipak, mislim da cu ponovo poceti da se bavim time za nekoliko godina, ali iskljucivo putem revija i interneta i sama, bez krojacica. Sad nekako ne mogu da se nakanim jer imam malo dete.

I ja htela da zapazim kapuljaču kao detalj na svim stvarima, čak i na avataru :lol: To kažu psiholozi - latentni huliganizam :lol:
Inače mi se haljina jako sviđa i patim da mogu da nosim takve modele ali :confused:

Mene Jeka nesto od pocetka asocira na Nikituz:) secam se jos od neke price sa rolerima pa do ovih fotki - tako jako izrazen individualizam, kreativnost - Jeka je brend:ok:

E, ja ovo nosim kao neku poslovnu varijantu. Sad, mozda je malo prekratko, ali, sta da se radi... Na drugoj slici se lepse vidi narukvica.

....meni se ovde dopada model, nije prekratko, naprotiv, po meni super dužina,
samo bi nešto promenila...skinula bi taj broš sa lančićem....to mi je nekako tu
višak...i obula bi nešto na štiklu....mnogo, mnogo bolje bi izgledalo, izdužilo bi
te i delovala bi ženstvenije...inače kombinacija boja, kroj,sve super uklopljeno....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back