Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako god da se slikam, ispadnem krivo...:D
dsc00600jx.jpg
dsc00620xr.jpg

dsc00629j.jpg

prve dve, poslovna varijanta...sa cipelicama i zelenom torbom, civilna varijanta...:D

p.s. malo su mi drugačije boje na suknji uživo, bliže ovoj prvoj slici...:D

Suknja je super i lepa, jedino ta grozna boja majice kvari dojam ali verujem da će ti dečko kupiti već nešto :)

@Safira obozavam starke,a ove tvoje su bas zanimljive boje :D i plus mi se dopada fazon zavrsetka farmerki ;)

pa lepa zelena, imam i narandzaste i ljubicaste, nemam normalnu boju starki...ono belokrem...njih sam se nanosala kao mlada, pa valjda izgustirala:D
a moja deca ni u pismu nece starke:(
starke farke i da te BOg vidi:D
upravo zbog takve moje garderobe sam i otvorila temu PRIMERENO
ne mogu da budem primerena:(
kad volim farmericei sve totalno neobavezno
ovu svadbu pre neki dan jedva sam prezivela u haljini:D
bila sam elegantna ali dzaba kad sam se osecala nenormalno

Ej KOnza..pa ja kad sam te znala ko konzu nisam znala d aimas decu..mislila sma da si mladjahna...jos za decu ne statsala.....a garderoba bas odgovara tvom karakteru..izgledas extra i na prethodsnoj slici...

pa jesam mladjahna u glavu i duh:D
samo telo je streber pa trci pred rudu:zcepanje:
osim za iq za koji neskromno tvrdim da je visok, jos uvek sam klinka u glavi, neozbiljna po malo i neodgovorna, detinjasta, ali i sve suprotno neobican spoj babe i deteta;)

kako god da se slikam, ispadnem krivo...:D
dsc00600jx.jpg
dsc00620xr.jpg

dsc00629j.jpg

prve dve, poslovna varijanta...sa cipelicama i zelenom torbom, civilna varijanta...:D

p.s. malo su mi drugačije boje na suknji uživo, bliže ovoj prvoj slici...:D
Svidja mi se suknja bas.
Ja sam danas kupila haljinu za neku svadbu i vec razmisljam kako da je prepravim :(
Ima kod grudi nesto kao korpe A, a meni treba B. Ustvari spljosti grudi, a nije mi tesna :confused:.
Cipele su me nazuljale, ne znam kako cu sutra napolje.
I mislim da cu pre posla da svratim da kupim starke, pa idem tako. Nije normalno sta mi je danas uradilo 8 sati na stiklama. Imam zuljeve na tabanima.
Safira strake su odlicne! :super:
I stajling uopste mi se dopada jako, majicica i farke. Ja nikad ne bih kupila takve, ali mi se svidja kako tebi idu!

@Zmajce druga slika :super:
@Cicak lijepo :D samo da ti nijevruce ? kod nas danas 29 stepeni :o i imas isti telefon kao sto sam ja imala :D sad znam da su ti boje svjetlije nego sto izgledaju na slikama ;)

Jutros u pola 8 nije bilo...;)

Da da... to je taj telefon... slike jesu loše, ali meni je iskreno žao dati pare na telefon, jer je to totalno beskorisna sprava za mene...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back