mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene- oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice
![]()

za grad pre neko vece![]()

Ja nikad!Farke rulez!
@Čičak, slatka komb. za pos'o, i džemper je sladak baš![]()
Ovako ja i zamišljam Jeku, jer na svakoj i nežnoj kombinaciji ima kapuljaču![]()
Ne pljackam ko drumski razbojnik, skoro sve radim za dz i cekam da se opametim. 
za grad pre neko vece![]()

Na ovom podforumu ponekad kad ti neko uputi "kompliment", ko da te tresnuo mrtvom ribom po sred lica.

...ne otvaraj Pandorinu kutiju hehehehhe

E ovako i ja...Jeko, ti kao da si juče došla na forum![]()
Zanimljivo je to sa odećom, baš sam dosta o tome razmišljala, i zaključila da se često osetljive žene - poput mene- oblače 'grublje' jer se odećom štite od sveta, kao da je oklop, a da se u cvetnim haljinama, baletankama, štiklicama i ženstvenim boljama vrlo često kriju moćne vojskovođe, osvajačice teritorija i drumske razbojnice
![]()

Super...za grad pre neko vece![]()

Ja nikad!Farke rulez!
@Čičak, slatka komb. za pos'o, i džemper je sladak baš![]()

potpisujem, sa tim da je Cicak mnogo mrsava za moj ukus!!!
i ne stiklama

Pu pu, daleko bilo... pomeri se s mesta...Ima vremena, mlada je, ugojiće se![]()

Ljudi moji ja uopšte nisam mršava, majke mi... nego to na slikama, sa štiklom od 12 cm tako izgleda... ima da okačim jednu realnu sliku... pa ćete videti...![]()

Evo ove dve slike, vidite... tu se nisam nameštala, nisam ni znala da slika...
Vidite da nisam mršava...![]()
savrsena si... da je meni da se malo ugojim...