ZvezdanKa
Veoma poznat
- Poruka
- 10.242
Hvala ti puno, htela sam javno da kazem da mi tvoja pohvala posebno znaci![]()
Uf...ja sam surovo iskrena...kad mi se nesto ne dopada, ne umem da iskuliram taj momenat, isto kao i kad mi se nesto svidi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti puno, htela sam javno da kazem da mi tvoja pohvala posebno znaci![]()

Ja znam, moj decko je na klupi iza
Uvek sam se pitala ko skida slike koje se postave ovde. Tj.ko skida moje slike, kad nisu nista posebno zanimljive. Nisam narocito originalna, nemam nek markiranu garderobu, a preilog preuzet 50 puta
I nista mi nije golo![]()

..." Sluzhba " ...ima ovde par "sluzhbenika"......sve cce ti biti jasno, ako malo otvorish ochi...
![]()

ako stavljas slike na krstin server (a ti, cini mi se, stavljas) u korisnickom profilu imas opciju "prilozi",
tu vidis koliko je puta slika skinuta, ne vidi se ko je skidao (mozda celnici vide)

?Kako bwe skidao,sto bi neko skidao?
ako stavljas slike na krstin server (a ti, cini mi se, stavljas) u korisnickom profilu imas opciju "prilozi",
tu vidis koliko je puta slika skinuta, ne vidi se ko je skidao (mozda celnici vide)

Devojke,
ja sam vam rekla odavno da slike kacite preko imageshack-a...
Ako imate album na Krsti, dozvolite pristup samo prijateljima. I no frks.
![]()

..kakav crnjak...ja nemam nista u prilozima...
. U sustini me briga jer su sve ove postavljane sa Facebook-a svejedno ali da znam za ubuduce hehehe a taman htedoh da budem nevaljala sa slicicama
Ja nemam album... a kako se kači preko imageshacka? Jel onda ne mogu da skidaju slike?![]()
sve sto stavis na net moze da se "pokupi"...
Naravno da mogu....sve sto stavis na net moze da se "pokupi"...
![]()
Pa onda mi je svejedno kako kačim, zar ne?
Znam... nego pitam...pa cicak i da ne moze da se sacuva slika, uvek moze da se snimi ekran
internet je javni medij, moze ceo svet da te vidi i sacuva![]()
Da....samo sto ako kacis preko imageshack-a, mogu slike da vide i neregistrovani korisnici...
Moram ipak da dam jedan savet na ovoj temi iako sam kritikovana zbog toga.Cisto da znate, K2 patika se oblikuje na osnovu toplote stopala i tako ostaje zauvek. Ako takve skije, klizaljke ili roshke pozajmite nekom na samo jedno obuvanje, posle ce vas uvek zuljati to sto se promenilo u patici.
...za ovo si u pravu.Mm ima komplet K2 ski opremu (skije, štapove, pancerice) i jako je ljubomoran na istu...![]()
ima mnogo boljih proizvodjacha...Ja znam, moj decko je na klupi iza
Uvek sam se pitala ko skida slike koje se postave ovde. Tj.ko skida moje slike, kad nisu nista posebno zanimljive. Nisam narocito originalna, nemam nek markiranu garderobu, a preilog preuzet 50 puta
I nista mi nije golo![]()
sto bi neko skidao
???...Peshta je prepuna K2 spotske opreme...
...njihove skije sam voleo 80-tih...sad, po meni i samo meniima mnogo boljih proizvodjacha...