Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Još samo jednom da te čujem da kažeš da si debela :rtfm:
Eeeee, ne vidiš ti kako one na meni pucaju... a i izabrala sam slike na kojima sam mršavija...:rumenko::rumenko::rumenko: hoćeš da okačim realnu sliku?
eee,opet si se ucrnila. bas ti lepo ono belo cvetno:)
Znam, znam... ali ružno vreme bilo danas... ;)
Lepo ti sve ovo stoji, čičak, nego jel' to kod vas danas bilo toliko hladno, pa si u dugim rukavima i još i šal vezala?:confused:
Ujutru bude hladnjikavo, a i u kancelariji... jedan dan sam se smrzla, pa rekoh sebi, neću se više zeznuti... a i kiša je padala...
A šal je jer mi je sinoć ulje prsnulo na dekolte, dok sam pekla prženice...:neutral:
E, otprilike je to i moj komentar i jos bih dodala da je steta sto sa takvim oblikom tela nosi skoro uvek lasteks farke i slicne pantalone, a mogla bi chuda da napravi u nekim leprsavim suknjicama i haljinama. Msm, zene, te farke su od nas zhena napravile srednji rod.:rtfm: Bas ih ne volim. :ljutko: Bemmu sve te amerske hitove koje uniformisu ovaj svet. :(

U pravu si... ali ja sam bela kao sneg... ili što bi mm rekao:"Sibirski bela.":mrgreen: a imam i jače listove... slabo ja suknje nosim...:neutral:

U pravu si... ali ja sam bela kao sneg... ili što bi mm rekao:"Sibirski bela.":mrgreen: a imam i jače listove... slabo ja suknje nosim...:neutral:

Kad kazem leprsave haljinice, ne mislim samo na mini haljinice. Jaki listovi nisu nikakav problem kad se osoba u haljini lepo krece, a tek bela boja kozhe :ok:... pa to je aristokratski ideal. Nije mi jasno zasto ljudi bezhe od belog i cistog izgleda za kojim su patile princeze na dvorovima.:confused:

Šta je tačno lepo u beloj boji kože, to čuveno aristokratsko belo:mrgreen:?

ne vidim tu baš ništa privlačno...naročito ne na muškarcu:think:
žena još i može da se zamaskira odećom...

p.s. nadam se da me nećete linčovati zbog toga što ne volim kad je neko beo ko sneg...:D

Meni bela kozha deluje cisto, a ovo pregorelo sto se sada nosi, malo je previse, narocito kad neko ima bubuljice pa ih kao prekriva bojom i nosi ih onako crne sprzhene umesto da ih lechi.

Ustvari, uvek je prirodna boje kozhe lepsa od usiljenog suncanja nezavisno od toga koliko je svetla ili tamna. Ne znam zasto bi bilo ruzno kad je neko beo?

Kad kazem leprsave haljinice, ne mislim samo na mini haljinice. Jaki listovi nisu nikakav problem kad se osoba u haljini lepo krece, a tek bela boja kozhe :ok:... pa to je aristokratski ideal. Nije mi jasno zasto ljudi bezhe od belog i cistog izgleda za kojim su patile princeze na dvorovima.:confused:

Na beloj koži se sve vidi, i najmanji celulit, i bubuljice, ma sve... i izgleda deblje...:neutral: bar ja imam takav osećaj...

Meni bela kozha deluje cisto, a ovo pregorelo sto se sada nosi, malo je previse, narocito kad neko ima bubuljice pa ih kao prekriva bojom i nosi ih onako crne sprzhene umesto da ih lechi.

Ustvari, uvek je prirodna boje kozhe lepsa od usiljenog suncanja nezavisno od toga koliko je svetla ili tamna. Ne znam zasto bi bilo ruzno kad je neko beo?

Nije ružno... ja se ne sunčam, i ne idem u solarijum... svesna sam da nije zdravo... a i imam puno mladeža...
A za bubuljice je stvarno lakše kad imaš tamniji ten... meni obično kad treba da dobijem iskoči na licu bubuljka... pa kad je još iscedim... užas...
Kad ljudi imaju malo tamniji ten, ne primeti se toliko...;)

nisam ni mislila na veštački vid tamnjenja...nego, mnogo je lepša prirodno tamnija boja kože nego bela...:D

Danas, na posao...:D

Nista nje suplje, sve je kako treba i na mestu...ja samo ne znam sta pricas o svojim listovima, ako nesto volim na zeni to su definisani misici i to se vidi iz svih mojih postova, obozavam kada vidim da je zena potrcala u zivotu...jos ako je pravi LV u pitanju:zaljubljena:...necu da znam ako je kopija, nemoj da mi kazes...ovako je savrseno i po mom ukusu sve sve...:heart::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back