http://yfrog.com/0pimg1532wj
Данас носила ленту Св. Ђорђа, руско - српску заставу и кишобран...
И поново тугујем што је ова тема на Моди, комбинација нема везе са модом, има везе са тим шта носим данас...
...lepo, lepo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://yfrog.com/0pimg1532wj
Данас носила ленту Св. Ђорђа, руско - српску заставу и кишобран...
И поново тугујем што је ова тема на Моди, комбинација нема везе са модом, има везе са тим шта носим данас...
kako mislish print iz novina?
ne bih sad da lupam shta sam ja smislila u glavi shta je, bolje objasni
inache moram da skrojim mini verziju necheg shto krojachica treba da mi shije jer ne umem da joj obajsnim najbolje kako to treba da izgleda...tj umem, ali nisam krojachica pa moje poimanje krojenja se ne slaze bahs sa njenim
bice mi veselo vecheras![]()
Ima debelu vezu.nije da je bitno,al sam primetila ova milasila ce uskoro imati vise reputacija nego poruka.kako li to uspeva![]()

...sashi i meni![]()
Joj, Jeko, da si mi blize pa da mi sasijes haljinu... Sigurno bi to super uradila... Ja sam u potrazi za dobrom krojacicom... Imam 2 preporuke, valjda cu se odluciti...
To si u pravu...
Dogovoricemo se nekako, jel vazi?![]()
![]()
A za rodjendane sijem za dz kad je u pitanju dobra torta i dobar covek. 
Otvaram blog na leto sa modelima za prodaju po sasvim realnim cenama. Uglavnom ce biti tamo samo ono sto smislim, a sto nisam videla po radnjama. Bice i nekih stvari za decu koje sijem za svoje dete, a kojih se stanceri nisu setili i nekih zgodnih torbica za sportiste. Nisam luda da sedim skrstenih ruku po ovoj krizi i da se modiram, a i dosadilo mi malo. Tako da kad pocne biznis, 'zvolte, 'zvolte, samo pazarite.A za rodjendane sijem za dz kad je u pitanju dobra torta i dobar covek.
![]()

Print novina je ono kad je shara na tkanini sastavljena od novinskih tekstova. To je jako dobro zamaskirano na onoj gore haljini, tako dobro da sam skontala sta je tek kad sam je obukla.
A za rodjendane sijem za dz kad je u pitanju dobra torta i dobar covek. 
Pa okachi dragu ovde da vidimo kakav stil ima pa da prokopamo nesto zanimljivo, ali je pitaj za dozvolu pre toga.
Nisam se setila, od sada cu tako raditi.
Evo jos jednog klot 'aljincheta koje sam sila za sestru. Shara je, verovali ili ne, tzv. print iz novina. Realne boje su na onim braonkastim slikama. Juce ju je ona obukla na rodjendanu moje cerke i zamislite svi, ali bas svi gosti su nas pomesali kad su dolazili, a neki i kasnije.
Pogledajte prilog 78523
Ma jok, nema kod nje nista isprano.

E, zapazite ovo. Nekako mi se svidela kombinacija boja jer ima i crne i braon i bele, a te boje se tesko uklapaju. Mislim da su se ovde crna i braon uklopile zato sto braon nije cista braon, nego ima malo bele u sebi.
Da ne bude zabune, imam amen za postavljanje ove slike. U pitanju je jedna moja koleginica.
Pogledajte prilog 78541

Slikala sam posebno torbu,cipele i ogrlicu jer se ne vide na prvoj slici.Evo sta ja nosim danasSlikala sam posebno torbu,cipele i ogrlicu jer se ne vide na prvoj slici.
i napomena da pantalone imaju ljubicaste ivice i linije koje se nesto ne vide...
![]()
![]()

Evo sta ja nosim danasSlikala sam posebno torbu,cipele i ogrlicu jer se ne vide na prvoj slici.
i napomena da pantalone imaju ljubicaste ivice i linije koje se nesto ne vide...
![]()
![]()

Petak, rođus...![]()