Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u suknjama se moze izgledati razlicito, zavisi sa cime se kombinuje, od lezernog, do ultra elegentnog
ja sam vecinu kacila, ali evo kompliacije
od prikazanih, jedino su braon duga (Max mara) i crno- bela (Mona) skupo placene (doduse, ovoj drugoj sam dusu uzela), ostale su uzete za smesne pare..na primer, plavi komplet (suknja je do kolena, u A fazonu, tanki lan) je kupljen u Lisabonu za 5 evra :lol:

hahaha, pa sto ti ides - kao nastavnik - na proslavu mature sa djacima u providnoj majici gde ti se vidi stomak? I ti i Macka imate super liniju, bas ste zgodne zene, samo ne razumem zasto njoj ne prilici da sa svojom ekipom banci polugola, a tebi prilici da ides medju djake u onakvoj majici?

To sto izgleda providno je samo na slici jer je bio uperen blic. Na maturi se videlo samo kao rebrasto koje se prisijava na osnovu tkanja. Takav je materijal, cudan. Imam slika gde se vidi majica onako kako se videla na maturi pod normalnim osvetljenjem bez uperenog blica. Poslacu ti ako te zanima na pp da ne bih ponovo ovde kachila istu kombinaciju vec treci put.

Cak i da sam uzela onu majicu koju sam uslikala na prethodnoj slici dok ovu nisam sasila, opet se ne bi moglo uporediti sa dopichnjakom. Moja kombinacija je bila sasvim u skladu sa dogadjajem i svi su je skoro skontali kao previse pokrivenu u odnosu na ostale i profesorke i ucenice.

Poslednja izmena:
Aman zene hocemo li da prevazidjemo njenu haljinu vise kome se svidja svidja se ko nikada ne bi ne mora...

...ja imam pitanje koje me muci od tinejdzerskih dana, kako vi birate farmerice prilikom kupovine? Ja nikada nisam uspela da kupim farmerice koje su mi tacne, konstantno kupujem broj ili polubroj vece pa mi grozno stoje...kada ih probam budu mi taman ali posle se nekako otegnu i krenu da spadaju...jesu li vama farmerice knap, tesnije ili "onako da ima prostora" kada ih kupujete?

Malavelika, bukvalno mi se sve tvoje slike na ove dve strane svidjaju, ali na nekima nedostaju gornji delovi pa ne mogu steci kompletan utisak.
Nista lepse od suknji, narocito maksi.

Malicicak, maksi suknje uz odgovarajucu obucu mogu stajati lepo i niskim osobama jer to kako stoje ne zavisi od visine, nego od odnosa duzine nogu u struka. Ti imas tzv. usecen struk i na to bi sasvim dobro isle bilo kakve suknje, ali nisam mogla da skontam duzinu nogu jer se uvek nekako slikas sa aparatom malo uperenim u pod. Ispravi aparat kad se slikas i onda ce ti noge izgledati duzhe, tj realne duzhine kao na onim slikama gde si bila u setnji.

Aman zene hocemo li da prevazidjemo njenu haljinu vise kome se svidja svidja se ko nikada ne bi ne mora...

...ja imam pitanje koje me muci od tinejdzerskih dana, kako vi birate farmerice prilikom kupovine? Ja nikada nisam uspela da kupim farmerice koje su mi tacne, konstantno kupujem broj ili polubroj vece pa mi grozno stoje...kada ih probam budu mi taman ali posle se nekako otegnu i krenu da spadaju...jesu li vama farmerice knap, tesnije ili "onako da ima prostora" kada ih kupujete?

Ja sam danas kupio za 1100 dinara, farke, tanke za leto, super će poslužiti, a i lepo mi stoje. A kupio sam još i 4 majice za po 3oo dindži svaka i jednu lepu letnju košulju za 1000 din, svetlo zelene boje pa na pruge vertikalne

farmerke se uvek malo otegnu, ok su samo nakon svakog prvog pranja
ja kupujem da su mi knap u guzi, a dole malo sire, ili zvoncare
nikada da kipi..doduse, meni i nema sta da kipi :lol:

Bolje ti stoje kraće suknje.
U dugim deluješ kao da te je poplava izbacila.

MV da ne bude zabune.
hvala brajane na savetu, ali u prirodi nije tako
mnogo bolje mi stoje duge suknje, jer imam ruzne noge

Sad treba jos Muvalo da prevazidje moju majicu i onda ce valjda napokon biti kraj jalovim raspravama.:roll:

Kupi kvalitetne i nece se mnogo promeniti. Malo vise kosta, ali je tkanina drugacija.

Malavelika, bukvalno mi se sve tvoje slike na ove dve strane svidjaju, ali na nekima nedostaju gornji delovi pa ne mogu steci kompletan utisak.
Nista lepse od suknji, narocito maksi.

