Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hm, nisam sigurna, ali, mislim da to sto ti je prilog preuzet n puta ne znaci da ga je neko sacuvao n puta, vec da je slika uvecana.
to je ono sto neko napise u zagradi, klikni za uvecamnje:D
e, pa, mislim da su te fotografije samo uvecane da bi ih neko pogledao

i ja isto mislim.ne mogu da verujem da postoji preko sto budala koje bi zadrzale sliku moje tasne sa najlona na svom kompu

...muerte-mora da vadim i tebe i sebe! Ajd, ne spamuj no se kači!:lol:
CopyofIMG_3528-1.jpg

moracu u evropu da bih kupila rolere... bvz....

sto se tice privatnosti fotki, nesto mislim da je post kao da te neko vidi na ulici...
svuda ima raznih, verovatno... ali, nisam znala da se moze skinuti :mrgreen: sto bi neko skidao :think:???
pored toliko stampanih medija?

Post nije kao da te neko vidi na ulici. Na forumu te vide oni koji vise znaju o tebi nego oni koji te vide na ulici. Naravno, ako si iskrena.

Pogledajte prilog 79702

Ovo mi je danasnja kombinacija za posao i skitnju posle posla. Nije mi skoro bilo ovako udobno kao danas. Cak sam vozila i bicikl u ovome jer se suknja dosta razvlaci (postovala sam je vec na ovoj temi, ali u zimskoj kombinaciji). Pokusala sam da torbu namestim da bude srazmerna u odnosu na telo, ali mislim da je ispala mozda malo manja nego sto je stvarno. Primeticete na ogrlici da ima neke bezhaste nijanse pored crvene, bele i crne. To ovako na slici deluje kao da odskace od odece, ali kad se urachuna boja neosuncanih nogu i ruku, fino je izgledalo uzhivo.

ps. Na poslu sam preko ovoga nosila radnicki plavi mantil do kolena kakve djaci nose na praksi. Taj modni detalj mi je dodao na udobnosti.:D

Post nije kao da te neko vidi na ulici. Na forumu te vide oni koji vise znaju o tebi nego oni koji te vide na ulici. Naravno, ako si iskrena.

Pogledajte prilog 79702

Ovo mi je danasnja kombinacija za posao i skitnju posle posla. Nije mi skoro bilo ovako udobno kao danas. Cak sam vozila i bicikl u ovome jer se suknja dosta razvlaci (postovala sam je vec na ovoj temi, ali u zimskoj kombinaciji). Pokusala sam da torbu namestim da bude srazmerna u odnosu na telo, ali mislim da je ispala mozda malo manja nego sto je stvarno. Primeticete na ogrlici da ima neke bezhaste nijanse pored crvene, bele i crne. To ovako na slici deluje kao da odskace od odece, ali kad se urachuna boja neosuncanih nogu i ruku, fino je izgledalo uzhivo.

ps. Na poslu sam preko ovoga nosila radnicki plavi mantil do kolena kakve djaci nose na praksi. Taj modni detalj mi je dodao na udobnosti.:D

ova mi je tvoja kombinacija ok, nije previse sarena, ali mi je vise za tu razonodu posle posla, ne za posao, zbog materijala, cini mi se da je sve mekani pamuk :think:
naravno, zavisii od posla koji neko obavlja
dodala bih da nikada na posao nisam otisla u farmerkama, sem ako je bio vikend, a nesto moralo hitno da se potpise ili kontrola zaposlenih u nocnoj smeni i sl.
nas su profesorke likovnog i istorije ucile da sto se covek vise kiti i usareni, to je primitivniji
jeko, nista licno, nadam se da neces oplesti po meni svojim ostrim jezikom
u tom slucaju dala bih ti kontakt, gore pomenutih profesorki, ali ga nemam

ova mi je tvoja kombinacija ok, nije previse sarena, ali mi je vise za tu razonodu posle posla, ne za posao, zbog materijala, cini mi se da je sve mekani pamuk :think:
naravno, zavisii od posla koji neko obavlja
dodala bih da nikada na posao nisam otisla u farmerkama, sem ako je bio vikend, a nesto moralo hitno da se potpise ili kontrola zaposlenih u nocnoj smeni i sl.
nas su profesorke likovnog i istorije ucile da sto se covek vise kiti i usareni, to je primitivniji
jeko, nista licno, nadam se da neces oplesti po meni svojim ostrim jezikom
u tom slucaju dala bih ti kontakt, gore pomenutih profesorki, ali ga nemam

