Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije danas,nego zimus.

Ovo je specijalno za Vazdusastu,karirane plisirane suknje i jahacke cizme:lol:

I posle kome, kome ovo moze da se ne dopada?
Preslatko...obozavam...kako ja samo volim izgled dobre devojcice i nemojte sada da me napadnete sta je to izgled lose devojcice jer ga nema, ali ipak ima dobrih i malo bojih devojcica a ovo je pripadnik druge fele...divnoooooo...:heart:

Sada zagledjujem..mnoooogo mi se dopada...ne znam gde kupujes suknjice, meni se dopada Ediburgh woolen mill, jeftiniji je od ostalih a ima sjajan kvalitet, onaj sivi sal sa slike je tamo kupljen. Mahom sam uzimala u radnji kraj Britanskog muzeja...divnooo izgledas...

Poslednja izmena:
Ja znam, moj decko je na klupi iza :cool:

Uvek sam se pitala ko skida slike koje se postave ovde. Tj.ko skida moje slike, kad nisu nista posebno zanimljive. Nisam narocito originalna, nemam nek markiranu garderobu, a preilog preuzet 50 puta :eek:
I nista mi nije golo :lol:

..." Sluzhba " ...ima ovde par "sluzhbenika"...;) ...sve cce ti biti jasno, ako malo otvorish ochi...:)

Kako bwe skidao,sto bi neko skidao:eek::eek:?

pa skidao/sacuvao kod sebe na kompu
verujem da se nekome dopala slika pa hoce da je sacuva i ko zna koji sve jos razlozi
ja retko sacuvam necku slicicu(ako mi se svidela neka kombinacija odevna, pa bih mozda slicno nesto da sasijem ili dobijem ideju za uredjenje stana
ili je u pitanju neka saljiva slicica, pa hocu da podelim sa jos nekim...), uglavnom pogledam i idem dalje, necu da spamujem sopstveni racunar ;)

ako stavljas slike na krstin server (a ti, cini mi se, stavljas) u korisnickom profilu imas opciju "prilozi",
tu vidis koliko je puta slika skinuta, ne vidi se ko je skidao (mozda celnici vide)

bems, hvala ti ko bratu...
Šokirana sam...:eek::eek::eek:
Em sam okačila milion slika... em su sve skidane... i to većina više od 100 puta...:eek:
Ima po 425 puta...:eek:

Sve sam izbrisala... kuku meni...:rumenko::lol:

Moram ipak da dam jedan savet na ovoj temi iako sam kritikovana zbog toga. :mrgreen: Cisto da znate, K2 patika se oblikuje na osnovu toplote stopala i tako ostaje zauvek. Ako takve skije, klizaljke ili roshke pozajmite nekom na samo jedno obuvanje, posle ce vas uvek zuljati to sto se promenilo u patici.

...za ovo si u pravu.Mm ima komplet K2 ski opremu (skije, štapove, pancerice) i jako je ljubomoran na istu...:confused:

Ja znam, moj decko je na klupi iza :cool:

Uvek sam se pitala ko skida slike koje se postave ovde. Tj.ko skida moje slike, kad nisu nista posebno zanimljive. Nisam narocito originalna, nemam nek markiranu garderobu, a preilog preuzet 50 puta :eek:
I nista mi nije golo :lol:

hm, nisam sigurna, ali, mislim da to sto ti je prilog preuzet n puta ne znaci da ga je neko sacuvao n puta, vec da je slika uvecana.
to je ono sto neko napise u zagradi, klikni za uvecamnje:D
e, pa, mislim da su te fotografije samo uvecane da bi ih neko pogledao

moracu u evropu da bih kupila rolere... bvz....

sto se tice privatnosti fotki, nesto mislim da je post kao da te neko vidi na ulici...
svuda ima raznih, verovatno... ali, nisam znala da se moze skinuti :mrgreen: sto bi neko skidao :think:???
pored toliko stampanih medija?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back