Tacno...da sam malo niza delovala bih zdepasto...
Jeko, vielen Dank

...na prvoj slici sam nosila vojnicke cizme do kolena, stroga linija visoki crni sjaj, sasvim krute...lepe cizme ali su me ubile jer sam setala po ceo dan pa sam onda presla na proverene sa druge slike koje su sve u nekim trakama pa zapravo dosta sire list na nozi ali su udobne i nekako buckaste, kao decije i ja ih jako volim...inace Dr Martens, gauco model...
Macko jeste slobodniji svakodnevno i postavljala bih vam ali nemam USB...na slikama sam ipak na putu pa vise gledam da mi bude udobno...a ne volim klot farmerice/trenerice fazon...zapravo bas sam mogla da vam postavim jednu u farmericama...hajde ako nadjem hocu...
Brajane...ja sam ti slabija sestica uzivo obzirom na Srpkinje

...ali da sam htela da me rangiraju na skali jos pre 9 godina bih ostala u modelingu a ne bih pobegla glavom bez obzira jer sam bila kao zdrebe...so do it without me if it is possible
Kojote, my dear...radi se o gradji koja je nelepa jednostavno...ja na ovoj slici imam 60kg na 177-8cm...ali sam gradjena tako da imam jace grudi, kukove a uzan struk koji se neprestano trudim nekako da prosirim...listovi su jaki od trcanja...inace i sa 57kg i sa 64kg koliko sam imala najvise gradja ostaje ista tako da je uopste ne volim, iritira me jako...ali sta je tu je...niko je ne bira na rodjenju...
Trilijan, prva suknja je obicna Zarina suknjica...tanji stof...sva je sarena, cela u faltama oko tela, ne vidi se fino na slici...ja padam na te karirane a la dobro dete stvari...
Poslednja igra leptira, druga suknjica je uzasna...samo se lepo slika i nista vise, napravljena je od nekog predebelog stofa/tvida, kako zakoracis zbrcka se u bokovima, sto se i na slici vidi, jer se zategne, kada sam gledala veci broj bila mi je mnogo velika u struku a ne moze da padne jer je tkanina mnogo teska...ideja je inace sjajna...ja sam je zato i uzela, polakomila se na britanski tvid ali nije bila pametna investicija uopste...
Hvala vam svima...