Pa nisam se nakitila.:( :( I ja mrzim kindjurenje bez smisla. Imam samo jednu ogrlicu na sebi koja ni ne sija. Nemam cak nista drugo od nakita. I tkanine su neprovidne i cak nije nista ni utegnuto, svuda ima lufta. :dontunderstand:
A na nastavu ne bih otisla ovako ni u ludilu i zato u skoli nosim radnicki mantil, a zbog njega ovu torbaru.:cool:
nikad ne bih oplela o tebi zato sto ti opletes po meni nego samo ako mi se ne svidja odeca :)

ps. treba da vidis nasu likovnjacu pa da se sablaznes sta je nakitjeno.

ti se jeko pametno kacis!
da se ne vidi lepo figura..
crvena je moja omiljena boja- lepo :)

Nego, zene- koliko je pametno onda kaciti slikice :eek::confused:???

Kako se pametno kachim? Meni se cini da se bas dobro vidi figura. Ne umem ja nesto mnogo dobro da poziram. Cak i u kupacem hodam ko mushko kazhu ljudi valjda zbog oblika gornjeg dela tela ne mogu da spojim ruke uz telo na zenstven nacin.

Ako te zanima oblik tela, nije problem, sacu da ti posaljem jednu letnju fotku na pp da bi mogla da steknes realnu sliku. :) Necu ovde gde se fotke skidaju za uspomenu.:lol:

ps. tek sad videh koga sam citirala :lol: pa ti bar mozes da mi vidis fotke i na drugim mestima na netu

Poslednja izmena:
Pa nisam se nakitila.:( :( I ja mrzim kindjurenje bez smisla. Imam samo jednu ogrlicu na sebi koja ni ne sija. Nemam cak nista drugo od nakita. I tkanine su neprovidne i cak nije nista ni utegnuto, svuda ima lufta. :dontunderstand:
A na nastavu ne bih otisla ovako ni u ludilu i zato u skoli nosim radnicki mantil, a zbog njega ovu torbaru.:cool:
nikad ne bih oplela o tebi zato sto ti opletes po meni nego samo ako mi se ne svidja odeca :)

ps. treba da vidis nasu likovnjacu pa da se sablaznes sta je nakitjeno.

ma meni je svejedno, nemoj da je kacis, sto se mene tice ;)
a ovo "sareno", odnosilo se na tvoje neke ranije kombinacije, koje se meni zbog tog sarenila ne dopadaju, mada priznajem da ti umes da ih nosis, a inace, cenim ostar jezik koji zna kad da zacuti

Ja to igranje bojama i tkaninama pre smatram kreativnoscu nego prostaklukom. Iskreno receno, vise bih volela da u to oblacim druge zhene, a ne sebe, a ja samo da mlatim kintu i da uzhivam u plicaku u najobicnijem kupacem na Ibizzi.;)

I posle kome, kome ovo moze da se ne dopada?
Preslatko...obozavam...kako ja samo volim izgled dobre devojcice i nemojte sada da me napadnete sta je to izgled lose devojcice jer ga nema, ali ipak ima dobrih i malo bojih devojcica a ovo je pripadnik druge fele...divnoooooo...:heart:

Sada zagledjujem..mnoooogo mi se dopada...ne znam gde kupujes suknjice, meni se dopada Ediburgh woolen mill, jeftiniji je od ostalih a ima sjajan kvalitet, onaj sivi sal sa slike je tamo kupljen. Mahom sam uzimala u radnji kraj Britanskog muzeja...divnooo izgledas...

Hvala, ja obozavam karirane suknje i ove cizme i kad sam te videla,morala sam da uzvratim:)
A te suknje cu da cekiram cim odem tamo.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back