Malicicak, maksi suknje uz odgovarajucu obucu mogu stajati lepo i niskim osobama jer to kako stoje ne zavisi od visine, nego od odnosa duzine nogu u struka. Ti imas tzv. usecen struk i na to bi sasvim dobro isle bilo kakve suknje, ali nisam mogla da skontam duzinu nogu jer se uvek nekako slikas sa aparatom malo uperenim u pod. Ispravi aparat kad se slikas i onda ce ti noge izgledati duzhe, tj realne duzhine kao na onim slikama gde si bila u setnji.
hvala Jeko
na nekima nemam "gore" jer sam ih vec kacila, pa sam ovde htela da se vidi samo suknja, sa sto vise detalja
sa jedne je uklonjen deo gde mogu neki drugi ljudi da se vide

Ranije sam stalno kupovala knap svih knapova... da puca na meni...:rumenko: volela sam...
Sad više ne mogu... jer treba da ceo dan budem u njima... i previše me stežu... sad kupim taman... ;)

farmerke se uvek malo otegnu, ok su samo nakon svakog prvog pranja
ja kupujem da su mi knap u guzi, a dole malo sire, ili zvoncare
nikada da kipi..doduse, meni i nema sta da kipi :lol:

hvala brajane na savetu, ali u prirodi nije tako
mnogo bolje mi stoje duge suknje, jer imam ruzne noge

Ma ja sam poslednji put kupila kao salvarice bledo plave, platila sam 5000 dinara salvare jer nisam umela da kupim drugo sva se spetljam kada trazim farmerice...i znas sta se sada desilo vece su mi sada i one a uzela ih nema 20 dana, nosim bandzav kais opasan oko struka i vec nije to to...ne znam da kupim farmerice jednostvno...inace imam samo jedne skinny i one su mi jedine taman jer me jedna baba Grkinja naterala da uzmem 38 umesto 40 po koje sam ja krenula...dolazim do zakljucka da kupim broj manje pa ako se otegnu super ako se ne otegnu da ih poklanjam ali ne baca mi se novac...

FArmerke sa elastinom kupujem da mi budu odmah taman, a bez el. malo knapije, al' da se ne usecaju nigde jer su samo posle pranja knap, a rastegnu se ako ih nosim više puta do sledećeg pranja.

E, da kad sam bila klinka nosile se one ultra tesne, a nisu postojale ove sa elastinom, pa smo u farmerke ulazile uz pomoć kašike za cipele dok su još malo vlažnjikave, i dve drugarice ti zakopčavale ziper..:mrgreen:

Sad treba jos Muvalo da prevazidje moju majicu i onda ce valjda napokon biti kraj jalovim raspravama.:roll:

Kupi kvalitetne i nece se mnogo promeniti. Malo vise kosta, ali je tkanina drugacija.

Ma Jeko ja kupujem uvek skupe farmerice u tome i jeste caka...zapravo te skinny, jedine koje vrede, su neke nemacke marke More&More i one su sjajne...trenutno imam presiroke Pepe, prenizak i spadajuci CK i njih moram da nosim stalno...mislim to stalno je za mene retko jer retko nosim farmerice uopste...mozda je do gradje...ako neko zna neku dobru marku neka mi javi...

Ma Jeko ja kupujem uvek skupe farmerice u tome i jeste caka...zapravo te skinny, jedine koje vrede, su neke nemacke marke More&More i one su sjajne...trenutno imam presiroke Pepe, prenizak i spadajuci CK i njih moram da nosim stalno...mislim to stalno je za mene retko jer retko nosim farmerice uopste...mozda je do gradje...ako neko zna neku dobru marku neka mi javi...
Meni su se najbolje pokazale skinny farmerice sa elastinom Fishbone marke

@Malavelika prva suknju me odusevilaaa :D i ostale su lijepe ;)
@Vazdusasta, ja uvijek imam problem s farmerkama... I kad kupim da su mi tacne u smislu duzine i pozadi bez kaise nema vajde,sem ove jedne koje sam bas sad mislila da kacim... A to sto kazes da kupis manje probaj tako,jer tako sam ja jednom pa je upalilo,a recimo probala sam da kupim vece (majka me nagovorila) Diesel i jos nisu izasle iz ormara a proslo je 3 godine sad mi se vishe i ne svidja donji dio,jer su kao traperice ... :o
Ovo sam obukla do koprinice,ostatka dana provodim u trenerci ili pidzami jer spremam ispite ;)
picture.php

@Vericica hvala,a ja nisam vidjela... a ne vjerujem da kuliraju i ja sam relativno nova ovdje i komentarisali su i moju prvu sliku ;)
@Jeka hvala ;) a i ja sam jedino njima zadovoljna :D mada im ima godina vec, ali ne mogu da se odvojim od njih mada ih rijetko nosim... :D

Ja kupujem knap farke..i budu za 2-3 pranja onako...Zvezda ribetina..posle toga vec postanu lezerne....i taman kad im dodje vreme za bacanje one su razdroljane...inace su najbolje farmerice koje sam imala Naf Naf, Anastasija i Tommy Hilfiger....Ove zara i bling bling varijenate ne nosim...za mene su famerice peri deri, a ne modni detalj...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back