Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja to igranje bojama i tkaninama pre smatram kreativnoscu nego prostaklukom. Iskreno receno, vise bih volela da u to oblacim druge zhene, a ne sebe, a ja samo da mlatim kintu i da uzhivam u plicaku u najobicnijem kupacem na Ibizzi.;)

reci kicasto (enny57) i prostakluk nisam pomenula, samo prenela reci mojih profesorki,
kojima se nekada rukovodim pri oblacenju i to je samo jos jedno misljenje o odevanju, a tebi jeko, znace razlicita misljenja,
rekla si to vise puta, pa evo jos jednog, notiraj ga ili zaboravi ;)
a sto se tice tvog profesionalnog bavljenja odecom, samo napred, verujem da ces naci modele koji bi tvoje kreacije nosili

iz tvojih, ovde vidjenih kombinacija, ja bih nosila samo pojedinacne komade odece u drugim kombinacijama,
neki su zaista zanimljivi i neobicni, kao npr onaj multifunkcionalni sal sa dve rupe

Post nije kao da te neko vidi na ulici. Na forumu te vide oni koji vise znaju o tebi nego oni koji te vide na ulici. Naravno, ako si iskrena.

Pogledajte prilog 79702

Ovo mi je danasnja kombinacija za posao i skitnju posle posla. Nije mi skoro bilo ovako udobno kao danas. Cak sam vozila i bicikl u ovome jer se suknja dosta razvlaci (postovala sam je vec na ovoj temi, ali u zimskoj kombinaciji). Pokusala sam da torbu namestim da bude srazmerna u odnosu na telo, ali mislim da je ispala mozda malo manja nego sto je stvarno. Primeticete na ogrlici da ima neke bezhaste nijanse pored crvene, bele i crne. To ovako na slici deluje kao da odskace od odece, ali kad se urachuna boja neosuncanih nogu i ruku, fino je izgledalo uzhivo.

ps. Na poslu sam preko ovoga nosila radnicki plavi mantil do kolena kakve djaci nose na praksi. Taj modni detalj mi je dodao na udobnosti.:D

Šta reći, a ne poželeti.
Uvek lepa :ok:

Kako se pametno kachim? Meni se cini da se bas dobro vidi figura. Ne umem ja nesto mnogo dobro da poziram. Cak i u kupacem hodam ko mushko kazhu ljudi valjda zbog oblika gornjeg dela tela ne mogu da spojim ruke uz telo na zenstven nacin.

Ako te zanima oblik tela, nije problem, sacu da ti posaljem jednu letnju fotku na pp da bi mogla da steknes realnu sliku. :) Necu ovde gde se fotke skidaju za uspomenu.:lol:

ps. tek sad videh koga sam citirala :lol: pa ti bar mozes da mi vidis fotke i na drugim mestima na netu

Vecina nas pozira :whistling:
Ti se samo okacis ;)
pametno :ok:

reci kicasto (enny57) i prostakluk nisam pomenula, samo prenela reci mojih profesorki,
kojima se nekada rukovodim pri oblacenju i to je samo jos jedno misljenje o odevanju, a tebi jeko, znace razlicita misljenja,
rekla si to vise puta, pa evo jos jednog, notiraj ga ili zaboravi ;)
a sto se tice tvog profesionalnog bavljenja odecom, samo napred, verujem da ces naci modele koji bi tvoje kreacije nosili

iz tvojih, ovde vidjenih kombinacija, ja bih nosila samo pojedinacne komade odece u drugim kombinacijama,
neki su zaista zanimljivi i neobicni, kao npr onaj multifunkcionalni sal sa dve rupe

Bold: :zcepanje: Izgleda da sam i ja postala dobra forumasica medj zenama cim sam pocela da okrecem tudje reci. Salim se. Samo sam preletela post jer zurim u vrtic. U pravu su profke. Cak i kad se kitim previse, to uvek naginje ka nakitu primitivnih plemena, uglavnom Indijanaca i raznih vrsta Afrikanaca. Svakako i dalje vise volim kritike nego pohvale.:)

Bold: :zcepanje: Izgleda da sam i ja postala dobra forumasica medj zenama cim sam pocela da okrecem tudje reci. Salim se. Samo sam preletela post jer zurim u vrtic. U pravu su profke. Cak i kad se kitim previse, to uvek naginje ka nakitu primitivnih plemena, uglavnom Indijanaca i raznih vrsta Afrikanaca. Svakako i dalje vise volim kritike nego pohvale.:)

onda izvini sto sam te malo i pohvalila ;)

