Sta nosim danas

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eni ima lepe noge!

picture.php
Nego, malo pitanje-jel se ovakve cipele nose na bosu nogu ili na najtanje carapice?

Ja stalno izbegavam da kupim neke sa otvorenom petom ili otvorenim jednim prstom bas zato sto ne znam kako se nose. Imala sam nekad slicne-zuljale su bez carapa, a sa carapama su se videle carape. Nemam pojma...

Poslednja izmena:
E sad, evo ga moj skorasnji ulov!
Danas je super vreme, moze da se nosi... Mada sam je nosila i u setnji kejom sinoc, sa braon kardiganom preko. Nije mi bilo hladno.
picture.php
picture.php

Ogrlicu sam dobila za rodjendan. Mnogo je zanimljiva. Moze da ide iz jednog dela ili da se obmota dva puta. Evo
picture.php

Hmmm. Sad tek vidim, trebalo je braon sat da obucem. Pih.

@Trilijan ja ih ne nosim sa charapama,nekako mi se to ne dopada,jer su iza kao sandale, ali su jako udobne i nikad me nisu zuljale tako da mi carape nisu ni potrebne... a sto se tice otvorenih prstiju,kazu da se isto po pravilu ne nosi... mada ja imam jedne takve imaju mali otvore naprijed tek toliko da se dio palca vidi i nosim ih i sa carapama i bez,zavisi je li mi hladno... :D

E sad, evo ga moj skorasnji ulov!
Danas je super vreme, moze da se nosi... Mada sam je nosila i u setnji kejom sinoc, sa braon kardiganom preko. Nije mi bilo hladno.

Ogrlicu sam dobila za rodjendan. Mnogo je zanimljiva. Moze da ide iz jednog dela ili da se obmota dva puta. Evo
picture.php

Hmmm. Sad tek vidim, trebalo je braon sat da obucem. Pih.

I ko sad da kaze da se ne moze uklopiti sareno uz sareno. Predivno je. Kao da je kupljeno u kompletu. :D

Hvala, Jeko! Nije kupljeno zajedno, cak nisam ni imala u vidu da ih nosim zajedno. Ogrlicu sam dobila u Accesorize kesi, i ja sam se iznenadila kad sam videla kako se slazu.

Devojke, ja stvarno ne znam kako ne vidite slike. Manje su od 600 piksela i ja ih vidim i kad sam izlogovana. Ako mislite na slike iz albuma na mom profilu, njih sam stavila da mogu da vide samo prijatelji. Za ove ovde slike, stvarno ne znam.

Eni,
promenila sam testing post.
uploadovala sam preko imagesharka ovaj put, a ne preko Krstarice. Ako opet ne vidite, onda nema veze. Ionako nije preterano zanimljivo.
Ja se nadam da vidite.

Poslednja izmena:
Meni se cela kombinacija uopste ne svidja i nikad se tako ne bih obukla. Stavila sam akcenat na boje, a odevni predmeti su mi bas bas onako nekako....neka hvala.

Razumemo se.
Mada se meni cak ni izbor boja ne dopada.
Ruzna braon boja.

Retko kombinujem braon i crno, necu da kazem nikad jer ne mogu da se zakunem al retko jaaaaaaaaaaaako retko.

Uopste se ne osecam dobro kad spojim te dve boje.
Nekako su nepripadajuce.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back