Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
E, i da kacis fotku obavezno...![]()
Hoću... taman dok prepravim suknju, da odmorim malo od kačenja... rešila sam da se ne kačim malo... dosadila sam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, i da kacis fotku obavezno...![]()

hahaha, pa sto ti ides - kao nastavnik - na proslavu mature sa djacima u providnoj majici gde ti se vidi stomak? I ti i Macka imate super liniju, bas ste zgodne zene, samo ne razumem zasto njoj ne prilici da sa svojom ekipom banci polugola, a tebi prilici da ides medju djake u onakvoj majici?
Aman zene hocemo li da prevazidjemo njenu haljinu vise kome se svidja svidja se ko nikada ne bi ne mora...
...ja imam pitanje koje me muci od tinejdzerskih dana, kako vi birate farmerice prilikom kupovine? Ja nikada nisam uspela da kupim farmerice koje su mi tacne, konstantno kupujem broj ili polubroj vece pa mi grozno stoje...kada ih probam budu mi taman ali posle se nekako otegnu i krenu da spadaju...jesu li vama farmerice knap, tesnije ili "onako da ima prostora" kada ih kupujete?
farmerke se uvek malo otegnu, ok su samo nakon svakog prvog pranjaAman zene hocemo li da prevazidjemo njenu haljinu vise kome se svidja svidja se ko nikada ne bi ne mora...
...ja imam pitanje koje me muci od tinejdzerskih dana, kako vi birate farmerice prilikom kupovine? Ja nikada nisam uspela da kupim farmerice koje su mi tacne, konstantno kupujem broj ili polubroj vece pa mi grozno stoje...kada ih probam budu mi taman ali posle se nekako otegnu i krenu da spadaju...jesu li vama farmerice knap, tesnije ili "onako da ima prostora" kada ih kupujete?

hvala brajane na savetu, ali u prirodi nije takoBolje ti stoje kraće suknje.
U dugim deluješ kao da te je poplava izbacila.
MV da ne bude zabune.
Aman zene hocemo li da prevazidjemo njenu haljinu vise kome se svidja svidja se ko nikada ne bi ne mora...
hvala JekoMalavelika, bukvalno mi se sve tvoje slike na ove dve strane svidjaju, ali na nekima nedostaju gornji delovi pa ne mogu steci kompletan utisak.
Nista lepse od suknji, narocito maksi.
Malicicak, maksi suknje uz odgovarajucu obucu mogu stajati lepo i niskim osobama jer to kako stoje ne zavisi od visine, nego od odnosa duzine nogu u struka. Ti imas tzv. usecen struk i na to bi sasvim dobro isle bilo kakve suknje, ali nisam mogla da skontam duzinu nogu jer se uvek nekako slikas sa aparatom malo uperenim u pod. Ispravi aparat kad se slikas i onda ce ti noge izgledati duzhe, tj realne duzhine kao na onim slikama gde si bila u setnji.
volela sam...farmerke se uvek malo otegnu, ok su samo nakon svakog prvog pranja
ja kupujem da su mi knap u guzi, a dole malo sire, ili zvoncare
nikada da kipi..doduse, meni i nema sta da kipi
hvala brajane na savetu, ali u prirodi nije tako
mnogo bolje mi stoje duge suknje, jer imam ruzne noge

Sad treba jos Muvalo da prevazidje moju majicu i onda ce valjda napokon biti kraj jalovim raspravama.
Kupi kvalitetne i nece se mnogo promeniti. Malo vise kosta, ali je tkanina drugacija.
Meni su se najbolje pokazale skinny farmerice sa elastinom Fishbone markeMa Jeko ja kupujem uvek skupe farmerice u tome i jeste caka...zapravo te skinny, jedine koje vrede, su neke nemacke marke More&More i one su sjajne...trenutno imam presiroke Pepe, prenizak i spadajuci CK i njih moram da nosim stalno...mislim to stalno je za mene retko jer retko nosim farmerice uopste...mozda je do gradje...ako neko zna neku dobru marku neka mi javi...

evo, ja bih ovako neku ogrlicu
btw, ovo ne nosim danas, na poslu![]()
A ovo je sa jedne svadbe,one kojoj je prethodila devojacka noc sa majicama....
Na cetvrtoj slici se vidi duzina haljine da ne kazete ne vidi se cela haljina...![]()