Bold: :zcepanje: Izgleda da sam i ja postala dobra forumasica medj zenama cim sam pocela da okrecem tudje reci. Salim se. Samo sam preletela post jer zurim u vrtic. U pravu su profke. Cak i kad se kitim previse, to uvek naginje ka nakitu primitivnih plemena, uglavnom Indijanaca i raznih vrsta Afrikanaca. Svakako i dalje vise volim kritike nego pohvale.:)[/QUOTE]

e kakav si lik:heart:...ja kritike iskuliram:D, ali na pohvale:think:na pohvale reagujem zestoko..bas cudno....pohvale i komplimente ne podnosim...ali izistinski :sad2:

jeka je dozivela sok kad me je upoznala...ocekivala je malu debelu sisatu guzatu zenu...domacicu:zcepanje: majku troje dece..primereno obucenu;)
evo mene ...bila na pijaci:D....danas
doduse stomaka ima...

Pa šta stomak, tebi ( a ni meni) nigde ne piše na čelu: rodila troje, već se ljudi verovatno iskreno začude kako dobro izgledaš. I da, meni se majica sviđa.
A ćera ti prelepa, je l' to mala matura?

...muerte-mora da vadim i tebe i sebe! Ajd, ne spamuj no se kači!:lol:
CopyofIMG_3528-1.jpg

Ja obozavam Marinu:heart:, cini mi se da je nesto starija od mene jer je kazala da je lekar i ja hocu da budem kao Marina za par godina:aha:, svidja mi se:zaljubljena:

odlicna si..ne preterujes heheheheh
a ovo je majne cerka....u tome ide danas na maturu
stilski smo ne nebo i zemlja nego neopevane suprotnosti:D
samo steta sto nije lepse stala..ima prelepe noge...odbojkasica:D
ljubi je majka:D

Jaoj sto mi je slatka, mnogo mi se dopada sto ima haljinicu kao sto devojcici prilici, imate lepu cerku, divna je, nezaboravan provod joj zelim...:heart::heart::heart:

Post nije kao da te neko vidi na ulici. Na forumu te vide oni koji vise znaju o tebi nego oni koji te vide na ulici. Naravno, ako si iskrena.

Pogledajte prilog 79702

Ovo mi je danasnja kombinacija za posao i skitnju posle posla. Nije mi skoro bilo ovako udobno kao danas. Cak sam vozila i bicikl u ovome jer se suknja dosta razvlaci (postovala sam je vec na ovoj temi, ali u zimskoj kombinaciji). Pokusala sam da torbu namestim da bude srazmerna u odnosu na telo, ali mislim da je ispala mozda malo manja nego sto je stvarno. Primeticete na ogrlici da ima neke bezhaste nijanse pored crvene, bele i crne. To ovako na slici deluje kao da odskace od odece, ali kad se urachuna boja neosuncanih nogu i ruku, fino je izgledalo uzhivo.

ps. Na poslu sam preko ovoga nosila radnicki plavi mantil do kolena kakve djaci nose na praksi. Taj modni detalj mi je dodao na udobnosti.:D

Devojko koja ne voli pohvale ha ha:zper:...dodji dodji...ko zna mozda mi pomutis njanjav karakter bhahahahaha:mrgreen:....najpre, ekstra ti je kosa, to znas...kombinacija je ok i to znas, karmin je pravi izbor i to znas...medjutim, tasna mi ne lezi tu nikako, cak mi ne leze ni cipelice...zasto? Zato sto nisu letnje, vidim ja crni step na majici ali to je nedovoljno da bi istrpelo tesku crnu na nogama i preko ramena...kako sam ja njanjava ja bih mozda sarenu tasnu koja ima crvene detalje ili u nijansi majice sa detaljima i bez ili sivkaste cipelice, jos bolje dvobojne, kako bi cela kombinacija ostala nezna. Ovako imamo neznu garderobu i grube detalje...inace roba na tebi je lepa ali ne moze da mi "legne" na oko jer mi paznju odvlaci tasna koja je skoro pa za kostim, trenc, kaput...deluje mi kozna, ako je platnena jos nekako ali ako je od nekog teskog materijala too much mi dodje...

odlicna si..ne preterujes heheheheh
a ovo je majne cerka....u tome ide danas na maturu
stilski smo ne nebo i zemlja nego neopevane suprotnosti:D
samo steta sto nije lepse stala..ima prelepe noge...odbojkasica:D
ljubi je majka:D

tek sad vidim i ja...pitam se o čijoj ćerki pričaju ove forumašice:D?

haljina mi se veoma dopada, sandale baš i ne...al, mladalački u svakom slučaju...:p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back